Editörler : Lanet

MetPro
Aday Memur
18 Kasım 2012 15:40

Türk Dizileri dendiği zaman direk aklıma gelen ilk şey, memleketimizin duygusal insanlarının duygularını sömürmek için yapılan ağlak diziler aklıma geliyor. Ne yazık ki bunlar da hep izlenenlerin başlarında geliyor. Ve bir de farklı yönlendirmelere veren, toplumumuzun genel yapısına uymayan, farklı düşünceleri empoze etmeye çalışan dizileri kesinlikle izlenmemesi ve izletilmemesini düşünüyorum.

İzlediğim diziler arasında ise Komedi dalında son zamanların sosyal medyada en çok ses getiren dizi olan İşler Güçler ve hiç bir zaman sıkmadan izlettiren Leyla ile Mecnun. Yapı bakımından komedi dizileri olsa da zaman zaman öyle dramatik sahneler oluyor ki izlenmek için oluşturulan tüm alt yapıları barındırıyorlar. Polisiye-Dram dalında ise kesinlikle izlenebilecek dizi Behzat Ç. Yine sosyal medyada çok fazla kendinden söz ettirmesine rağmen, sivri dilliği ve aykırı tarzından dolayı yayın saati geç ve biraz izlenmesi zor oluyor.

Okuduğunuz için teşekkürler.


cilginturk71
Başbakan Müsteşarı
03 Nisan 2013 16:01

Karadayı dizisi.

Son zamanlarda dönem dizileri içinde çekim teknikleri ve oyuncu performansı bakımından göz dolduran bir yapım diyebilirim.


sabah melikesi
Başbakan Müsteşarı
11 Haziran 2015 20:57

"Seksenler"

Sevimli oyuncu karakterleriyle yakın zamana ışık tutan,gülümseten,bizleri de çocukluk yıllarımızın renkli,temiz,daha sıcak günlerine götüren nostaljik bir yerli dizi.

Keyifle izlenebilir günümüz dizilerinden.


**sude**
Başbakan Müsteşarı
29 Ağustos 2015 14:34

"Kiralık Aşk"

Romantik komedi tarzında, yazın başlayan en iyi yapımlardan biri. Konu itibariyle fakir kız, zengin oğlan figürü işlenmiş olsa da, Defne karakterini oynayan Elçin Sangu izlettiyor kendini.


İDAL*
Başbakan Müsteşarı
08 Eylül 2015 10:30

Sezon finallerini yapan diziler tekrar sezonu açmaya hazırlanıyor.

Ve ben hâlâ izleyebilecek bir dizi bulamıyorum.

İzleyebilecek kalitede dizi bulanlara iyi seyirler dilerim.

Sezona hoş geldiniz.


maskov87
Başbakan Müsteşarı
16 Eylül 2015 15:02

Behzat ç'den sonra izlemedim, izleyemedim yeni bir dizi.

gereksizce uzun ve fazlasıyla gerilim dolu diziler, komediler ise maalesef güldürmek yerine esneten yapımlar.

halen 7 numara ve Avrupa yakası açarım gülmek için ve de her gece saat 23:00'de bitlis tv'de yayınlanan "bizimkiler" dizisini.

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi