Editörler : E.Kayı Han
27 Mart 2011 16:58

Pkk kürt görünümlü bir ermeni hareketidir.

PKK Kürt görünümlü bir ERMENİ hareketidir. Militanlarının 1/3'ünden fazlası ermeni olup üst düzey yöneticilerinin büyük çoğunluğu ermenidir. abdullah öcalan da hem anadan hem baba tarafından ermenidir. Ermeniler Doğu ve güney doğuyu koparıp büyük ermenistan kurabilmek için böyle bir taşeron örgüt kurarak kürtleri kendi planlarına alet etmektedirler, öldürülen pkk teröristi eğer ermeni asıllı ise sünnetsiz olduğu için diğer teröristler ilk önce o teröristin erkeklik organına ateş edip sünnetsiz yani ermeni olduğunu saklamaktadırlar. eğer ölen pkklı kürt ise zaten hareketi kürt göstermek için onu aynen bırakıyorlar çatışma yerinde. Dikkat ederseniz pkk ilk zamanlar hep kürt köylerini basarak kürt nüfusu katletti? madem kürt hareketi neden hep kürtleri öldürdü yıllarca? neden arap veya zaza köylerini basmadı? ermenilerin pkk üzerinden 3 şekilde yararlanmek istiyorlar. 1. Tehcir ve dünya savaşı sırasında kendileri ile savaşanın kürtler olduğunun farkındalar ve bu yüzden pkk görüntüsü altında kürtlerden intikam alıyorlar. 2. Bölgede istikrarsızlık çıkararak doğu daki kürt nüfusunu azaltıyorlar, amaçları Türkiyenin AB ye girdikten sonra buralara avrupa ermenilerini getirerek hatırı sayılır bir ermeni nüfus ortaya çıkarmak 3. Bu istikrarsızlık ortamında araziyi ucuzlatarak daha az para ile daha fazla ermenilerin toprak almasını sağlamak.


dede ali
Kapalı
27 Mart 2011 22:53

kısmen...


delal..,
Yasaklı
28 Mart 2011 21:51

üstadımız tarımsal bey izin verirse bazı sorularım olacak kendisine :

öldürülen pkk teröristi eğer ermeni asıllı ise sünnetsiz olduğu için diğer teröristler ilk önce o teröristin erkeklik organına ateş edip sünnetsiz yani ermeni olduğunu saklamaktadırlar......................

demiş , büyük üstad tarihçi tarımsal bey ....

ekrana defalarca yansımıştır bu görüntüler, pantolonları indirilmiş şekilde görüntüler basına verilmiştir...ancak şunu hiç merak etmediniz mi?? pantolon üzerindeyken ateş edilemez miydi??

bu pkkli gruplar , çatışma sırasında ölen pkklinin hemen oracıkta pantolonunu indirip sünnetli olup olmadığına mı bakıyor?? :)) sonrada çatışmaya kaldıkları yerden devam ediyorlardır :))

düşünme yeteneğini kaybetmemiş vatandaşın akla şöyle bir soru geliyordur hemen ; ölen pkklileri sıraya dizerek pantolonlarını indirip istediklerini yaptıktan sonra da BASINA bunlar müslüman değil ; ermenidir imajı mı yaratılmaya çalışılmıştır ACEEEPPPPP ???

keza malumunuz yıllarca türkiyede kürtlerin müslüman olmadıkları, hatta inançsız oldukları propagandası yapılmıştı....

aynı zamanda;

kadınlara da aynı uygulama yapıldığını biliyoruz yani pantolonları indirilmiştir, ekranlarada defalarca yansımıştır...buna nasıl bir kılıf uydurmayı düşünüyorsunuz sayın üstad ???? bekaret kontolü müü???

pkk ilk zamanlar hep kürt köylerini basarak kürt nüfusu katletti...demiş üstadımız.....

bindiği dalı ancak aptallar keser değil mi ??? pkk örgütü okadarını düşünemeyecek kadar aptal bir örgüt değil ; ki günümüzde de varlığını sürdürmekte... o halde bu köyleri basıp yakan ve bugün zorunlu göç dediğimiz olguya neden olan aslında hangi kurumdur üstadım ???

sıkıldım.....1- 2- 3- maddelerinizi okuma gereği bile duymuyorum sayenizde...

28 Mart 2011 22:12

Pkk'lılar öldürdükleri asker,polis,ögretmen,doktor,sivil vatandaş arasında ayırım yapıyor mu?

Silahını rast gele insanların üzerine doğrulturken bu kürd bu türk bu ermeni diye ayırıyor mu?

Ayrıca bu ülkede yaşamlarını dine endeskleyip şeyh,şıh,hurafelerine en çok bel baglayan hatta onlardan habersiz adım atamayan kesim yine kürdlerdir,ne zaman kürdler dinsizilan edilmiştir?

Kürd said islamiyeti tamda kürdlere göre dizayn edip önlerine sürmüş bu zihniyet nurculuk akımı olarak en tehlikelli boyutları ile günümüze kadar gelip devlet ve hükümet işlerinde her daim üzerlerine vazife olmayan işlere burunlarını sokmakla kalmayıp meçlise girmişlerdir BAHANE aramaya gerek yok her şey meydandadır!!

Ayrıca pkk'lıların savunusunu bu denli yapıyor olman ,terörü desteklemen nasıl açıklanabilir delal?


delal..,
Yasaklı
28 Mart 2011 22:47

neslihan....ilkin hayır olsun diyim...allah mesut etsin

ben tarımsal beye sadece SORULAR sordum... bu ülkede sadece pkkliler mi soru sorup sorguluyor, düşünüyor ?????bu da benim sana canalıcı sorum....

alışıtım...hemen pkkli etiketi yapıştırabilirsin...keza kimseye ne olmadığımı anlatma gereği de duymuyorum...

ancak etiketlerken ; onları savunduğum bir cümle göstererek yaparsan sevinirim... ki soruların havada kalmasın....

bunun dışında ; inançsız, müslüman olmama, kar kurt vs..., bu iddaları yalanlaması gereken ben değil ; aksine bizler bu iddiaları ortaya atan sizlerden açıklama bekliyoruz...

son paragrafın....sana hiç YAKIŞMADI...

evet haklısın diyim,,, kürtler kim oluyorda burunlarını her işe sokuyor...onlar düşünemeyen yaratıklar değil mi, zaten bu devletin vatandaşı olmayan bu millet kim oluyorda türklerin meclisine girmiş de siyaset yapıyor!!!!! türkiyede ancak türklerin siyaset yapmaya hakkı vardır değil mi??

herneyse....

değmez...

28 Mart 2011 23:19

Delal;önce vermek istedigim mesajı eksik verdigim için tarafından eksik yada yanlış anlaşılması normal diyerek devam ediyorum;

belki biliyorsundur ben deistim yani kürd yada türk fark etmez nurculuk,fetullahçılık akımına destek veren kim varsa karşılarında olurum,sana pkk'lı yaftası yapıştırmak gibi bir hakkım ve lüksüm de yok bunu zaten biliyor olmalısın ki sen nasıl sorular sormuşsan bende soru sorma hakkımı kullandım,

öte yandan pkk'nın kurşun sıktıgı insanlarda bizim insanlarımız bunu göz ardı etmememeiz gerekir demeye çalışıyorum ve sende biliyorsun ki doğuda bu terörde en çok kürd vatandaşlarımızı kaybettik ve dedim ki delal sen onları savunurken senin bu yaptıgını nasıl degerlendirelim,seni pkk'lı olmakla itham etmek degil bu delal konu hakkında yazdıklarını baz alarak senin kaleminden şahsi düşüncelerini ögrenmek amaçlı sorulmuş bir sorudur!

Din konusuna gelince;bu ülkede alevi camiası hariç hiç bir camia dinsizlik ile itham edilmemiş yada inançlarından dolayı dışlanmamıştır ki kürdlere dinsiz yakıştırması yapıldıgınıda duymadım tanık olmadım,

Son yazddıklarını ise esefle okudum ben kendime neyi reva görmüş neyi yakıştırmış isem bir kürd arkadaşada aynısını yakıştırır reva görürüm bana İNSAN olarak yaklaşana bende öyle yaklaşırım ve emin ol ki son yazdıklarının zerressini aklıma getirip hiç bir etnik keökeni hor görme HADSİZLİGİNİ yapıp bu gaflete düşmem keşke sanalda insanlar birbirelerini mimiklerini,jestlerini görebilselerdi:(( çünkü kuru bir yazı ile insan düşüncelerini duygulaarını ifade edemiyor!!

İyi dileklerin içinde çok teşekkür ediyorum bir yola çıktık bakalım delal sonu hayırlı olsun diyelim.


tarımsal
Müsteşar Yardımcısı
29 Mart 2011 00:24

Delal Pkk'lı militanların etnik kökenleri zaten belli ve çatışmalarda ölen arkadaşının ermenimi; kürtmü olduğunu zaten diğer militanlar biliyor, dolayısıyla ölen erkeğin o bölgesini tahrip etmek için pantolonunu çıkarılmasına gerek yok. Zaten pkk içinde en az 1/3 oranında ermeni militan olduğunu, abdullah öcalan dahil üst düzey yöneticilerinin ermeni olduğunu bütün istihbarat birimleri biliyor. abdullah öcalan hiç kürtçe bilmez. üst düzey yöneticileri aralarında ermenice konuşurlar, bunlar zaten dinlemelere takılan bilgilerdir. Delal bilgi öğrenmek istiyorsan şurasını anlamadım de sor ona göre anlatalım ama yazdıklarınla konuyu anlamak istemediğin ortada.


tarımsal
Müsteşar Yardımcısı
29 Mart 2011 00:38

Pkk terörü nedeniyle doğudaki kürt nüfusu sürekli olarak yıllar içinde batıya kaymıştır. Yani kürt nüfus Türkiye içinde dağılmaktadır. Doğudaki bu azalma ve ermenilerin ilerdeki hedefleri için çok önemlidir çünkü AB sürecinden sonra Avrupadan getirecekleri milyonlarca ermeniyi doğuya yerleştirip nüfus dengesini değiştirecekler, Tabiki bunu yaparkende araziyi ucuzlatmakta lazım (terörle).


tarımsal
Müsteşar Yardımcısı
29 Mart 2011 21:51

Tarihte hiçbir terör örgütü birkaç insanın biraraya gelerek hadi örgüt kuralım diyerek ortaya çıkmış değildir. Hemen hemen bütün örgütlerin arkasında mutlaka bir büyük devletin İstihbarat sistemi vardır(yani büyük devletlerin derin devletide denebilir.) Türkiyedeki örgütlerde aynı şekildedir. Herbirinin arkasında başka bir devlet vardır. PKK'da doğrudan Ermenistan ve Ermeni diasporası tarafından yönlendirilmektedir, PKK'ya ikinci önemli destek YUNANİSTAN'dan gelmektedir. PKK'nın zayıflamasında bu iki ülkenin ekonomik kriz içinde olmaları en önemli etkendir.


Kantekin
Kapalı
04 Nisan 2011 03:08

ben de diğer sosyal paylaşım sitelerinde şunu farkettim. pkk'yı destekleyenlerin ya da kürtçülük yapanların yüzde 99'u aynı zamanda sözde ermeni soykırımın da propagandasını yapıyor. profil fotoğraflarında hem pkk'nın hem sözde ermeni soykırımının fotoğrafları var. bundan kıllanmamak mümkün değil. bir adam hem kürtçülük yapıp hem de sözde ermeni soykırımını destekleyemez. çünkü ermeni tehcirinden önce, ermeniler belki de türklerden daha fazla kürt köylerini basıp yakmıştırlar. keza tehcir sırasında kürtler de bunun intikamını konvoya saldırarak almıştır. hatta denir ki, anasını babasını öldürdükleri bebeleri alıp kürt kimliği aşılayarak büyütmüşler. bunlardan gerçekleri öğrenen ermeni bebeler de büyüdüklerinde kürtlerden intikam almak için pkk'yı kurdular denir. 40bin ölen deniyor. bunun nereden baksanız 30bini Kürt kökenli vatandaşlarımızdır. pkk kürtlere daha çok zarar vermiştir. dolayısıyla bu iddialar bence araştırmaya değer.


zeki.müren
Daire Başkanı
04 Nisan 2011 22:50

başlıkta ufak bir hata olmuş. "pkk, kürt görünümlü bir sözde ermeni hareketidir" olmalıydı. malumunuz ermeniler, sözde bir millettir. ermeni kelimesinden önce "sözde" sıfatı kullanılmalıdır.


uyur-gezer
Müsteşar Yardımcısı
08 Aralık 2016 13:22

kürt konusunda yazılmış kitaplar ; https://goo.gl/B62SAE


AtaySoy
Yasaklı
08 Aralık 2016 17:43

Türklere karşı PKK eşkıyası isyan ederken, yalnız Ermeniler değil, tüm dünya o eşkıyayı desteklemiştir.


Katalay
Aday Memur
12 Aralık 2016 12:58

Bu

memleket tarihte Türktü, halde Türktür ve ebediyen Türk olarak

yaşayacaktır.Türk! Öğün. Çalış. Güven...Bir Türk dünyaya bedeldir...

Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, yüksek maksatlar uğrunda ölmesini

biliriz..MKA


AtaySoy
Yasaklı
12 Aralık 2016 19:18

Haklısınız..

Öyle bir coğrafya da yaşıyoruz ki; her yanımızda azılı düşmanlar var.

PKK eşkıyasını; Ermeniler, Rumlar, İranlılar, Irak ve Suriyeli Araplar, ABD ve AB ülkeleri ile tüm Haçlılar destkeliyor.

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi