Editörler : Pangaea

sintagma
Şube Müdürü
20 Ağustos 2011 19:12

Bazı göylerine gittim ama isimlerini hatırlamıyorum yer üstündenbakmam lazım. Hocam imar orada 3 kat zemini falan da alıp kimisi 4 yapıyor. Apartman yok değil var. Ama sarp dağ yamacına kurulu. Ama kalkana çok yakında köy var mesela. 5 dk. falan 5 km uzağında patara var sit alanı oralarda da vardır evler.


---07ANTALYA07---
Genel Müdür
20 Ağustos 2011 21:45

ne kaşmış arkadaş öğretmen ihtiyacı bir türlü bitmiyor onlarca gelecek var yine:P


archeragent
Aday Memur
13 Eylül 2017 10:48

Kaş?ta Ne Yenir yazımda sizlerle tatil destinasyonu olmasına rağmen önemli gurme rotalarından biri olduğunu düşündüğüm Antalya Kaş yeme içme mekan tavsiyelerimi paylaşacağım. Geçtiğimiz yıllarda detaylı bir Kaş?ta Nerede Ne Yenir yazısı yazmıştım.

Fakat değişen ve gelişen bir ilçe olan Kaş her yıl çok kaliteli gurme restoranları bünyesine katmaya devam ediyor. Bende internetin en kapsamlı ve en güncel Kaş?ta ne yenir içilir yazısını yeniden yazmaya karar verdim. Yazımın başlığını da Kaş Ne Yenir 2017 koydum. Kaş yeme içme rehberi kahvaltıdan, ev yemeklerine, kahveden, meyhaneye kadar her kesime hitap eden bir liste ihtiva ediyor. Ve bu listede yer verdiğim mekanlar şüpheniz olmasın Kaş?ta Ne Yenir sorusuna cevap olacak en iyi mekanlardır.

Umarım forumdaki arkadaşlarıma faydası olur.

https://www.gurmex.com/kasta-ne-yenir.html

Toplam 23 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi