Editörler : E.Kayı Han

AsiLSoyLu
Şef
29 Mart 2012 20:34

güncelll


respect4ever
Memur
17 Nisan 2012 14:31

İşyerindeki çok düzgün çalışıyor ya evdeki kaldı.. Bu arada evde katiplerede açılıyor yeterki ip numaranızı verin.. Bilgi işlem hallediyor geri kalanı.


AsiLSoyLu
Şef
17 Nisan 2012 20:33

daha detaylı anlatırmısın? bizim bilgi işlem katiplere olmaz dedi?


zoltar
Yasaklı
18 Nisan 2012 16:24

asilsoylu senin amacın nedir? kendi bilgi işleminle halletsene kaçak kuçak uyapa girmeye çalışıyorsun buradan millete soruyorsun, İllegal iş yapıyorsunuz bence bu konu kilitlensin. Amma evden uyapa girme meraklısımışsınız.


muratgun922
Genel Müdür
18 Nisan 2012 16:28

zoltar kardeş neden o kadar dokunda anlamadım, iş yetişmeyince pat diye soruşturma açmasını biliyorlar bir çok insan da en azından evinde çocuğunun yanında otururken pazartesi için iki üç işimi halletsem bari diye düşünüyor emin ol illegal ne iş yapabilir yapacak olsa adliyeden de yapar yani


zoltar
Yasaklı
18 Nisan 2012 16:36

muratgün bu kişi alabilmesi için kendi bilgi işlemle temasa geçecek burada yazdıkları saçma. Ayrıca sorduğuna baksana illegal giriş yöntemlerini soruyor, yani bilgi işlem bile yanaşmadı demek ki vermeye. Neyse ne yaparsa yapsın. Ama bir gün tespit edilir kendi ev ip numarası bakanlığa ait değil diye soruşturma yer. Ondan sonra anlar...

Ayrıca bu kişinin adalet bakanlığı çalışanı olduğnu nerden biliyorsunuz ? buradan uyapa giriş yöntemlerini sıralıyorsunuz. Sizin yaptığınız da mantıksız. Oldu olacak E imzanızı ve şifrenizi de verin, uyapa giriş yöntemini söyledikten sonra. Adam belki sanık silecek suçlarını, davasını düşürecek vs vs...

Çocuğunun yanında otururken uyapa girecekmiş:) akşama kadar girmişsin işte evinde bari çocuğunla ilgilen...ne kadar saçma istek...


muratgun922
Genel Müdür
19 Nisan 2012 06:06

oda senin bana göre saçma görüşün saygı duyarım anlatım bozukluğu da oldu ama


zoltar
Yasaklı
19 Nisan 2012 17:46

muratgün bizde evden uyapa girmeyi biliyoruz. sonuçta bu bir bilişim olayı. Ama girde gör bakalım. Sana resmi olarak o yetkiyi vermedikten sonra girmen kaçaktır. İstersen bana e imzanı ve uyap domaini ver. Ben gireyim senin adına olur mu kabul ediyor musun.

Buraya her yazan kişiyi adliye mensubu olarak görüp açık veriyorsunuz bakıyorum da. Daha çok öğrenecek şeyleriniz var çook


muratgun922
Genel Müdür
19 Nisan 2012 17:57

ee vereyim gir zoltar kardeş domain diyorsun portal da demiyorsun canın sağ olsun nerede çalışıyorsun bilmiyorum ama bizim adliye de nöbetler bir haftalık yazılıyor, yakalama, infaz v.s hepsi nöbetçi katipte biliyorsun mu bilmem ama yakalama evrakları artık faks yada başka türlü gönderilmiyor, nöbetçi katip yarım saat de bir ekranı kontrol etmek zorunda en azından hafta sonu açıp sabah kahvaltısını çocuğum ile yaparken arada orayı da kontrol etsem öğleden sonra da adliyeye uğrayıp (kimse olmayacağı için) dükkan açar gibi kapıyı açıp girip birde kontrol etsem kötü mü olurdu sence sabah 8 buçukta gitmek yerine öğle sonu gitsem ne dersin?


zoltar
Yasaklı
19 Nisan 2012 18:02

sen hala yorummu yapıyorsun muratgün... bir başka başlıkta işten çıkarıldım diyorsun. burada evden uyapa girme derdindesin.

Sahi ya sen asıl neyin peşindesin? işten çıkarıldısan usulca çek git. hala neden buralarda pinekliyorsun. Yok çıkarılmadısan neden yalan söyleyip milletle kafa buluyorsun...

Nereden baksan tutarsızlık, nereden baksan ahmakça...


KEY PRADO
Kapalı
09 Mayıs 2012 19:17

Mahkemeden bile uyap zor açılıyor:)

18 Ocak 2013 21:16

Güncel. Var mı bir yöntem acaba?


edmund
Memur
19 Ocak 2013 03:01

uyap a bağlanırsınız. bunu başarmak çocuk oyuncağı bunun için gerekli bir protokol var bilgi işlem yardımcı olur zaten

ama öte yandan düştüğünüz durum oldukça üzücü... ancak sizin tavrınız da kabul edilemez... bu tavrı sergilemeye devam ederseniz ve sizin gibi düşünenler çoğunlukta olursa bize değil mesaiyi kaldırmak üste para isteseler haktır.

eğer evden uyap a bağlanacak kadar iş yoğunluğu varsa kaleminizde eleman eksikliği vardır. bunu üstlerine bildirmeniz gerekir.

anlamadığım husus şu;

değerli meslektaşım "evime geldim artık benim istirahat etmem gerekli, bu benim hakkım" demiyor. bana soruşturma açmasınlar evden bağlanayım, çocuğumu ihmal etsem de olur" diyor.

"neden amirlerimin eleman eksikliğini gideremediği için ortaya çıkan aksaklığın sorumluluğunu üstleneyim, bana yazık değil mi?" diye sormuyor...

amirinin yapması gereken ise çok basit : bakanlığın cetveli var. derdestine bakacak bu sayıya göre çalışması gereken katip sayısını komisyondan isteyecek. ama bu yol pek tercih edilmez çünkü komisyon başkanı ile ara bozulur.

onun yerine katibe yüklenir. meslektaşımın amirini mutlu etmek için işyerinde kendini heder ettiği yetmez gibi eve iş götürür, ailesi ile ilgilenmez.

böyle bir tabloyu hiç bir kadın hiç bir adam çekmez çünkü ailenizin yerine işinizi önde tutuyorsanız siz iyi bir çalışan olabilirsiniz ama iyi bir aile ferdi değilsiniz demektir.

lütfen artık aksaklığı gidermek için kendimizi heder etmeyelim... başkasının sorumluluğunu yerine getirmeyişinin mlağduru biz olmayalım.. suçu üstlenmeyelim... profosyonel davranalım.


mhkayiran
Memur
21 Ocak 2013 15:14

Ben biara çok uğraştım şuraya kadar ilerledim, yukarıda arkadaşın verdiği sitedeki yönergeleri tek tek uyguladım (vpn client programını kurdum, gerekli parametreleri girdim) e imza şifremi istedi girdim, kabul etti. kullanıcı adı ve şifre istedi girdim, fakat bu noktadan sonra hata verdi. Araştırdım, şunu söylediler bakanlığın VPN havuzu varmış bilgilerinin orada olması gerekiyormuş yoksa giremiyormuşsun. Bazı arkadaşların başvuru yapıp o havuza bilgilerini düşürterek giriş yapabildiklerini duymuştum. Fakat ben bir girişimde bulunmadım. Evden girip napacan diyen arkadaşlara cevap; savcılık katibiyim, nöbet zamanlarında hafta sonları telefonum hiç susmuyor, kolluk arıyor -eee şahıs var yakalandı, haydiii adliyeye sistemden bir sorguluyorum, hüküm yerine getirilmiş yakalama kalmış fakat infaz edilmemiş, anlicanız adamı boşa yakalamışlar, salın gitsin. günde 10 kez geliyorsam 7-8'i böyle çıkıyor. Savcı-hakim zaten adliyeye gelmiyor, ben adliyeden oturum açıp yazıyorum adamlar ordan onaylıyor yazı e imzalı gideceği yere gidiyor. Sonuç olarak bende evden açabilsem çok tasarruflu olacak (hem zamandan, hem mekandan:)


serdarhan34
Şube Müdürü
21 Ocak 2013 16:45

ağzı olan dengesiz zoltar gibi konuşular iki gün normal olsa 3 ay yasaklı diyor zaten isminin altında çok patavatsız bir adam o ahlak falan görmemiş her forum bölümünde böyle karşısına 300 km yolu döküp dikilinde süt dökmüş kuzuya dönüyor edepsiz herif


tedasci44
Şef
18 Nisan 2015 16:03

bişey soracam. kamu kurumundan bana verilen e imza ile hakkımda açılmış olan davanın dökümanlarına ulaşmak için hangi yolu izlemem lazım. Vatandş portaldan girmeye çalışıyorum kullanıcı adı şifre ekranı çıkmıyor. bilen varsa anlatsa sevinirim.

Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi