kaydetmeyi başarabilen arkadaşlarımız var mı ?
http://uygulama.diyanet.gov.tr/wskurs/main.html
yok
hayırdır arkadaşlar sorun nerde ?
bazı arkadaşlar isim girememişler , biz sayfay açamadık
ben geçen hafta kaydettim hepsini ama bazı arkadaşlarım sabahtan beri sisteme giremiyorlar saat gecenin biri sistem hala açılmıyor. Allah yardımcınız olsun
ben girdim gece uyuyamadım bu yüzden.
Yaz Kursları uygulama portalında yasanan yoğunluk nedeniyle aksaklıklar meydana gelmişmiş o yüzden giris tarihleri uzatılmıs.
yine ellerine yüzlerine bulastırdılar anlıyacagınız. dib in göndermiş olduğu yeni tarihler söyle:
dönem tarihleri
1.dönem baslangıc 26.06.2011
1.dönem bitis 30.07.2011
2.dönem baslangıc 15.07.2011
2.dönem bitis 15.08.2011
3.dönem baslangıc 03.08.2011
3.dönem bitiş 10.09.2011
Peki arkadaşlar tc yazdığımızda öğrencinin bilgileri tam gelmiyorsa ne yapacağız?benim 8 ğrencinin bilgileri ya gelmiyor ya da cinsiyet kısmı eksik geliyor.ne yapmam lazım acaba?
sistem sorunlu maalesef...
2 saattir uğraşıyorum 6 öğrenciyi ancak kaydedebildim.
Bir öğrenci kaydediyorum yarım saat kilitleniyor.
BAĞLI KURS SEÇİNİZ DİYOR AMA SEÇİNCE HİÇBİR ŞEY ÇIKMIYOR .YARDIM.
hüzün_lü kardeş senin problemin bağlı olduğun müftülükle alakalı müftülükteki ilgili memur senin cami yada kurs adını aktivasyon yapması gerekir...
artık sistememi kaydediliyo en son 2009 da yaptım sistem felan yoktu..
arkadaşlar dersin konusunu nasıl dolduyorsunuz deftere kafadanmı yoksa kitabı felan varmı ?
ARKADAŞLAR SİSTEME KAYIT YAPTIM EN SONUN DA FİTİL OLMUŞTUM AMA İYİCE BEKLEYE BEKLEYE ŞÜKÜR KAYIT SORUNU NU ÇÖZDÜM
siteye nasıl giriş yapacaz.isim soyisim ve sicil numaramı yazıyorum ama bi türlü siteyi açamadım
HOCAM BAYA Bİ DANDİK Bİ SİTE OLDUĞU İÇİN SIKINTI VERİYOR DENEYİN HOCAM SIK SIK GİRMEYE ÇALIŞIN
arkadaşlar bu sisteme tc nosuz girilmiyor öğrencilerin hepsi tc no vermiyor veye yanlış numara veriyor bunun başka nas bir çözümü yokmu?
hocam şifreleri nereden alacağız bilgisi olan varmı
bağlı bulunduğunuz müftülükten
s.a arkadaşlar yukarıda verilen linki tıklıyorum açılmıyor. öğrenci bilgilerini giren var mı. yardımcı olursanız memnun olurum. tşk,.