Editörler : crops35
05 Haziran 2011 00:47

hizmetli!!

arkadaşlar hizmetli hangi kurumda daha rahat çalışıo bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilirler mi acaba??


SimaLden
Genel Müdür
06 Haziran 2011 01:23

Ne kadarda rahat bir kurum olursa olsun,nihayetinde sınıf hizmetli değil mi? Yüksek bir puana sahip olduktan sonra gerekirse beklemeyi ama bu kadroyu tercih etmeme görüşündeyimdir hep.


adayss
Memur
06 Haziran 2011 11:40

bnde bu fıkırdeım en son tercıhte atanamazsam belkı dıye dusunuorum hayırlısııııııı


BABA TAKOZ
Şef
06 Haziran 2011 13:10

kardaşlar hizmetli deyip geçmeyin bende milli eğitimdeyim bişey yaptığımız yok evrak getir götür sonra keyfine bak 1500 yakın paa alıyorum nyn kötüsü zaten görevde yükselme sınavına girersin yükselirsin ben 2008 de 91 ile atanmıştım şimdi çok zorlaştı 95 ler lazım ayrıca şimdi üniversiteyi bitirdim bu sefer önlisanstan girdim 90 aldım inşallah başka kuruma memur olarak gidicem yani küçümsemeyin zaten liseyi bitirdiler devlete biyerden kapak atın zaten çoğu yerde milli eğitim özellikle masabaşı çalışıyoruz keyif kebap yani


yeşim han
Kapalı
06 Haziran 2011 13:21

baba takoz,

senin anlattığın gibi demiyolar ama genelde çok kötü her işi yaparsın falan genelde böyleyse sen şanslılardan birisin üstelik yükselmede 5 yıl çalışma şartı arıyolarmış ne kadar doğru onu bilmiyorum ama ben yazmaktan vazgeçtim ii mi ettim kötü mü bilmiyorum..


ccaner
Şube Müdürü
06 Haziran 2011 14:09

öğrendiğim kadıyla MEB yükselme için çalışma süresini 3 yıla indirmiş. Okuduğum kadarıyla da son yükselme sınavına 8000 civarı kişi girmiş ve 1600'ü yükselmiş.

Hizmetliye yetiyorsa puanınız ve elinizde her hangi bir belge yoksa seçin arkadaşlar.Bu kadar hizmetli aldıktan sonra diğer atamada bunun yarısı bile hizmetli olmaz.Herkes diğer sınava erteler ve yerleşeceğiniz yere yerleşemezsiniz bile. Sonra 6 ay daha beklersiniz. Bir sene boşuna beklemiş olursunuz.Hani böyle kadrolar umut verir bir durumda olsa tamam amenna ama işte durum ortada. Adamlar sadece YH sınıfını liseye ayırmış durumda. Hele ilk atama gibi olursa zaten kasım o zaman tam kafanıza vurursunuz.Böyle atıp kesiyorsun diyor olabilirsiniz,ben de hizmetli seçmeye karar verdim önceliğim bekçi bakıcıda olacak.Hakkımızda hayırlısı olsun


SimaLden
Genel Müdür
06 Haziran 2011 14:33

Hizmetli kadrosunu küçümsediğimiz ya da hor gördüğümüz yok.Nihayetinde oda kadrolu memurluk ve bu hizmeti yapan bir çok kişi mevcut.Yüksek puana sahip olunduğu halde bu kadroya gerek olmadığını ifade etmek istiyorum.Herkesin yapabileceği bir iş değildir,zordur.Onun yanı sıra sonraki atamalarda sizden daha düşük puan alıpta daha iyi yere atananlar mevcut.Puan ve imkanlar yeterli değilse düşünülebilir.Ayrıca her kurumda yükselme sınavları yapılmadığı gibi bazı kurumlarda belirli bir süre dahilinde tutuluyor.

Ayrıca hizmetli kadrosunun yüksek puan olmasının nedeni rağbet gördüğü için değil.Özellikle son bir kaç atamada ortaöğretimlere hizmetli kadrolarının tamamı verildiği için fazla seçenek olmadığından herkes mecburen o kadroyu tercih etmekte.

Gidişat 2001 ortaöğretim mezunlarının hizmetli dışında kadro göremeyeceklerini göstermekte.


sarthee
Şef
06 Haziran 2011 20:21

valla bende anlamadım bu hızmetlı ne ayak ama yaptıgım arastırmaya gore soyle bı duurum sozkonusu

gıttıgın yere gore degısıyor paspas da yapan var masa bası calısanda


MaTeMaTiX_
Aday Memur
06 Haziran 2011 21:02

Arkadaşlar peki hangi kurumu seçmemiz daha iyi olur bu konuda bilgi verir misiniz....


sarthee
Şef
07 Haziran 2011 00:01

MaTeMaTiX_ kardeş bılmıyorum kı memuru az olan yerlerde hızmetlı masabası iş yapar dıyende var gıttıgın yerde mudur bakar sana kultur iletısım bılgı bırıkım sağlam bu cocugu masa bası bişeyler ayarlayın dıyen de yani kesın bısey dıyen yok dıyebılende olmaz sanırım cunku tamamen şans bu

07 Haziran 2011 14:42

ya buradaki arkadaşlara şaşırıyorum hizmetli işinde rahat neresi var arkadaşlar gördüğünüz üzere zaten 164 adetçik hizmetli alımı yapıyor sn. devletimiz bence önce atanırmıyız onun derdine düşelim zaten hepimiz bilinçli bir şekilde girdik bu lise kpss sine sonuçta zaten rahat bir iş olmayacak ama para kazanalım diye şimdi burda rahat iş davası yapılıyor ama haklısınız ki kadro sayısı çok az bu herkeste stres yapmış anlaşılan hakkımızda hayırlısı olsun.

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi