Editörler : crops35
«67891011121314151617»

İncir reçelim
Kapalı
22 Ağustos 2012 00:03

sakin ol şampiyon :)


karakum77
Daire Başkanı
22 Ağustos 2012 07:22

''begenmeyen istifa eder arkadasım,kimseyi zorla PTT de tutmuyorlar,ekmek yediğin kurumu kötüleme,dışarda senin yerinde olmak için can atan binlerce adam var''...:)) demesi güzeldi..biz de yanlış giden birşeylerin düzeltilmesi için çabalarken bazı kendini bilmezler kurum içindeki yanlışların dile getirilmemesi için uğraşıyor,dile getirenlere hakaretler ediyordu..yanlışların düzelmesi için uğraşmak ekmek yediği kuruma ihanet değildir önce bunu bir anlayın gerisi kolay olacak..


m.carleone
Şube Müdürü
22 Ağustos 2012 15:57

henüz yolun başındasın :)


nympheaceae
Memur
24 Ağustos 2012 22:59

arkadaşlar bir sorum olacak şubede tek çalışan ve bir bayanın yolladıgı kargodan numarasını alan ,, ptt nin telefonundan bayanları saatlerce arayıp konuşan ptt de kızlardan gül alan veren bir dagıtıcı nereye şikayet edilir? ne olur???


kuadropol
Memur
27 Ağustos 2012 17:11

www.ptt.gov.tr adresinden şikayette bulunabilirsiniz.


kenanyks1
Aday Memur
27 Ağustos 2012 17:28

Haydar Dümene şikayet et.


kuadropol
Memur
30 Ağustos 2012 16:31

Gençlik Parkı önünde toplanan grup, buradan polis kontrolünde PTT Genel Müdürlüğü önüne kadar yürüdü.

Burada talepleri doğrultusunda sloganlar atan gruptakiler, ?Bak postacı ölüyor? yazılı dövizler taşıdılar. Davul ve zurna eşliğinde halay çeken eylemciler adına basın açıklamasını okuyan Türk Habersen Ankara Şube Sekreteri Yavuz Çetin, postacıların 170 yıldır yurdun dört bir yanına hizmet götürdüğünü ifade etti.

?Küreselleşen sermaye kefalet sandığımızda birikmiş, anamızın ak sütü gibi helal olan kefalet paralarıyla PTT merkezlerini cilalayarak kapitalizmin iştahını kabartır hale geldi? diyen Çetin, şunları kaydetti:

?Hiçbir altyapısını düzenlemeden, personel eğitimini tamamlamadan doğalgazdan bankacılık hizmetlerine, Milli Piyango satışından kargo hizmetlerine varıncaya kadar az sayıda personelle 170 işlem yaptırarak personeli adeta köle gibi çalıştırıp, yıllık izinleri hastalanınca kullandırılan, sıhhi raporları kullanılamaz hale getirilmiş çalışanlara adeta ?bırakın gidin? dercesine sosyal ve psikolojik soykırım uygulanmaktadır.?

?PTT Genel Müdürlüğünün dağıtıcılara günlük 600-700 kayıtsız, 60-70 de adli tebligat yapmalarını dayattığını? ileri süren Çetin, bu miktarda dağıtımın ancak 16-17 saatte yerine getirilebileceğini söyledi. PTT Genel Müdürlüğünün bu genelgeyi geri çekmesini isteyen Çetin, aksi takdirde eylemlerine devam edeceklerini bildirdi.

Gruptakilerin, PTT Genel Müdürlüğünün yemekhanesine gitmek istemesi üzerine PTT yetkilileri, bu sayıda personeli ağırlayabilecek büyüklükte yemekhaneleri olmadığını söyledi. Bunun üzerine gruptakiler, otobüslere binerek olaysız dağıldı.

AA


sevki12
Yasaklı
30 Ağustos 2012 18:54

M E M U R A E K G E L İ R ? E K İ Ş

Detaylı bilgi için 


kuadropol
Memur
02 Eylül 2012 11:00

KARGO- KURYE VE TAAHHUTLU DAĞITIM İHALESİ YAPILDIMI NEZAMAN BAŞLANACAK??

02 Eylül 2012 21:08

son gelişmeler neden bu sayfalara taşınmıyor? blmediğim birşey mi var? yani aranızda anlaştınız da gelişmeleri yazmayalım diye bir anlaşmaya mı vardınız?

-kargo/kurye ihalesi yapıldı

-1 kasım'da yeni şirket işbaşı yapacak

-taahhütlü gönderiler de ihaleye dahil; bir süre sonra taahhütlü diye birşey kalmayacak.

-sadece dağıtım değil; sevk ve ayırım da ihalenin içinde

-21 haziran'da resmi gazetede yayınlanan "ptt kurulacak kargo a.ş. için ortak arıyor" ilanının başvuru süresi doldu.

-ihale ilçeleri de kapsıyor.

-bazı başmüdürlüklere teftiş zamanı olmadığı halde envanter çıkarmak için müfettişler geldi.

-1 kasımla birlikte sözleşmelerin de personelin önüne konacağı söylentisi dolaşıyor.

-sözlleşmelerin 5 yıllık olacağı, bu süre sonunda yine kapının başka kurumlara açık olacağı söylentiler arasında.

-banka kısmının kargodan önce şirketleşmesi isteniyor deniyor.

-2013'e girmeden işin bitmesi kuvvetle muhtemel.

bunlar yazıldı mı daha önce? işin sonuna yaklaştıkça haber azaldı. anlaşılan millet bıktı artık. daha fazla ümit-hayalkırıklığı döngüsü istemiyor. ama olan biten söylentinin ötesine geçti ve hiçbir şey yazıp çizen yok. varsa bildikleriniz paylaşın. örneğin ben şu birkaç ay içinde şeflik sınavı başvurusu yapılacağını duydum ama son gelişmeler içinde bu haberi bir yere oturtamadım. yani şirket-şeflik sınavı pek bağdaşmayan şeyler.


58hasan58
Aday Memur
02 Eylül 2012 22:32

iyide taşrada çalışan adamın neden haberi varki sürekli soruyoruz burdan yeni gelişme varmı diye bi sürü şeyler yazıldı hiçbirinin aslı çıkmadı bundan dolayıda artık güvenemiyoruz hakikaden gelişmelerden haberdar olup bizleride bilgilendirenlere sonsuz şüksanlarımızı sunuyoruz.


Cihan_ŞümuL
Daire Başkanı
02 Eylül 2012 22:43

hiçbirinden haberimiz yoktu..sağğolasınız.özellikle başmüdürlüklerde çalışanların daha duyarlı olmasını bekliyoruz.


m.carleone
Şube Müdürü
03 Eylül 2012 18:58

aş maş ben birşey istemıyorum bir bekleyiş içerisinde de değilim. bu kurumdan nefret ediyorum tek bildiğim bu


kuadropol
Memur
03 Eylül 2012 20:27

dendiği gibi A.Ş. işi yılan hikayesine döndüğünden artık kimsenin söylenenlere güveni kalmadı artık daha olası konulardan konuşulur oldu mesela kargo kurye ihalesi gibi

5 yıldır a.ş. olacaz deniyor ama bir gelişme yok.

anlaşılan artık bakanın ağzından duyduklarımıza dahi inanmayacaz. sözde 2012 de kesin a.ş. oluyorduk ben bakanın yalancısıyım :)))


kemalesk
Memur
03 Eylül 2012 20:31

ptt nefret ediyorum bıktım her şeyi yapıyoz 1 öne 1 arka bayram yok tatil yok ölmek istiyorum hatta intihar etcem millet uğraşmaktan açık vermekten bıktım beni atsınlar torpili olan başmüdürlük keyif sürüyor bize olan oluyor doğuya asker gitmek istiyorum burdan iyidir en azında ölür ptt kurtulurum osman ağa çiftliği olmuş burası.ötenazi hakkı isityorum yeter bıktım ascam kendimi ptt binasın ibret olsun

03 Eylül 2012 23:42

kuadropol

gelişme yok ne demek? yapılan ihale taşeronlaşmanın ve kargodan idari personelin arındırılmasının son noktasıdır. tebligat haricindeki tüm kayıtlı gönderilerin kabul, ayırım, sevk ve dağıtımı firmaya geçiyor. 21 haziranda resmi gazetede kurulacak ptt kargo şirketi için (devletin payı en çok %49 olacak bu şirkette) ortak aranıyor ilanı verildi. başvuru süresi doldu. kargonun şirket olması 2 aylık bir sürece bakar.

2012 içinde şirket olacağız diyen bakan yalan söylüyor diyemeyiz ki; daha eylül başındayız. 4 ay var 2013'e. ptt'nin tamamen şirkete dönüşmesi ve sözleşmelerin önümüze konması belki hemen olmaz ama en azından personel yetersizliği sıkıntısı bitecek ve biraz nefes alabileceğiz.

biraz daha dayanın. güzel günler yakındır.

kemalesk, senin de espri yaptığını varsayıyorum. ciddiysen hemen bir psikiyatriste görün derim. hiç normal şeyler yazmamışsın. ptt'de çalışıyorum diye intiharı düşünecek kadar bozulduysa kafan ağır depresyondasın demektir. kusuruma bakma ama en berbat günde bile en fazla strolup gitmeyi düşünmüşümdür bu kurumdan. öylece çekip gitmeyi. pazarda limon satarak da insanlar hayatlarını idame ettiriyor. bizden çok daha mutlu olan birçok insan var. çok daha az kazanarak. sen evli değilsin herhalde. evli olsan, hele bir de çocuğun olsa böyle zırva şeyler düşünmezdin, ölüm falan gibi. tamam mutlu değilim ama çoluk çocuğumun rızkı için susmayı, sabretmeyi, yutmayı öğrendim. hem de ben; asabinin önde gideni ben. kafayı değiştirmek lazım yoksa hiçbir yerde mutlu olamazsın. sağlıcakla kal.


58hasan58
Aday Memur
04 Eylül 2012 18:18

27/06/2012 90 Türkiye, Genel, Manşet, Yerlere Göre Haberler Yorum Yok

demiryollari_ozellestirilecek

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım?ın iki kanun tasarısı hakkında sunum yaptığını açıkladı.

Kanun tasarılarından birisi posta hizmetlerinin serbestleştirilmesi.

Bu tasarılardan ilki posta hizmetlerinin serbestleştirilmesini içeren, posta ve telgraf teşkilatı anonim şirketi?nin kuruluşuna ilişkin usul ve esasların düzenlenmesiyle ilgili posta hizmetleri kanun tasarısı

Bir diğer kanun tasarısı da demiryolları ulaşımı ile ilgili. Arınç, Devlet Demir Yolları?nın özel sektöre açılacağını söyledi.

Diğerinin de Türkiye demiryolu ulaştırmasının serbestleştirilmesiyle ilgili kanun tasarısı. Devlet Demir Yolları yük ve yolcu taşıma hizmetleri ile altyapı hizmetlerini yürütmek üzere iki ayrı şirket olarak yeniden yapılandırılacak. Tasarı ile yük ve yolcu taşımak üzere kurulacak özel sektör şirketlerinin DDY?nin altyapısından yararlanmasına imkan sağlanacak.


asd697
Şube Müdürü
05 Eylül 2012 10:53

aş.olunca başka kurumlara izin verilecekmiş.çünkü ptt ye maliyeti 3000tl olan personel yerine firmadan alarak toplam 1500tl ye mal ederek daha karlı olcak.genel müdürlükten biri duyum almış ve kesin oldunu söylüyor


gennaro_ivan
Daire Başkanı
05 Eylül 2012 21:03

a.ş yapılırsa bana geçiş hakkı tanınsın ne yaparsa yapsınlar.Gerçi bugüne kadar a.ş den özelleşme olayına geçilmeden geçiş hakkı verildiği hiç görülmedi ama bir ihtimal olur umarım.


kemalesk
Memur
05 Eylül 2012 21:22

kendimi bozüyük ptt ascam yeter artık bıktım köleden farkım yok zaten oradakilere ibret olsun sorumlusu ptt yönetcileridir.bıktı be tayin yok kölesin hakimlik olursun müfettişlik olursun yeter ascam bıktım bu hayattan be kölemiyiz çalşanmıyız belli değil 3 piskiyatri ilacı kullanıyom 6 yere bakıyom yeter be yeri geliyor 12 dağıtıcı dağıma gönder dağım ayarla dül zar zurt 12 13 iş yapıyom yeter ascam orda kendimi ibret olsun kına yakalar

Toplam 6226 mesaj
«67891011121314151617»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi