Editörler : Pangaea
12345678910111213»

absolution
Memur
19 Temmuz 2011 14:15

Arkadaşlar ben kurslar hakkında burada yazılan çok iddialı mesajlara da güvenmiyorum. Ne de olsa kursta çalışan personelde üye olabilir buraya ve yorum yazabilir.

Araştırmaya devam ediyoruz, grup toplama çalışması devam...

Saygılar


supersport
Aday Memur
20 Temmuz 2011 01:57

garanti akademi fiyatı en son 500 tl di. gk gy için yeter bence aradaki farka bol soru bankası alınıp çalışılır tercih meselesi.


aslanımhasanım
Aday Memur
20 Temmuz 2011 09:02

yörünge ihtiyaç murat gibi kurslarla görüşün. hem yayın hem hocalar hemde eski kurumlar. bu işi ilk kez yapmıyorlar. deneyimli kurslar her zaman daha iyidir arkadaşlar.


m2007
Aday Memur
20 Temmuz 2011 10:59

Merhabalar;

2012'ye iyi hazırlanabilmek için kursa gitmeye karar verdim. Kurs olarak Murat'ı düşünüyorum. Grup olarak yazılacağınız kursta aynısı ise gruba katılayım. Fiyattı ne yapacaklarıda önemli tabii. Çalışmayınca para büyük problem.


jit_
Memur
20 Temmuz 2011 11:49

ben de dersaneye gideceğim ama çok kararsızım hangisine gitmem gerektiği konusunda. çok bilgi sahibi de değilim.nette araştırdığım kadarıyla birinin çok iyi dediğine diğeri çok berbat sakın gitmeyin diyor. ne yapacağımı şaşırdım :(

bir de 1000 liranın üzerinde bir dersaneye gitmeyi düşnmüyorum zaten sayısaLcıyım matematik ve türkçeden zaten full'e yakın çıkardığım için aslında sadece genel kültür istiyorum. o yüzden bu fiyatın üzerindeki yerleri düşünmem.


absolution
Memur
20 Temmuz 2011 11:55

Arkadaşlar son durum şu;

Murat'ı çoğu kişi önermiyor. AÖF'de iyi olduklarını ancak KPSS'de çok iyi olmadıklarını çok kez işittik.

Yediiklim'in fiyatları 1.000TL'nin üzerinde. Ayrıca burnundan kıl aldırmıyorlar.

Yargı cazip gibi. 750 TL taksitli. Ekim'de başlayacak. Ancak Eylül ayında 30 saat matematik + 20 saat tarih pre eğitim olacak. Ayrıca internet üzerinden kendi yaptıkları deneme sınavlarının çözümlerini atıyorlar, videolu vs. vs..

Yaklaşım cazip gibi. 800 TL taksit imkanı olacak gibi. Ancak son anda bir M.E.B. müfettiş abimizin tanıdığı çıktı orası. O nedenle indirim ve başka avantajlar da olabilir. Yaklaşım'ı iyi diyor herkes. Kendi bünyelerinde sadece KPSS eğitimi veriyorlar.

Grup toplamaya devam...

Saygılarımla


jit_
Memur
20 Temmuz 2011 12:03

absolution;

Yargı'ya şu an ki oda arkadaşım gitmiş geçen sene hocaları çok genç deneyimli değil diyor. sadece yayınları çok güzel diyor.

Murat için senin söylediklerini duydum ben de açık öğretimde iyi diyorlar ama kpss de son zamanlarda iyice cozuttu flan diyorlar :)

İhtiyaç'a da geçen sene arkadaşım gitti o da kesinlikle gitme diyor :(

Karacan'da yönetsel sorunlar var ama hocaları çok iyi yayınları kötü diyorlar farklı yayınları kullanırsanız hocalardan yararlandıktan sonra gidilebilir diyorlar.

ya şu işe bu sene bir atılayım hazırlanayım dedim daha dakika bir gol bir kafam allak bullak oldu kimin sözüne güveneceğimi şaşırdım :s

Meridyen'i bir araştırsak ne dersiniz?

Meridyen'den anladığım kadarıyla çoğu kişi memnun ama pek de araştırmadım ona da bir baksak??


orifiel
Aday Memur
20 Temmuz 2011 13:28

Arkadaşlar geçen sene meridyene gittim menun kaldım GK için evet ama GY için aynı değil. ben sayısalcı olduğum için mat sorun olmadı.Meridyene gidecekler coğrafya hocası ömer tektonik varsa şanslısınız ben coğrafyayı full yaptım.Tarihten ise bekir hoca iyidir.Anayasa hocasının ismini hatırlamıyorum ama ondan pek memnun kalmadımm.Meridyeni düşüneceklere belki yardımcı olur


absolution
Memur
20 Temmuz 2011 13:59

Arkadaşlar biz 3 arkadaş şu aralar ciddi ciddi araştırıyoruz. Tam sonuçlar gelince haber vereceğim.

Bugün Yaklaşım ile tekrar konuşacağım. Meridyen'i de araştırırız. Meridyeni tam bilmiyorum.


beylikkamil
Yasaklı
20 Temmuz 2011 15:24

bahsettiğiniz kurslar içerisinde bir kursla görüşmeyi ihmal etmişiniz. giden arkadaşlar memnun olduklarını söylüyorlar.


beylikkamil
Yasaklı
20 Temmuz 2011 15:27

yörüngeden bahsediyorum.


erdierdi
Yasaklı
20 Temmuz 2011 15:51

absolution Murat ile konuşmamda;

Kursiyerlerine verdikleri notları dışarı ile paylaşmıyorlar. Deneme sınavlarına dışarıdan almıyorlar. Hedef 90+. dedi

Ben 2010 sınavı için murata gitmiştim söyledikleri sözde kalır ben denemelerde 3000(türkiye geneli) kişi içerisinde 70 puanlarda ilk 50 içerisindeyım insanları yalan yanlış dolduruşa getiriyorlar. Muratda iyi olan klimalı sınıflar,güzel kantin,ferah kütüphane,temiz lavobalar bunlara diyecek bişeyim yok ama hocalardan hiç iş cıkmaz hocalar dersde laklak yapar tenefüsde soru götürsen çay içiyorum sınıfa çözelim diyorlar nedeni ise ordakı hocalar yaş ort 50 ve üstü yıllardır oradalar yani yerlerini sağlama almışlar kimseyi tınlamıyorlar o yüzden ben tavsiye etmiyorum aöfde iyiler zaten aöfde ögrencılerıydım iyi sandım gittim bin pişmanım


absolution
Memur
20 Temmuz 2011 16:03

Yörünge ile de görüşeceğiz. Murat hakkında evet fazla olumlu bilgiler almıyoruz bizde. erdierdi teşekkürler bilgiler için.

Bizde murat ile görüşmeye gittiğimizde bize de aynısını söylediler. Hedef 90+ dediler aynen aynı cümleler kurulmuş.

Bakın az önce Yaklaşım ile görüştüm, 90 ve üzeri almak gerçekten zor dedi. En azından gerçekçi yaklaşıyorlar. Yaklaşım ile görüşme gayet iyi geçti arkadaşlar.


erdierdi
Yasaklı
20 Temmuz 2011 17:14

Yakalışm hakkında bende cok olum şeyler duydum size önerim neresi olursa olsun kütüphanesine dikkat etmeniz sınava 2 ay kala kütüphanede ders çalışmak cok ama cok verimli.


MILLEY
Genel Müdür
20 Temmuz 2011 17:35

2010 kpss den 90 almış biri olarak size 1-2 tavsiyede bulunayım..

hangi dershaneye gitceksiniz diye bir yorum yapamıycam ben dershaneye gitmedim cunku... benim tavsiyelirim

1-tarih için yargı ve ihtiyaç konu alatım.data soru bankası

2.cografya için ihtiyaç konu anlatım.yargı konu anlatım.. soru bankası bile çözmedim :)

3.anayasa için data ön lisans vatandaşlık kitabı(lisanstan daha ayrıntılı anlattıgı için bunu tavsiye ediyorum.en ince ayrıntıya kadar var) güncel konularda ne yaparsanız yapın hep eksik kalıyosunuz..ona bişi diyemiycem..haber izlemek en iyisi sanırım onun için..

bu kaynaklara çalışarak

tarih 28-2

cografya 17-1

anayasa 10-2

yapmıstım ben..

hepinize başarılar


ambians__
Şef
20 Temmuz 2011 23:37

Merhaba, bende kursa gitmeyi düşünüyorum lakin, gruplara direk bende varım diyemem, ben geçen sene önlisans mezunu olarak girdim PEGEM de hazırlandım, buraya karar vermeden önce hemen hemen tüm kursları gezdim, ben gidipde yediiklim meridyen...vs o tarz bir kursa yazılmam, pegem yargı ihtiyaç... gibi kurslar olursa olabilir zaten sayfayı takip ediyor olacağım kararınıza göre yorum yaparız. pegem'de hazırlandıkdan sonra fena sayılmayan bir puan almama rağmen bölümümden dolayı atanamadım bu sebepten bu yıl atanamazsam Lisans olarak gireceğim. Birde grupdaki arkadaşlara hangi zamanlar uygun, haftaiçi mi haftasonu mu gündüz mü akşam mı...vs kurslar haftada kaç gün oluyor, gruplar ne zaman bitiyor...vs


ambians__
Şef
20 Temmuz 2011 23:43

pegemi düşünürseniz ekstra indirimler olabilir olurda bende bir sorun çıksa dahi sizin için fiyat ve hocalar için yardımcı olabilirim. Bu cümlem yanlış anlaşılmaz umarım orası ile tek bağım geçen sene oraya gitmiş olmam.Ben geçen yıl kurs araştrırken çok zorlandım o yüzden yardımcı olmak istedim. Ayrıca Taksit yaparlar.


ambians__
Şef
20 Temmuz 2011 23:47

evet yaklaşımda iyi olabilir ben pegemdeyken tarihci cahide hoca vardı bi anlaşmazlığa düştüler, cahide hoca oaraya gitmişti sanırım, sonra faceden okudum ordan da ayrılmış :) yani bir sirkülasyon var sanırım hoca dğeişikliği. Son 2 ay falan ben milli kütüphane'de çalışmıştım pegemde pek kütüphane olayı yok, üst katda boş sınıflar oluyor ama ben hiç çıkıp da çalışmadım, yani kütüphane olayı önemliyse pegem'de onun eksikliğini çekersiniz, ama hocaların ilgisi...vs konusunda sıkıntı olmaz genç ve tecrübeli hocalardan oluşuyor genelde


emrecankaan
Aday Memur
21 Temmuz 2011 00:51

?


jit_
Memur
21 Temmuz 2011 09:40

Arkadaşlar ben bu hafta kaydımı yaptırmayı düşünüyordum normalde bu kayıt sürecini hızlandırmamız daha iyi olmaz mı?

Toplam 1260 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi