16 Ekim 2010 23:40
Düzenle
Sil
|
SON DAKİKA-ALES SİSTEMİ DEĞİŞMİŞ,SÜRE VE SORU SAYILARI DEĞİŞMİŞ, AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN; http://www.anasinifim.net/ales-f22/ales-sistemi-deiti-t1693.htm |
2010-FEN
|
|
|
16 Ekim 2010 23:45
Düzenle
Sil
|
BU SAATLERDE DAHA MAGAZİNSEL BAŞLIK AÇMAN GEREK! |
_ankakuşu_
|
17 Ekim 2010 02:13
Düzenle
Sil
|
Yahu 2 ay sonra sınav yapılacak, şimdi mi söylüyorlar bunu? Matematik 2 hangi konuları kapsayacak acaba? Saçma sapan bir eğitim sistemi. Ulan yap boza çevirdiler sınavları. Gelmiş geçmiş tüm eğitimcilerin topunu Allah bildiği gibi yapsın! |
ekinokstime
|
17 Ekim 2010 02:14
Düzenle
Sil
|
amin (yalnız çok içten dedim bedduan tutabilir abi snr gelip bizi bulmasın da ) |
matçikız
|
17 Ekim 2010 02:19
Düzenle
Sil
|
Yok sizleri tenzih ediyorum, her kimin parmağı olmuşsa Cumhuriyet tarihi boyunca hepsinin belasını versin Tanrım. İnsan gibi bir sistem yerleştiremediler. Ulan böyle liyakat sahibi olmayan adamları bakan müsteşar yaparsanız sonuç ne olacaktı sanki! |
ekinokstime
|
17 Ekim 2010 02:21
Düzenle
Sil
|
abi Tanrım dedin .. kaybettin .. cık cık cık |
matçikız
|
17 Ekim 2010 02:27
Düzenle
Sil
|
Ne farkeder abi, oda Allah adının türkçesi. Allah'ım diyelim o halde. |
ekinokstime
|
17 Ekim 2010 02:29
Düzenle
Sil
|
olur be ağabey.. çok fark yapıo .. nese bana düşmez bunun ayrımını anlatmak.. seni anladım ben ..iyi nietlisin.. ülkede rayında giden hiçbişi yok |
matçikız
|
17 Ekim 2010 02:40
Düzenle
Sil
|
http://www.anasinifim.net böyle sitemi olur ya, anasını diye başlayan site yapmışlar, vay anasını hakaten.. |
yigovic
|
17 Ekim 2010 02:43
Düzenle
Sil
|
İlgisi yok kardeşim. İster Allah de ister Tanrı de ne farkeder. Nereden öğreniyorsunuz böyle acayip şeyleri bilmiyorum. Tanrı adı Türkçe'dir saf Türkçe. İngilizler Allah için GOD diyorlar birşey olmuyorda Türkler Tanrı deyince mi fark ediyor. Boşver bunlar, niyete bakmak gerekir. |
ekinokstime
|
17 Ekim 2010 02:44
Düzenle
Sil
|
tamam hacı relax.. ama diim yani ( fark var ) |
matçikız
|
17 Ekim 2010 02:52
Düzenle
Sil
|
Aslında ben Tanrı ismini kullanmayı pek sevmem, sanırım alışkanlıktandır. Hatta askerde kısa dönem çavuşken, bazen yemek duası yaptırıyordum askerlere ve "Tanrımıza hamd olsun" demek yerine "Allahımıza hamd olsun" dedirtirdim, zaten komutanlarda seslenmezdi. Ama bazen işte böyle oluyor, Tanrı deme fark eder diyorlar, o andan sonra inadına Tanrı diyorum. Bu tür konularda başkalarının fikirleri üzerine yorum yapmamak daha anlamlı olur bence. Ok relax olalım hadi. |
ekinokstime
|
17 Ekim 2010 03:00
Düzenle
Sil
|
eywallah |
matçikız
|
17 Ekim 2010 03:24
Düzenle
Sil
|
MATÇİKIZ SEN ERKEK MİSİN BAYAN MISIN MERAK ETTİM YANLIS ANLAMA KONUSMA TARZINDAN..:) |
NeoReloadedSuper7185
|
17 Ekim 2010 04:52
Düzenle
Sil
|
NeoReloaded, biz matçıkızla aramızda böyle konuşuyoruz da ondandır:) |
ekinokstime
|
17 Ekim 2010 08:49
Düzenle
Sil
|
ay bir ona el atmadılar yani...ales değiştir sbs değiştir...deneme tahtası mübarek.. yakında sınava önlükle gireceğiz şaşmam:) |
sbelc
|