Editörler : Pangaea

bubblegun
Aday Memur
24 Kasım 2011 00:06

samasata nerden duydun güvenilirmidir


fizikzulal
Aday Memur
24 Kasım 2011 14:22

samasata arkadaşım nerden duydun emn bir yermi inşallah doğrudurr


RiFAT EVCM
Aday Memur
24 Kasım 2011 16:39

Arkadaşlar inş. dilediğimiz gibi olur ama en son afyon amasya mimar sinan başvurularında gördük ki bir kişi birden fazla üniversiteye başvuru yapıyor aynı anda birden fazla üniversitede formasyon alma hakkı da kazanabiliyor üstelik kazandığı üniversitelere formasyonun birinci taksitleri de yatırıyorlar. Ama sadece bir üniversitede eğtim görüyor diğer üniversiteden kaydını sildirmeye de gitmediği için o üniversite o kişinin yerine yedekten de alım yapamıyor ve böylece bazı üniversitelerde boş kontenjanlar kalıyor ve başvuru da alamıyorlar. Bunu üniversitede bir hocama da anlattım yapacak bi şey yok diyor. Eğer bu durumda formasyon alan tanıdığınız varsa gitmekten vazgeçtiği üniversitedden kaydını sildirsin arkadaşlar

sildirmeye gitmiyorsa postayla dilekçe göndersin.Boşu boşluna millet madur olmasın hele şu son lımlarda afyonla amasyaya diğer üniversitelerde formasyon alanlar geldi bir çok üniversitede üç beş kişilik açık var son alımlarda toplam 1200 kişiye formasyon verilmeye başlandı.


RiFAT EVCM
Aday Memur
24 Kasım 2011 16:43

Yardımcı olabilecek ya da nasıl yardım edebilirim diye düşünen arkadaşlar varsa bana buradan veya özelden ulaşabilir arkadaşlar. Ben afyon'dayım. email adresim: [email protected]


RiFAT EVCM
Aday Memur
24 Kasım 2011 16:50

İkinci dönem formasyona başvuran yine çok olur hiç kuşkunuz olmasın en azından Edebiyatçılar için söyleyeyim. Ben 6 senedir formasyon için uğraşıyorum başvurmadığım yer kalmadı ama olmayınca olmuyor benim not ortalamamın altında ortalaması olanlar bile bir formasyon alabiliyor bu biraz da şansa bağlı istediğiniz kadar uğraşın olmayınca olmur. Ben Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanamak için bu kadar uğraşmadım. 6 senem heba oldu. Üniversiteyi kazandığım seneye kadar okurken fen edebiyat mezunlarına formasyon veriliyordu. Eskiden ales vardı alese girmeden formasyon alanlar bile oluyordu nasıl oluyorsa. Hakkımı gaspedenlere hakkımı helal etmiyorum.


RiFAT EVCM
Aday Memur
24 Kasım 2011 16:57

Ama 6 sene boyunca umudumu hiç kaybetmedim hep uğraştım çabaladım ama mezun olduktan sonra not ortalamamı değiştiremem ki, başka alanlarda çalışayım desem dershane haricinde çalışılabilecek bir yer yok bir de ücretli öğretmenlik var. Onların da sonu yok ne olacağın belirsiz. Kusura bakmayın arkadaşlar moralinizi bozmak istemiyorum. Sadecce benim başımdan geçenleri anlatmak istedim. Yüksek lisans yapmak formasyon almaktan daha kolay işin enteresan tarafı bu olsa gerek. Arada değişiliklik yapayım diye yüksek lisansa başladım. :)))) onun da fazla bir yararı olacağını zannetmiyorum ama okuyalım bakalım dedim devam ediyorum Allah cümlemizin gönlüne göre versin, umut fakirin ekmeği ye yiyebildiğin kadar.


tinygeographerrr
Aday Memur
24 Kasım 2011 20:12

gönderdim bende..

bu arada aylar öncesi gene mail atmıştık ösym'ye ,cevabı geçen gün göndermişler (:


yasminhil
Şef
24 Kasım 2011 21:50

en azından cvp göndermişler:)biz daha bişey görmedik.


RiFAT EVCM
Aday Memur
25 Kasım 2011 22:43

ya arkadaşlarla yök'ü kaç defa aradık afyon'a da formasyon verin diye afyon formasyon verdi ama oraya da diğer üniversitelere kazananlar geldi işin trajik trafı bu güleyim mi ağlayayım mı?

hep pasifiz diye dert yanardım bir şeyler yapayım dedik sonuç yine açıkta kaldım. yie yök'ü arasak ara dönemde formasyon verin desek bu sefer ne olur acaba?


RiFAT EVCM
Aday Memur
25 Kasım 2011 22:46

ama yine de uğraşalım, elimizden geleni yapalım arkadaşlar. çabalamadan bi şey elde edemeyiz.


zengin kafiye
Aday Memur
29 Kasım 2011 16:07

Arkadaşlar YÖK e verdiğim dilekçeye cevap geldi.

T.C

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI

Yükseköğretim kurumlarımız bünyesinde mezun durumda olan öğremciler için yürütülen pedagojik formasyon sertifika programlarına ait kontenjanlar Yükseköğretim Genel Kurulu toplantısında karara bağlanmış olup,kontenjan artırımı yapılamamaktadır.

Ayrıca programda görev alacak öğretim elemanlarının ders yüklerinin fazla olması nedeniyle söz konusu programların ikinci dönemde de açılması mümkün bulunmamaktadır.

Bilgilerinize rica ederim.

F.Nur GÜMÜŞSOY UNCU

Genel Sekreter Yard.


yasminhil
Şef
29 Kasım 2011 17:19

ders yüklerinin fazla olması deniyorsa burda okullardan henüz yeterince talep gitmediği anlamı çıkarılabilir. sanırım okullar daha dosyalarını yollamamışlar yök'e.

ben gene de yollamaya devam edelim diyorum arkadaşlar.sonunda tutuklayacak değiller ya :) (bi de tutuklarlarmış sen neden o kadar dilekçe yoluyorsun diye)

formasyon zamanı üniversteler kapıdan kesinlikle almıyoruz dediler.ne olduğunu gördük hepimiz. çok sıkışınca paşa paşa aldılar kapıdan. ben hala ddilekçe yollansın diyorum

hatta daha çok yollansın!


handrake
Şube Müdürü
29 Kasım 2011 18:06

maıl atmaktan yoruldum artık umudumu yıtırmek uzereyım:(((


_Acemi_
Memur
29 Kasım 2011 18:08

yıl 1923...

dönemin maliye bakanı hasan fehmi ataç:

"paşam; vekil maaşlarını düzenleyeceğiz, ne kadar verelim?"

mustafa kemal atatürk: "öğretmen maaşlarını geçmesin."

bir ulusun ne derece aydınlık olduğunun göstergesidir öğretmen maaşı. bir eğiticinin kafasında doğal gaz faturası değil, minikleri ve gençleri nasıl aydınlatabileceği olmalıdır

http://forum.memurlar.net/konu/1420275/


yasminhil
Şef
29 Kasım 2011 19:21

handrake arkadaşım emin ol aynı şeyi ben de yaşıyorum.ama yapabileceğimiz başka bişey yok.diretmesi bizden. gerizi onara kalmış. sadece ayda 1 tane dilekçe ve fırsat oldukça mail. umutlanmadan sadece görevmiş gibi yaparsak ve işimize bakarsak sonrasında kabul edildiğinde çok seviniriz.

inşallah da kabul edilecektir. bizler nesınavlar ertelettik hocalara lisede üniverstede.ne sınavlar iptal ettirdik:) bunu da başarırız :)


handrake
Şube Müdürü
30 Kasım 2011 20:34

umarım arkadasım, umarım dedıgın gıbı olur, umarım hepımız hakkında en hayırlısı olur....


labreys
Yasaklı
03 Aralık 2011 22:59

olmıcak duaya amin diyorsunuz, zamanınızı boşa harcıyorsunuz, ömer çelik atanamayan öğretmenler için ilk adımı attık formasyon kontenjanlarını düşürdük gelcek sene ihtiyaç olan alanlara göre açacağız diyor, siz kalkmış ara dönemde formasyon açın diyorsunuz, her şeyi maille çözemeyeceğinizi öğrenseniz, zamanınıza acıyorum, takılıp kalmışsınız bir yere, başka alternatifler yaratmaya çalışın, olmaz mı ?


rocky_
Şef
04 Aralık 2011 01:22

dgs ıle fen fakultesıne gelen bır öğrencı nasıl pedalojık formasyon alır okurken alabılırmı ...


feyza_1987
Kapalı
04 Aralık 2011 13:30

sevgiliarkadaşlar...diyelim ki ara dönem 5 6 üniversite açtı bu meredi.peki şunu hiç düşündünüz mü? alım kriteri değişmediği müddetçe bitmek tukenmek bilmeyen 3.00 ganolu arkadaşlardan bizlere sizlere sıra gelecek mi? bence en önemli mesele ''alım kriteri''meselesidir.2010 öncesinde alese guvenerek mezun olanlara ''ales''li başvuru şansı tanınmalıdır!


yasminhil
Şef
04 Aralık 2011 17:28

labeys arkadaş sen söyle o zaman alternatifleri. memurluk için girdik 85 aldık.olmadı.arkadaşım 92 aldı 1400 maaşla geçim derdinde.kadro açılmıor sadece 4001 den tercih yapıyorsun. haa bide dershane var.o da bir çözüm tabi.

küçük yerlerde maaş ne zaman verilir bilemezsin.ya da o aldığın maaş için kaç takla atılmalıdır.. başka özel sekörlerde işe girersin olmadı değilmi? çok talep var memura çünkü.

HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ ben öğretmen olmak istiorum.bunun için de bana şans verilsin istiyorum.

maillerle dilekçelerle apılmazsa ne ile yapılır.onu da öğret bari öyle yapalım.

türkiyede ne zaman ne olacağı bilinmez.ısrar edilirse olmayacak diye bir şey yok.

Toplam 78 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi