Editörler : swat3410
21 Kasım 2011 00:00

1.dönem başpolisler

EGM KENDİ SİTESİNDE BAŞPOLİS MEMURU / MEMURU İBARESİNİ DANIŞTAYIN 2011/5347 NOLU KARARI İLE KALDIRDI ŞU AN MERAK EDENLER BAKSIN RÜTBELER,

-POLİS MEMURU, BAŞPOLİS, KIDEMLİ BAŞPOLİS, KOM. YRD......

DEVAMI GELECEK BEKLEYİN...!


vicdan155
Aday Memur
21 Kasım 2011 00:05

ARKADAŞLAR 1. DÖNEM BAŞPOLİS DEVRELERİME SELAMLAR.

BİZLERİ İLGİLENDİREN YÖNETMELİK VE KANUNLARDA DEĞİŞİKLİĞE GİDİLİYORMUŞ.

-ALINAN PUANLAR GENEL SIRALAMAYA TABİ TUTULACAK

-TERCİH FORMU GÖNDERİLECEK

-ATAMA YAPILACAK

-6 YIL OLAN BEKLEME SÜRESİ 4 YILA İNRDİLİYOR

-BEKLEME SÜRESİNİ TAMAMLAYAN KOM.YRD. RÜTBESİNE TERFİ ETTİRİLECEK.

SAYGILARIMLA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH.


duran_55
Aday Memur
21 Kasım 2011 00:39

Nerden Alıyosunuz bu bilgileri varmı kesinlik


mozkan07
Aday Memur
21 Kasım 2011 01:35

Devrem en önemlisi ETK düzenlemesi ne zaman neticelenecek?İnşallah ETK düzenlemesi en kısa zamanda biter ve yürürlüğe girer...Biraz daha sabır, sonu hayr olur inşallah!....


fnminimi34
Aday Memur
21 Kasım 2011 01:44

neden bu arkadaş yalan bilgi yazıyorki buraya kim bu vicdan155...günlerden pazar genel müdürlük de çalışan kimse yok bu bilgiyi kim verecek polnet e şimdi...inanmayın bu habere..


vicdan155
Aday Memur
21 Kasım 2011 12:22

Değerli arkadaşım ben Vicdan155 söylediklerim için kahin olmaya gerek yok açarsın EGM sitesini görürsün biz açtık ve gördük.Siteyi takip edersen benden önce yazmışlar bende baktım ve gördüm.Senin işine gelmiyorsa bilemem.Eğer seni ilgilendirmiyorsa bırak ta bu haberi 1.dönem Başpolisler takip etsin.

yakında ETK da yapılacak düzenlemeleri de görürüz inşallah.


vicdan155
Aday Memur
21 Kasım 2011 12:29

Ayrıca bu konu için şunu da söylüyorlar EGM sitesine o rütbeleri başpolislik yeni çıkmışken öyle koymuştu Sonradan herhangi bir değişiklik yapılmadı şeklinde yaklaşımlar da mevcut.Bekleyin ve Görün.

21 Kasım 2011 13:01

başpolislikten sonramı kom,yrd. yükselme, yoksa başpolislikten sonra kıdemli başpolisliğe ordanmı komyrd. yükselme.. kıdemli başpolisliğe yükselmeden ve oradaki beklemeyi bitirmeden yükseltmezler bence...


Yusuf.07
Aday Memur
21 Kasım 2011 14:28

Başpolislikle ilgili paylaşımınıza yorum yapmayacağım. Bekleyip göreceğiz. Ancak Vicdan155 vicdanınız ampül için o kadar çok atıyorki ampülü başlığa yerleştirmişsiniz. Ben A veya B partilerinin amblemlerini kullanılmasına karşıyım. Lütfen teşkilatımızın arasına nifak sokmayın. Sizi esefle kınıyorum.


vicdan155
Aday Memur
21 Kasım 2011 21:22

sevgili arkadaşım Yusuf.07 bu şekilde anlaşıldıysam özür diliyorum.Kesinlikle aklıma dahi gelmedi.simge seçiminden seçtim.görüşlerine katılıyorum tekrar özür diliyorum.Samimiyetime inan.


mozkan07
Aday Memur
21 Kasım 2011 23:56

Biraz konu dışı olacak farkındayım ama konuya yorum yapan arkadaşlardan ben de dahil olmak üzere birkaç katılımcının nicklerin sonunun - 07 - ile bitmesi ne garip tesadüf öyle değil mi? :)))


fnminimi34
Aday Memur
24 Kasım 2011 02:56

vicdan155 ne rüzgar adammışsın beeeeeeeeee....


apmem07
Aday Memur
24 Kasım 2011 20:48

demek ki Antalya da çalışanlar yorum yapıyor


teksk
Şef
25 Kasım 2011 20:18

Vicdan 155 sen eksik öğrenmişsin, komiser yardımcılığı kaldırıldı yerine başpolislik ikame edildi haberin yok sanırım.

25 Kasım 2011 21:01

teks sen başpolislikle ilgili neden hep olumsuz yorumlar yapıyorsun ben anlayamadım bildiğim kadarıyla amirim demiştin doğru ise en azından komisersin astın olan bir rütbe seni niye bu kadar rahatsız ediyor, belli bir süre sonra komiserliğe yükseltilseler sana bır zararımı dokunuyor, akademi mezunu isen zaten bir sorunun yok nasılsa otomatik olarak gelsin yıldızlar, memurluktan geçmeysen biraz empati yeterli sanırım. Ama ben seni bir türlü çözemedim. Nedir bu olumsuz bakış açıyın sebebi


teksk
Şef
25 Kasım 2011 21:25

ÇILGIN TÜRK olumsuz bakmıyorum ben başpolislik rütbesinin gayet faydalı olduğunu düşünüyorum. Benim derdim buradan insanları kandıranlarla.

Herşey apaçık yazılı iken buradan insanların zihinlerini bulandıranlar, başpolis olan arkadaşları sinir harbi ile yıpratanlar meydanı boş bulup sallamasınlar diye yazıyorum ben.

Bi ton şey söylediler sonuç ne oldu sıfırrrrrrr.

25 Kasım 2011 21:49

arkadaşlar amirlik bukadar basit birşey mi.40 puan al 5 gün bilgisayar kursu daha sonra isterseniz sizi müdür yapalım.ben 99 alıpta amir olanların bir kısmına da karşıyım neden mi kafadan sakat olupta iki ineği güdemeyen arkadaşlar vardı.tamam zeki insanlardı,kafalarını sınavla dersle bozmuşlardı.saatlerce ders çalışıpta 2 lisans üstünü bitiren arkadaşlarda gördüm.ama versen iki ineği güdemez.iş için gelen vatandaşı 10 sn lik iş(pasaport kontrol)1 saatte işlemini yapan memur arkadaşları sinir eden zeki arkadaş yarın komserlik sınavında belkide 100 alıp komiser olacak.bu arkadaş kimseye güvenmeyen bir arkadaştı.bilgisayara bile güvenmiyordu.kaydettiği yolcuyu birde defterine yazardı,elinde mührüde vardı kendisine ait pasaporta vurulan.neden böyle yaptığını sorduğumda yarın sahte pasaport göndermişsin dediklerinde defterime bakacam dedi.amirlik apayrı birşey.yöneticilik vasfı apayrı birşey zekilik,ders çalışmak ayrı.eskiden mülakat(torpil)o dahada kötüydü.şehit çocuğu olupta vasıfsız akademi mezunlarınıda gördüm.amir,memur olupta işini yapabilene,kul hakkı yemeyene helal olsun.size bir hikaye anlatayım.cumhuriyetin ilk yıllarında bir adam perişan vaziyette sultanahmet camii nin havlusunda sürekli ağlarmış.biri sormuş kardeş sen niçin bukadar ağlıyorsun noldu.ben demiş sultan abdulhamitin subayıydım istifa ettim.ailemin tek çocuğuydum babam vefat edince ordudan istifa edip ailemle ilgilenmek istedim savaş zamanıydı aldulhamit kabul etmedi.Peygamber ordusu bu,savaş zamanı ülkemiz zor durumda bırakma dedi,ısrar edince istemeyerek kabul etti.daha sonra rüyalarımda defalarca aynı rüyayı gördüm.rüyamda Peygamber efendimiz yanında abdulhamit ve 4 büyük halifeyle İslam ordularını teftiş ediyor,yalnız bir bölük dağınık vaziyette Peygamber efendimiz soruyor abdulhamite bu bölük neden dağınık.abdulhamit diyor efendim o bölüğün komutanı istifa etmişti,bırakmıştı bizi diyor.Peygamber efendimizde bizi bırakanı bizde bıraktık diyor.

26 Kasım 2011 12:33

teksk o bakış açısından bakınca bence de haklısın, bir çok arkadaşım bir kere dahi kendini ilgilendiren yönetmeliği okumadan ahkam kesiyor insanlara akıl veriyor. emir mehmet rumuzlu arkadaşım, peki bu teşikalata nasıl bir sistem getirsinler ki sana göre amir olsun kardeşim başka kurumlarda adamı bir gecede müdür yapıyorlar onlar müdürlük yapamıyormu senin 5 gün bilgisayar başıymış senin eleştirdiğin her bir arkadaş bu teşkilatta en az 10 yıldır eğitim görüyor sen neden bahsediyorsun, size kimi yarandıracağız akdemi mezununu beğenmezsiniz, memurluktan geçenleri beğenmezsiniz istersen seni yapalım doğrudan ne dersin iki koyunu güdemezmiş kime göre sana göremi geçin kardeşim bunları biraz etrafınıza bakın diğer kurumları bir inceleyin bakanlık yapanlara bir bakın hepimizi idare etmiyorlarmı


police98
Şube Müdürü
26 Kasım 2011 13:23

40 puanla başpolis sonra kom.yrd geçiş ha,çok komiksiniz

26 Kasım 2011 14:22

zeki ve amirlik vasıfları olan kişi amir olmalı bence.düzgün bir mülakat sistemi olsa iyi olurdu.ama bu imkansız malesef.şahsen ben amir olmayı hiç istemedim yapamam.hakkıyla yapanlarada helal olsun.birkere denemek için komserlik sınavına hiç çalışmadan girdim 68 aldım,biraz çalışsam olurdum.

26 Kasım 2011 14:28

Başpolislikte başlangıçta 5000 kişiyi il bazında yüksek puandan başlıyarak yerleştirip,diğer 5000 kişiyide tercih sırasına göre nerelerde açık var oralara gitmek tayin olmayı göze alanı yerleştireceklerdi.öyle yazıyordu.sonradan bu şekilde yaptılar.

Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi