Editörler : crops35
«91011121314151617181920»

blackangel85
Aday Memur
26 Aralık 2011 23:40

sldgkn cok alemsın cok masum bı yanıt vermıssın yuzumu guldurdun :=) bu arada sorular ıcınde tskler sayende bı fıkrımız oldu herkes kendıne musluman baksana kımse yazmamıs

bırde bısey solıcem bu kafası karısıklar hakımlıkte patladıgı ıcın kazanırsa kımse gıtmem demıcek ztn ınsanlar bı kotu nıyetlı baskasını caydırmak ıcın kotuluo paso bence ıyı bı kurum saglık bakanlıgından mıllı egıtımden ws bın kat ıyı meslek ogrenıcez vergı de uzman olucaz alelade bı sey dııllkı bu maası da denıldıgı gıbı 2000 fln dııl daha fazla bılıyorum!


lclcldld
Aday Memur
27 Aralık 2011 00:29

Soru yağmurna tuttuk sldgkn'yi:) ama bi sorum daha var.Mülakata tek tek mi aldılar,yoksa bikaç kişi var mıydı yanında başka adaylardan?bir arkadaşım söylemişti,hangi kurumdu hatırlamıyorum ama 5 kişi girmişler mülakata.

Maaşının 2000den fazla olduğuna dair nerden bilgi edindin blackangel?


woswos07
Memur
27 Aralık 2011 00:34

sorular için teşekkürler arkdaşlar diğer giren arkdaşlarında ortam ve sorulan sorularla ilgili bilgi vermesini rica ediyoruz..

maaş konusda kamuda maaşlar eşitlendiğine göre maaş 2000-2200 arası olacaktır. daha yüksek olucağını sanmıyorum..


birerk
Aday Memur
27 Aralık 2011 08:16

Arkadaşlar ben de dün mülakata girenlerdendim. Önce kendimi tanıtmamı istediler, başka şehire gönderirsek gider misin diye sordular. Daha sonra da 4 soru sordular.İdari işlemin unsurları nelerdir? Bunları sayınca kısaca açıklar mısın dediler. Kısmen haczi mümkün olan şeyler nelerdir? Diğer bir soru seçimlik borç nedir? Bir de idare mahkemelerinde dava açma süreleri nelerdir?

Bana vergi hukuku sormadılar ama benden önceki arkadaşlara sormuşlardı vergi hukukundan gecikme zammı ile gecikme faizinin karşılaştırılmasını, vergi cezalarını sormuşlar. Bu arada hiç kimseye üst üste aynı soruyu sormadılar ama bizimki ilk gün olduğu için olabilir. Daha önce yorum yapan bir arkadaş sadece bir kişinin gelmediğini yazmış ama ben sınavdan çıkınca imza attığımız listeye baktım öğlenden önce girenlerden olmama rağmen 7-8 kişinin adının yanında sınava girmedi yazıyordu.

Benim paylaşımlarım bu kadar herkese başarılar.

27 Aralık 2011 15:04

birerk çooook tşk ederim knd adıma, allah senden razı olsun, inş. muvaffak olursun sonunda.

bu arada ben ölsem bayılsam bu sorulara cevap veremem. bu arada bayanlar nasıl giyinmişlerdi? herkes takımlı mı, ne ren? çok merak ettim ya, hayatımda ilk kez sözlü mlkt gireceğim de...


lclcldld
Aday Memur
27 Aralık 2011 15:16

Teşekkürler birerk.Herhangi bir belge gerekmiyordu değil mi?Bir önceki mesajımda da sormuştum ama yinelemek istiyorum,tek tek mi alındınız mülakata?

27 Aralık 2011 15:22

birerk, sen hepsine tam cevap verebildin mi? ben çok heyecanlanıp cvp veremem sanıyorum. en sonlarda girmek avantaj mı sizce?


blackangel85
Aday Memur
27 Aralık 2011 16:00

Maaas konusunu soran arkadaslar sole yanıtlayım ıcerıden tanıdıgım var o soyledı vekalet ucretı alıyolar oncelıkle ona ek olarak gelır ıdaesı fonu war oradanda odeme yapılıo bellı donemlerde maas 2500*3000 arasına denk gelıyo alelade bır kurum deıl rotasyon olsada tek eksı yanı bu bence doldurusa gelmeyın baskalarının bana guvenın ne dıyosak o =)


lclcldld
Aday Memur
27 Aralık 2011 16:06

Bence 2000 olması da iyi başlangıç için.Ama daha fazla olursa da kimse hayır demezz:) Peki atamaların nasıl yapıldığına dair bir bilgin var mı?


birerk
Aday Memur
27 Aralık 2011 16:58

lclcldld belge falan istemediler internetteki listeye göre sırayla çağırıyorlar.

5 er kişi 5 er kişi mülakatın yapıldığı odadaki kata alıyorlar sonra da tek tek içeri alıyorlar.

Sınava gelen herkes takım elbiseliydi çoğunlukla kızlar siyah etek ceket giymişlerdi.

calısmaklazim ben de bayılmak üzere olduğum için soruların bir kısmına tam cevap veremedim ama korkmayın cevap veremeyince hatırlatmaya çalışıyorlar. Kısmen haczi mümkün olan şeylere sadece çalışanların maaşı dedim başka bir şey hatırlamıyorum deyince intifa hakkının haczi mümkün mü onunla ilgili bir şey hatırlıyor musun dediler.

Bu arada asıl bugün mülakata giren arkadaşlar soruları paylaşsalar iyi olur bakalım aynı soruları mı soruyorlar


lclcldld
Aday Memur
27 Aralık 2011 17:50

Tekrar saol.Bugün giren kimse forumu okumuyor mu??Paylaşın lütfen,dün burda olan arkadaşlardan bugün mülakata giren var mı?

27 Aralık 2011 20:48

ben bgn girdim mülakata..her yerden soru gelebiliyor..bana kıymetli evrak,medeni hukuk,ceza genelden toplam dört soru sordular..aynı soruları tekrar etmiyolar..herkese farklı soru soruolar mutlaka aynı soru sorulan hiç duymadım..hepsi güleryüzlü yardımcı oluyolar bilemeyince üstüne gitmiyolar..her yere gidermisin die sordular..medeni durum evlilik düşünüyomusun yakın zamanda diye sordular..bu şekilde arkadaşlar..gireceklere kolay gelsin başarılar..


bir of çeksem
Aday Memur
27 Aralık 2011 20:56

andromeda28 teşekkür ederim paylaşım için.

Mülakata katılım nasıldı.Girmeyen tahmini kaç kişiydi söyleyebilir misin?

27 Aralık 2011 21:04

katılım beklenene göre fazlaydı o kesin ama tabi girmeyen vardı tahminimce 10 kişi kadardı belki daha az diyebilirim..toplamda elli kişi yoktu orası kesin..


blackangel85
Aday Memur
27 Aralık 2011 21:26

Atamalar hakkında sole bısey duydum yazılı sonucu mulakat artı 3 aylık egıtım surecı sonunda yapılan yetrlılık sınawı ortalamasına gore puan uzerınden atamalar yapılıckmıs ya tercıh lıstesı verıcekler ılller ıcın puanına gore herkes o sekılde atanıcak ya da yukseklerı ank ısı ızmır baslatıp dusuklerı kalan ıllere dagıtıcaklar dıye dusunuyrum


Sümay
Aday Memur
27 Aralık 2011 22:48

yarın giricem son gün girecek arkadaşlar için yarın paylaşırım.


ex_love1903
Memur
28 Aralık 2011 09:33

dün mülakata girdim.sandalyeye oturur oturmaz eşimin tayin durumunu sordular.yuh bea:))

rotasyon=zorunlu hizmet bölgeleri avukata karşı yapılan büyük bir ayıptır.

rotasyonun amacı bazı kamu görevlilerinin uzun süre bir yerde kalıpta halk ile münasebetinin ilerlemesi nedeniyle adam kayırma, objektif olamama gibi durumların önüne geçmektir.ama avukatı hakim vergi müdürü veya polisle eş tutamazsın ki.


ex_love1903
Memur
28 Aralık 2011 09:40

vergi müdürü senin hiyerarşik amirin hem rotasyon var.

işinden memnun olanlara tavsiye etmem.ben işimden memnunum.keşke sınana girmeseydim.birisinin hakkını yediğimi düşünüyorum.hayırlısı artık.


well.off
Kapalı
28 Aralık 2011 17:00

selam arkadaşlar.ben dün girdim mülakata.bana icranın iadesi,tahvil,görev ve yetkiyi sordular h.m.k da.adaylardan birine üst hakkı,özel af sormuşlar birine de vergi ceza suçları nedir kısaca tanımla demişler.aklımda kalanlar bunlar.eşin işini soruyorlar heryere gider misin diyorlar.pozititf bir kuruldu.heyecan normal olarak oluyor.başta man in black misali siyah pırı pırıl takımlar ve ayakkabılar içinde herkes alt katta oturuyor.sonra sırası gelen 5 kişi üst kata alınıyor.sonra senin sırandan bir önceki aday içerdeyken seni kapının yanındaki tek kişilik sandalyeye oturtuyorlar.bir de zil var.orda bekliyorsun işte zil çalınca da içeri giriyorsun.heyecanınızı yenmeye çalışın diyebilirim ama tabi ki oluyor işte biraz.herkese başarılar.


K471
Kapalı
28 Aralık 2011 17:11

Gelir idaresinde çalışacak avukatların amiri vergi dairesi müdürü değildir. başkan ve başkan yardımcılarına bağlı merkezde görev alan ve çalışacakları vergi dairesi başkanlığına bağlı tüm vergi dairesi müdürlüklerinin avukatlığını yaparlar. başkanlıklarda hukuk bürosu vardır ve bu hukuk bürosu avukatlardan biri tarafından idare edilir. hukuk bürosunda avukatlara yardımcı memurlarda çalışır. bazı illerde ihtilaflı işler müdürlüğü kurulmuştur. ve kurulan bu müdürlüğün başındada avukat bulunur.

Toplam 2604 mesaj
«91011121314151617181920»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi