Editörler : swat3410
03 Eylül 2010 05:30

Polis Özel Harekat Bilgilendirme

Arkadaşlar iyi günler,

Daha evvelki üst dönem POMEM mezunu arkadaşlara bir kaç sorum olacak.

Kaçıncı dönem Pomem mezunu olduğunuzu ve hangi şehirdeki Pomem'den mezun olduğunuzu belirterek, PÖH(Polis Özel Harekat) alımına başvuruları ve kaç adayın çağırıldığını(kazandığını) yazarsanız bu platformda bilgi alışverişi yapmış oluruz ve istekli olan arkadaşlarımız bu başlıktan faydalanmış olurlar.

Aranan şartlar nelerdir, yaş sıkıntısına göz yumulabiliyor mı, çağırılıp da daha sonra elenen oldu mu?,PÖH kursunda yaşadıklarınızı, eğer gönüllü olarak gelirsek bizleri nelerin beklediğini ez-cümle tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirseniz çok güzel olur. Bay/Bayan kişi sayısı olarak belirtirseniz daha sağlıklı olacaktır, bayan pomem adaylarının da dikkatini çekebilir çünkü.

Şahsım adına konuşacak olursam 10.dönem için beklemekteyim ve sadece PÖH olmak için Pomem'e başvuru yapacağım. Allah herkesin gönlüne göre versin. Tecrübeleriniz ve fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

*dip not; Kara Han ve erfo nun bize söyleyebilecek sanırım fazlasıyla bilgisi vardır, onlar da eğer bu başlıkla ilgilenirlerse ne mutlu bize.

Saygılar, hepinize kolay gelsin..


falcon_x
Şef
03 Eylül 2010 09:39

Arkadaşım umarım istediğin gibi olur, ama mesleğin içi başka kendini bir tarafta şartlandırma. Zamanında bende gitmek istedim ama istanbuldan kimseyi göndermiyorlardı. Tam göndermeye başladıklarında askerdeydim ve bu yazki kursa da yaştan kaybettim. Her şeyin hayırlısı....

Giden çok değerli arkadaşlarım var ve sana şunu söyleyebilirim torpilin geçmediği tek yer(bence öyle) fiziki sınav yapıyorlar sonrada mülakat daha sonrada alımlar oluyor. Kursta dayanamıp bırakanlar oluyormuş ama sen bırakmadıktan sonra kurstan atılanı duymadım....


zarbo48
Daire Başkanı
03 Eylül 2010 23:31

kurstan kimseyi atmıyorlar sen zaten o eğitime dayanabiliyorsan sen pöh olabilrisin demektir

bizim devreden gidenlerden bir kişiyi çıkardıkalrını söyledi arkadaşlarım onun da elleri titriyormuymuş falan pöh ün amiri incitmeden kenara çekerek söylemiş ilişiğini kesmişler


ramonn68
Aday Memur
30 Eylül 2011 19:51

Arkadaşlar bu konuda bilgiye ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim


yavuz9510
Aday Memur
30 Eylül 2011 23:12

kimse atmıyorlar diye söylemesin arkadaşlar. bazı sabahlar orada bulunanların bildiği gibi, bazı arkadaşlara uygun dille anlatılarak ilişik kesilir. (durum izah edilmediği de olur )kursu kesin bitirirsin,istemen yeterli demekle olmuyor,ve giden çoğu arkadaşın arkasından da herkes (eğitmenler dahil) üzülür.sorusu olan varsa cevaplayabilirim. ince noktalar hariç. herkese saygılar.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi