Editörler : Lanet

difference..
Daire Başkanı
13 Ekim 2011 10:00

buzdolabı mı tövbe, bir daha boşşş almam..


kralexx
Yasaklı
13 Ekim 2011 19:20

benım cevremde bır suru bosch kullanan var..bu forumdakı bocsh hakkında yazılanlar cok gercekcı gelmıyor bana..tabıkı sorun hatalı urun olabılır ama o kadar marka ıcerısınde sadece bosch hakkında olumsuz yorum yapılması ınandırıcı degıl...


KASIMOZEL
Aday Memur
16 Ekim 2011 10:51

Bosh hakkında yazdıklarım devede kulak misali.Burada yazmamdaki amaç kimseyi yönlendirmek değil,bilgilendirmek.sonuçta herkes tercihini kendisi yapar.Ama Birdaha söylemek istiyorum birdaha asla ve asla bosh buzdolabı almayacağım.Bosh denince marka ve güvence geliyor aklımıza.Ama öyle değil buzdolaplarında.Diğer eşyalarda ne kadar başarılıysa buzdolaplarında o kadar başarısız.


nannarnannar
Memur
16 Ekim 2011 10:56

Beyaz eşya şanstır diyenler olabilir.Ama bosh buzdolaplarında, demek ki kalitesizliği şansa bırakmamış ki herkes aynı şeyi söylüyor.BOSH bir daha söylüyorum bomboş tur.Buzdolabını atmam gerekiyor adım gibi eminim ama paracıklara kıyıp atamıyorum.Belki olur diye.Ama buzdolabı parasını tamirine verdim şimdiden.


dogrucan
Aday Memur
15 Ağustos 2013 22:01

ben bir hafta önce aldım ve çok araştırdım alanlar hep memnun banada yorumlar inandırıcı gelmiyor


fullsoldier
Şube Müdürü
18 Ağustos 2013 23:50

Bütün beyaz eşyalarımız bosch ve 7 yıldır eve bir kere servis geldi. Ç mak mıknatısı mı ne kaymış.


0640
Kapalı
19 Ağustos 2013 16:12

Beyaz eşyada hangi marka olursa olsun orta bir model alın. Giriş başlangıç modelleri daha düşük kalite parçalardan yapılır sürekli arıza çıkarır servislerini zengin edersiniz.


Miguel
Aday Memur
27 Ağustos 2013 12:04

Çin malının da iyisi var kötüsü var , bu durum aynen bosch içinde geçerli , araştırmadan ,soruşturmadan beyaz eşya alınmaz. Beyaz eşyada şu an en iyi markalar Arçelik (Beko) , Bosch (Siemens) ve Elektrolux (Düşük ihtimalde olsa Servis ve Parça sıkıntısı yaşanabilir)'dür. Ben boschu tercih ettim. Ancak Türk malı boschları değil. Bosch'un 1000 liraya da Çam. makinası var 1500+ liraya da... Bosch-Siemens çam. ve bul. makinası alıp sıkıntı yaşamak istemiyorsanız Alman malı olanları tercih edeceksiniz. Satıcılara özellikle sorarsanız Türk malı ve Alman malı fiyatlarını aradaki 500 tl'lık farkın oldugunu görürsünüz. Biraz akıl yürüten 500 tl'lik farkın nerden kaynaklandıgını sezer. Buzdolabında da tercih edilebilecek markalar Bosch-Siemens (Kore üretimi olanlar) , LG(Kore üretimi ancak düşük ihtimalde olsa Servis sıkıntısı yaşanabilir) , Elektrolüx (Düşük ihtimalde olsa Servis ve Parça sıkıntısı yaşanabilir) , Arçelik (Beko , Yurtdışı üretim modeller) 'dir. Bir gününü ayırıp biraz araştırma yapanlar bu bilgilere rahatça ulaşabilir. Bu tercihler tabiki henüz daimi yerleşiminde bulunanlar için geçerli. Memur veya kirada oturup taşınma durumu belirsiz olanlara tavsiyem , orta halli beyaz eşya tercih edin. (Çam. Mak. Profilo- İndesit-Samsung , Bul.Mak. Profilo, Buzdolabı Samsung-Profilo gibi markaları tercih edebilirsiniz.

28 Ağustos 2013 18:31

dünya markası boshtur neden doğru bilgi yazmazlar ona şaşarım

dogrucan, 11 yıl önce

ben bir hafta önce aldım ve çok araştırdım alanlar hep memnun banada yorumlar inandırıcı gelmiyor


*burcu*
Aday Memur
24 Eylül 2013 09:10

benimde beyez eşyalarımın hepsi bosch 7 senedir kullanıyorum.buzdalabının difriz kısmı koku yapıyor plastik kokusu siniyor yiyeceklere. pişse bile geçmiyor koku servis geldi baktı bişey değişmedi.bulaşık makinem hep cizdi cam eşyaları.çamaşır makineme gelince azda doldursam deterjan artığı bırakıyor camaşırların üzerinde.fırında bir sıkıntı yok.elektrik süpürgesi harika emiş gücü süper.


Muhammet795
Aday Memur
14 Ekim 2013 14:02

boşh tan uzak durun. ben de bütün beyaz eşyları boştan almıştım.2 yılda süpürge ve buzdalabı arzaldı


laser23
Aday Memur
11 Eylül 2014 10:25

vestel marka buzdolabıda benim başıma bela oldu tv.side bozuk çıktı vst memnun değilim tv


eyluldogan
Aday Memur
16 Eylül 2014 00:01

aynı sıkıntıyı ben de Arçelikten çekiyorum. bir parça iki aydır değişmedi bir türlü.

Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi