Editörler : crops35


Kapalı
17 Kasım 2011 10:56

Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni

VHKİ özel hizmet tazminatı her kurumda yanımı acaba

MEB olarak bizim 5 dereceye kadar %49

4 dereceye düştüğün zaman 55


zişan_9
Şube Müdürü
17 Kasım 2011 10:58

EVET AYNI MALESEF BENDE DSİ DE 6 DERECELİ 8/2 VHKİ %49 ALIYORUM


Barış_dk
Aday Memur
19 Kasım 2011 10:19

veri hazırlamada tazminat oranları

5 derece ye kadar % 49

4 dereceye kadar % 55

1 dereceye kadar % kaç bilen varmı


ahmetdemir83
Kapalı
21 Kasım 2011 14:41

yılbaşında sonra hepsi değişecektir... İnşallah lehimize göre değişir...:)


pegaipanderma
Yasaklı
21 Kasım 2011 17:01

KPSSP10'dan 80 üzeri puanlar almış ama atanmamış, yıllarca özel okul ve dershanelerde çalışmış,en sonunda yüksek KPSSP3 puanıyla V.H.K.İ. olarak G.İ.H. sınıfı memuriyeti kazanmak zorunda bırakılmış YÜKSEK LİSANSLI LİSE MATEMATİK ÖĞRETMENİ olarak son durumu farklı konu başlıklarıyla beraber sizlere aktarıyorum.

Tezli veya tezsiz yüksek lisanslıya dalga geçer gibi 1 kademe verilmemeli! En azından, üç dönemlik bir tezli ya da tezsiz yüksek lisans için 1 derece verilmeli!...

Memuriyetten önceki SSK'lı olarak çalışılan döneme ait hizmet sürelerinin birleştirilmesi, G.İ.H. sınıfında derece-kademe ilerlemesinde hatta yıllık izin hesabında(10 yıllık hizmetten sonra 30 gün) bile dikkate alınmıyor,sayılmıyor.Bu haksıklık da derhal giderilmeli!..(Kadroya geçen 4Blilerin SSK hizmetleri yanılmıyorsam sadece emeklilik süresine değil derece-kademe-izin süresi hesaplanmasına da sayıldı.)

Kurumlar arası ilk atamayla, özelde bırakmak zorunda kaldığımız öğretmenliğe devlette devam etmek istendiğimizde MEB,memuriyet öncesi yine MEB'e bağlı özel okul ve dershanelerdeki öğretmenlik hizmet süresimizi geçerli saymıyor!Sadece memuriyette geçen süreyi dikkate alıyor.Yani her anlamda yıllarca emek vererek çalıştığımız özel öğretim kurumlarındaki süre GİH'te derece-kademeye sayılmadığı gibi burada da yokmuş gibi görülüyor.

Ayrıca aşağıda belirttiğim konuyla ilgili 2 yıl önce açılmış olduğu söylenen ve kesinlikle GİH lehine sonuçlanması gereken dava ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın!

Aşağıdaki uzun yazıyı lütfen dikkatlice okuyunuz ve gereken desteği veriniz!...

Siz de nerelere e-posta attığınızı ,nerelere başvuruda bulunduğunuzu,buralardan sizlere verilen cevapların ne olduğunu lütfen tek başlık altında paylaşınız!

Sadece okumakla kalmayın neler yaptınızı ve sonuçlarını lütfen yazın.Konunun ulaşabileceği yeni internet adreslerini de belirtirseniz daha geniş çevrelere ulaşıp sesimizin duyurulması ve uğradığımız haksızlığın bir an önce giderilmesi adına yararlı olacağını düşünüyorum.

--------------------------------------------------------------------------

Öncelikle G.İ.H sınıfında çalışan her memuru aynı şekilde değerlendirmemeniz gerektiğini önemle belirtiriz.Bizler bakanlıktaki VHKİ memurluğunu torpil sonucu ya da AÇIK HAVA FAKÜLTESİNİ veya uyduruk bir üniversite bölümünü bitirerek kazanmadık.

Bakanlığın ÖSYM'ye bildirdiği KPSS yerleştirme kılavuzundaki koşullarda herhangi bir lisans mezuniyeti değil ;yalnızca MATEMATİK BÖLÜMÜ MEZUNU OLMA , MEB ONAYLI BİLGİSAYAR SERTİFİKASI (TRANSKRİPTTE EN AZ İKİ DÖNEM BİLGİSAYAR DERSİ ALDIĞINI BELGELENDİRME) ile diğer yan şartlar vardı.

Sonradan anladık ki bakanlıkta TH sınıfında MATEMATİKÇİ unvanı olduğu halde bizleri GİH sınıfında VHKİ olarak almışlar.

Unvan değişikliği sınavı da yıllardır açılmıyor.Geçmişte açılanda ise matematikçi kadrosu tüm Türkiye için 1 kişi.Kaldı ki bilimsel yanlışlıkla dolu onlarca soru,dengesiz,anlamsız,lisansta ve yüksek lisansta gösterilmeyen ne ile ilgili olduğu anlaşılamayan ,kimin hazırladığı belli olmayan,rahatlıkla tartışmaya açık sorularla dolu,mantık dışı yapılmış,yüksek sınav ücretli ve kimsenin 70 puan barajını aşamadığı(birçok saçmalıkla dolu olduğu için gayet normal bir sonuç) unvan değişikliği sınavlarıyla karşılaşıyorsunuz.

Dolayısıyla yüksek KPSS puanlarıyla atandığımız GİH sınıfı VHKİ'likten Teknik Hizmetler Sınıfı MATEMATİKÇİLİK'e geçemiyoruz.

Aslında yetkililer tarafından istenirse hemen ilgili yönetmeliğin değiştirilmesi sonucunda çalıştığımız kurumlarda; üniversite diplomamızı aldığımızda almaya hak kazandığımız matematikçi,fizikçi,kimyager,biyolog,istatistikçi,iktisatçı,kütüphaneci... unvanlarına , kurumlarda söz konusu unvanın bulunması durumunda(ki çoğunda var) SINAVSIZ geçiş yaptırılabilir.

Sonucunda bu kişiler yıllarca öğrenimini gördüğü kendi dallarına ilişkin branşlarda maddi,manevi huzurla görevlerini sürdürebilirler.

En azından GİH sınıfında çalışmak zorunda bırakılan İLK GİRİŞTE LİSANS ya da YÜKSEK LİSANS MEZUNU olanlar için aşağıdaki alıntı ortak metinde belirtilen haksızlığın bitirilmesi adına bir düzenleme yapılsın!..

*************************************************************

GİH?LİLER İÇİN ALINTI ORTAK METİN *************************************************************

GENEL İDARE HİZMETLERİ SINIFI PERSONELİNİN ÖZLÜK

HAKLARININ EĞİTİM-ÖĞRENİM DURUMUNA GÖRE DÜZENLENMESİ

"""Genel idare hizmetleri sınıfı memurları arasında yüksekokul, fakülte veya Yüksek Lisans mezunu memurun, ortaokul veya lise mezunu bir memura göre eğitim durumuna istinaden özlük haklarında bir fark bulunmamaktadır.

Genel idare hizmetler sınıfında görev yapan memur, veri hazırlama kontrol işletmeni, şoför vb. unvanlarında bulunan memurların eğitim durumları dikkate alınmamakta; yüksek okul mezunu, fakülte mezunu, yüksek lisans mezunlarına adeta ?EĞİTİM-ÖĞRENİM CEZASI? verilmektedir!

Bakanlar Kurulu Kararı ile zabıt kâtiplerinin özel hizmet tazminatları %75´ e, bekçilerin %72´ye ,din hizmetlerinde imam hatip lisesi mezunu memurların özel hizmet tazminatları % 78 ` e çıkarılarak iyileştirme yapılmasına rağmen genel idare hizmetlerinde çalışan memurlarda ise özel hizmet tazminatı eğitim durumuna bakılmaksızın % 55 le sınırlandırılmıştır.

Lise mezunu sağlık personelin özel hizmet tazminatı oranları %72, öğrenim süreleri 2 yıllık yüksek okul mezunu olanların %90, 4 yıllık lisans mezunu sağlık personelinin özel hizmet tazminatı ise %97 dir.

Ayrıca diğer hizmet sınıflarının, hizmetlerine göre üst öğrenimleri belirlenmiş ve bu okulları bitiren sağlık hizmetleri personeli, teknik hizmetler personeli, din hizmetleri personeli vb. sınıflara mensup memurlar yüksek okul ve fakülte mezunu olmalarına göre özel hizmet tazminatı, ek gösterge ve yan ödeme katsayıları düzenlemekte bu nedenle özlük haklarında kazanımları olmaktadır.

Ancak Genel idari hizmetlerde çalışan memurlarda, bu sınıfla ilgili fakülteleri veya yüksekokulları bitirseler dahi eğitimlerine istinaden kazanımları olmamakta, yukarıdaki diğer hizmet sınıflarının tam tersine, eğitim durumuna göre özel hizmet tazminatı yan ödeme ve ek göstergelerden vb. özlük haklarından faydalandırılmamaktadırlar.

Özel Hizmet Tazminatı ve Ek Ödeme oranları 657´ye tabi birçok sınıfta Eğitime göre düzenlenirken G.İ.H. sınıfında %55 ile sabitlenmesi neresinden bakılırsa bakılsın tam bir adaletsizlik göstergesidir.

4/1 Derecesindeki Lisans vb. Mezunu GİH sınıfı memur ile 4/1 Derecesindeki Lise mezunu GİH sınıfı memur aynı özlük ve mali haklara sahiptir?

Bu uygulamanın açılımı: Lisans ve daha üst öğrenimini bitirmiş olan Genel İdare Hizmetleri Sınıfı personeline adeta OKUDUNUZ DA NE OLDU! demektir!"""

**************************************************************************************************************************

YÜKSEK LİSANS VEYA LİSAN MEZUNU OLUP DA KENDİ MESLEĞİ DIŞINDA G.İ.H. SINIFINDA ÇALIŞMAK ZORUNDA KALANLARIN DİKKATİNE!

[email protected] (Haber yapabilirler.)

[email protected]

[email protected] SES (Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası)

[email protected] (Karadeniz TV?de programı var,CevizKabuğu internet kulübü var.)

[email protected] (Ulusal Kanal?da sabah haberlerini,gazeteleri yorumluyor)

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected] (Cumhuriyet Gazetesi)

[email protected]

[email protected] (Başkent Üniversitesi?nin televizyonu)

[email protected]

[email protected] (Yılmaz ÖZDİL)

Emin Çölaşan'ın sayfasından iletişim (Sözcü Gazetesi)

Fatih Portakal'ın TürkiyeSesVer.Com Çalar Saat Program (gönderilen e-postaları büyük olasılıkla okur ve konuyu araştırıp dile getirebilir)

İrfan Değirmenci Kanal D sabah haberleri

türksağlıksen+ses+...diğer sendikalar

Cumhurbaşkanlığı,Başbakanlık

Ulaşabildiğiniz tüm televizyon kanallarının haber merkezleri

Gazeteler,yazarlar,?

Memur ve internet haber siteleri,facebook,?

BU ORTAK METİNDEKİ GERÇEKLERİ HERKESE GÖSTERİN,İLGİLİLERE-YETKİLİLERE YOLLAYIN,BU HAKSIZLIĞIN DERHAL DÜZELTİLMESİ İÇİN E-POSTALARINIZI EN AZINDAN ULAŞABİLDİĞİNİZ TÜM ADRESLERE GÖNDERİP SESİNİZİ DUYURUN LÜTFEN!...

--------------------------------------------------------------------------


pegaipanderma
Yasaklı
22 Kasım 2011 14:02

YÜKSEK LİSANS VEYA LİSANS MEZUNU OLUP DA KENDİ MESLEĞİ DIŞINDA G.İ.H. SINIFINDA ÇALIŞMAK ZORUNDA KALANLARIN DİKKATİNE!

KPSSP10'dan 80 üzeri puanlar almış ama atanmamış, yıllarca özel okullarda ve dershanelerde çalışmış,en sonunda KPSSP3 puanıyla VHKİ olarak memuriyeti kazanmak zorunda bırakılmış YÜKSEK LİSANSLI LİSE MATEMATİK ÖĞRETMENİ olarak son durumu sizlere aktarıyoruz.

Öncelikle G.İ.H sınıfında çalışan her memuru aynı şekilde değerlendirmemeniz gerektiğini önemle belirtiriz.Bizler bakanlıktaki VHKİ memurluğunu torpil sonucu ya da AÇIK HAVA FAKÜLTESİNİ veya uyduruk bir üniversite bölümünü bitirerek kazanmadık.(Umarım bu kişiler alınmaz ama gerçekleri söyleyip herkesin nitelikli üniversitelerde lisanta ya da yüksek lisanta verdiği emeğe saygı gösterilmesi gerektiğini kabullenmesi lazım.)

Bakanlığın ÖSYM'ye bildirdiği KPSS yerleştirme kılavuzundaki koşullarda herhangi bir lisans mezuniyeti değil ;yalnızca MATEMATİK BÖLÜMÜ MEZUNU OLMA , MEB ONAYLI BİLGİSAYAR SERTİFİKASI (TRANSKRİPTTE EN AZ İKİ DÖNEM BİLGİSAYAR DERSİ ALDIĞINI BELGELENDİRME) ile diğer yan şartlar vardı.

Sonradan anladık ki bakanlıkta TH sınıfında MATEMATİKÇİ unvanı olduğu halde bizleri GİH sınıfında VHKİ olarak almışlar.

Unvan değişikliği sınavı da yıllardır açılmıyor.Geçmişte açılanda ise matematikçi kadrosu tüm Türkiye için 1 kişi.Kaldı ki bilimsel yanlışlıkla dolu onlarca soru,dengesiz,anlamsız,lisansta ve yüksek lisansta gösterilmeyen ne ile ilgili olduğu anlaşılamayan ,kimin hazırladığı belli olmayan,rahatlıkla tartışmaya açık sorularla dolu,mantık dışı yapılmış,yüksek sınav ücretli ve kimsenin 70 puan barajını aşamadığı(birçok saçmalıkla dolu olduğu için gayet normal bir sonuç) unvan değişikliği sınavlarıyla karşılaşıyorsunuz.

Dolayısıyla yüksek KPSS puanlarıyla atandığımız GİH sınıfı VHKİ'likten Teknik Hizmetler Sınıfı MATEMATİKÇİLİK'e geçemiyoruz.

Aslında yetkililer tarafından istenirse hemen ilgili yönetmeliğin değiştirilmesi sonucunda çalıştığımız kurumlarda; üniversite diplomamızı aldığımızda almaya hak kazandığımız matematikçi,fizikçi,kimyager,biyolog,mühendis,iktisatçı,istatistikçi,kütüphaneci,... unvanlarına , kurumlarda söz konusu unvanın bulunması durumunda(ki çoğunda var) SINAVSIZ GEÇİŞ yaptırılabilir.

Sonucunda bu kişiler yıllarca öğrenimini gördüğü kendi dallarına ilişkin branşlarda maddi,manevi huzurla görevlerini sürdürebilirler.

Ayrıca aşağıda belirttiğim konuyla ilgili 2 yıl önce açılmış olduğu söylenen ve kesinlikle GİH lehine sonuçlanması gereken dava ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın!

Memuriyetten önceki SSK'lı olarak çalışılan döneme ait hizmet sürelerinin birleştirilmesi, G.İ.H. sınıfında derece-kademe ilerlemesinde hatta yıllık izin hesabında(10 yıllık hizmetten sonra 30 gün) bile dikkate alınmıyor,sayılmıyor.Bu haksızlık da derhal giderilmeli!..(Kadroya geçen 4Blilerin SSK hizmetleri yanılmıyorsam sadece emeklilik süresine değil derece-kademe-izin süresi hesaplanmasına da sayıldı.)

Kurumlar arası ilk atamayla devlette öğretmenliğe dönmek istendiğinde MEB,memuriyet öncesi yine MEB'e bağlı özel okul ve dershanelerdeki öğretmenlik hizmet süreni geçerli saymıyor!Sadece memuriyette geçen süreyi dikkate alıyor.Yani her anlamda yıllarca çalışmışlığınız boşa gidiyor.

Tezli veya tezsiz yüksek lisanslıya dalga geçer gibi 1 KADEME veriliyor. En azından, üç dönemlik bir tezli ya da tezsiz yüksek lisans için 1 DERECE verilmeli!...

Aşağıdaki uzun yazıyı lütfen dikkatlice okuyunuz ve gereken desteği veriniz!...

Siz de nerelere e-posta attığınızı ,nerelere başvuruda bulunduğunuzu,buralardan sizlere verilen cevapların ne olduğunu lütfen en çok okunma sayısına sahip TEK BAŞLIK altında paylaşınız!

Sadece okumakla kalmayın neler yaptınızı ve sonuçlarını lütfen yazın.Konunun ulaşabileceği yeni internet adreslerini de belirtirseniz daha geniş çevrelere ulaşıp sesimizin duyurulması ve uğradığımız haksızlığın bir an önce giderilmesi adına yararlı olacağını düşünüyorum.

En azından GİH sınıfında çalışmak zorunda bırakılan İLK GİRİŞTE LİSANS ya da YÜKSEK LİSANS MEZUNU olanlar için aşağıdaki alıntı ortak metinde belirtilen haksızlığın bitirilmesi adına bir düzenleme yapılsın!..

************* GİH?LİLER İÇİN ALINTI ORTAK METİN ***************

GENEL İDARE HİZMETLERİ SINIFI PERSONELİNİN ÖZLÜK HAKLARININ EĞİTİM-ÖĞRENİM DURUMUNA GÖRE DÜZENLENMESİ

"""Genel idare hizmetleri sınıfı memurları arasında yüksekokul, fakülte veya Yüksek Lisans mezunu memurun, ortaokul veya lise mezunu bir memura göre eğitim durumuna istinaden özlük haklarında bir fark bulunmamaktadır.

Genel idare hizmetler sınıfında görev yapan memur, veri hazırlama kontrol işletmeni, şoför vb. unvanlarında bulunan memurların eğitim durumları dikkate alınmamakta; yüksek okul mezunu, fakülte mezunu, yüksek lisans mezunlarına adeta ?EĞİTİM-ÖĞRENİM CEZASI? verilmektedir!

Bakanlar Kurulu Kararı ile zabıt kâtiplerinin özel hizmet tazminatları %75´e, bekçilerin %72´ye, dinhizmetlerinde imam hatip lisesi mezunu memurların özel hizmet tazminatları % 78 `e çıkarılarak iyileştirme yapılmasına rağmen genel idare hizmetlerinde çalışan memurlarda ise özel hizmet tazminatı eğitim durumuna bakılmaksızın % 55 ile sınırlandırılmıştır.

Lise mezunu sağlık personelin özel hizmet tazminatı oranları %72, öğrenim süreleri 2 yıllık yüksek okul mezunu olanların %90, 4 yıllık lisans mezunu sağlık personelinin özel hizmet tazminatı ise %97 dir.

Ayrıca diğer hizmet sınıflarının, hizmetlerine göre üst öğrenimleri belirlenmiş ve bu okulları bitiren sağlık hizmetleri personeli, teknik hizmetler personeli, din hizmetleri personeli vb. sınıflara mensup memurlar yüksek okul ve fakülte mezunu olmalarına göre özel hizmet tazminatı, ek gösterge ve yan ödeme katsayıları düzenlemekte bu nedenle özlük haklarında kazanımları olmaktadır.

Ancak Genel idari hizmetlerde çalışan memurlarda, bu sınıfla ilgili fakülteleri veya yüksekokulları bitirseler dahi eğitimlerine istinaden kazanımları olmamakta, yukarıdaki diğer hizmet sınıflarının tam tersine, eğitim durumuna göre özel hizmet tazminatı yan ödeme ve ek göstergelerden vb. özlük haklarından faydalandırılmamaktadırlar.

Özel Hizmet Tazminatı ve Ek Ödeme oranları 657´ye tabi birçok sınıfta Eğitime göre düzenlenirken G.İ.H. sınıfında %55 ile sabitlenmesi neresinden bakılırsa bakılsın tam bir adaletsizlik göstergesidir.

4/1 Derecesindeki Lisans Vb. Mezunu GİH sınıfı memur ile 4/1 Derecesindeki Lise mezunu GİH sınıfı memur aynı özlük ve mali haklara sahiptir?

Bu uygulamanın açılımı: Lisans ve daha üst öğrenimini bitirmiş olan Genel İdare Hizmetleri Sınıfı Personeline adeta OKUDUNUZ DA NE OLDU! demektir"""

*************************************************************

YÜKSEK LİSANS VEYA LİSANS MEZUNU OLUP DA KENDİ MESLEĞİ DIŞINDA G.İ.H. SINIFINDA ÇALIŞMAK ZORUNDA KALANLARIN DİKKATİNE!

[email protected] (Haber yapabilirler.)

[email protected]

egitimajansi.com (şikayetim var Abbas Güçlü)

[email protected] SES (Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası)

[email protected] (Karadeniz TV?de programı var,CevizKabuğu internet kulübü var.)

[email protected] (Ulusal Kanal?da sabah haberlerini,gazeteleri yorumluyor)

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected] (Cumhuriyet Gazetesi)

[email protected]

[email protected] (Başkent Üniversitesi?nin televizyonu)

[email protected]

[email protected] (Yılmaz ÖZDİL)

Emin Çölaşan'ın sayfasından iletişim (Sözcü Gazetesi)

Fatih Portakal'ın TürkiyeSesVer.Com Çalar Saat Program (gönderilen e-postaları büyük olasılıkla okur ve konuyu araştırıp dile getirebilir)

İrfan Değirmenci Kanal D sabah haberleri

türksağlıksen+ses+...diğer sendikalar

Cumhurbaşkanlığı,Başbakanlık

Ulaşabildiğiniz tüm televizyon kanallarının haber merkezleri,gazeteler,yazarlar,memur ve internet haber siteleri,facebook,...

http://www.facebook.com/#!/groups/slmkrkmz/,?

BAZILARI GÜNCEL OLMAYABİLİR AMA ;

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected],

[email protected]

.

.

.

BU ORTAK METİNDEKİ GERÇEKLERİ HERKESE GÖSTERİN,İLGİLİLERE-YETKİLİLERE YOLLAYIN,BU HAKSIZLIĞIN DERHAL DÜZELTİLMESİ İÇİN E-POSTALARINIZI EN AZINDAN ULAŞABİLDİĞİNİZ TÜM ADRESLERE GÖNDERİP SESİNİZİ DUYURUN LÜTFEN!...


pegaipanderma
Yasaklı
11 Ocak 2012 11:26

Destek lütfen...

http://www.memuruz.biz/sayfa-haber-isim-gih-sinifi-memurlar-29-12-2011.htm

http://www.memuruz.biz/sayfa-haber-isim-gih-sinifi-personelin-ozluk-haklari.htm

http://www.memuruz.biz/sayfa-haber-isim-genel-idare-hizmetleri-ozluk-haklarinin-egitim-durumuna-gore-duzenlenmesi.htm


denari
Aday Memur
11 Ocak 2012 14:19

Arkadaşlar ben VHKİ kadrasunda 8/1 indeyim ÖZEL HİZMET TAZMİNATIM %48 mi yoksa %49 mu? şimdiden tşk


malta
Aday Memur
11 Ocak 2012 17:38

Denari, 7/1 e düşene kadar ö.h.tazminatı 48; 7/1'den 5/3 e kadar 49;

1,2,3,4 derecelerde 55


cladius35
Daire Başkanı
11 Ocak 2012 23:09

7/1 derecesine kadar aynı derecede bulunan memur ile vhki aynı maaş mı alıyor?


malta
Aday Memur
12 Ocak 2012 09:42

cladius35, vhki yan ödeme 2250- memur 500 arada ki fark 35-40 tl.Yan ödeme her derecede aynı.


iştar1512
Şef
12 Ocak 2012 13:11

iyi günler ...ben 8/2 si vhki kadrosundayım...aralık ayı maaşım 1450 iken ocak maaşım şuan 1581 görünüyor yanı eşit iş ten 92 civarında bir ek ödeme olmuş ben daha fazla bekliyordum açıkçası...sizinkiler nasıl?

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi