Editörler : Pangaea
21 Ocak 2012 00:29

Atama ve İmtihan Sonuçlarını Bekeleyen Fahri Kur'an Kursu Öğreticileri

633 sayılı Diyanet İşleri Başkanlığı Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanunun Geçici 17 inci Maddesi uyarınca, Kuran kursu öğreticiliği kadrolarına atanmak için 06.10.2011-17.12.2011 tarihlerinde başvuruları alınan fahri Kuran kursu öğreticilerinden yeterliğe sahip olmayanlara yönelik mesleki yeterlik sözlü sınavı sonuçları bir kaç gün içinde açıklanılması düşünülüyor.

Diğer taraftan mesleki yeterlik sözlü sınavı sonuçları açıklanmasından bir haftaya kadar tüm atamaların internet ortamında gerçekleşilmesi bekleniyor. "(Bakarsınız pazartesi günü açıklanabilir)"

Değerli Diyanethaberler.com takipcilerimiz;

Bazı form sitelerinde Diyanet İşleri Başkanlığı hakkında ileri geri yazışmaların olduğu üzülerek takip etmekteyiz. Bu yazışmaları genellikle fahri Kur'an Kursu öğreticiliğinden kadrolu atamaları hak kazanmış kişiler olduğunu da biliyoruz.

Bilindiği üzere haber sitesi olarak fahri Kur'an Kursu öğreticileri ile ilgili haberleri sizlere gerçek zamanda doğru bilgiler vererek bilgilendirmeye gayret gösterdik. Resmi işlerin kolay olmadığını haber sitesi olarak çok iyi biliyoruz. Başkanlık var gücüyle atamaların 2. döneme yetişmesi için elinden geleni yapıyor. Bundan herkes rahatlıkla emin olabilir. Sizlere "Altın Gibi Fırsat" sunulmuş neticesinde de bunun kıymetini iyi bilmek gerekir. Olur olmadık yerlerde çıkan haberlere inanmamanız gerektiğini ve bu tür haberlere yorum yazarken çok temkinli yaklaşmanızı isteriz.

"Başkanlık uyuyor","Diyanet ne duruyor","Bakana fax çekin, mail atın" ve "Atamalar Haziran ayına sarkacak" gibi kışkırtma haberlerine itibar edilmemesi gerektiğini tekrar hatırlatıyor bu tür şahıslara itibar etmemenizi Diyanethaberler.com olarak tavsiye ediyoruz.

DİYANET HABERLER

http://www.diyanethaberler.com/haber/atama-ve-imtihan-sonuclarini-bekeleyen-fahri-kuran-kursu-ogreticileri-16995.html


zinedya
Şube Müdürü
21 Ocak 2012 00:50

evet isabetli bir uyarı. Zira bencilce ve olumsuz yazışmalar fazlasıyla hoşnutsuzluk oluşturmaya başladı. en azından dışarıdan öyle gözüküyor.


merve78nur
Memur
21 Ocak 2012 01:16

Yorumlarımızı bencillikle suçlayan arkadaşlar katılırsınız ya da katılmazsınız biz burada arkadaşlarla karşılıklı gönüllük esasına dayalı edebe muhalif olmadan konuyu müzkere ve istişare ediyoruz neden bu tahammülsüzlük ve suçlamalar insanların savunduğu görüşü gerekçeleriyle ifade etmesini neden bencillik ve didişmek (argo)gibi yakışıksız kelimelerle sıfatlandırıyorsunuz?Ayrıca birbirimize şükürsüzlük sabırsızlık ve bencillik gibi sıfatları isnad etmek kimsenin hakkı değil bunu Rabbim takdir eder.Bizler ancak bu konularda kendi kişisel muhasebemizde bulunabiliriz.


yusuf guzel
Daire Başkanı
21 Ocak 2012 10:13

diyanet yaptığı iş ve işlemleri takvime bağlamıyor.buda ona aynı işi yaparken farklı farklı süreler kullanmasına sebeb oluyor. ağutosta 200 kişi kadrolu mülakatına girdi. ancak 50 gün sonra kararname hazırladı.aynı işi isterse 2-3 günde, isterse 2-3 haftada,istemezse 2-3 ay sallıyor.bizim mülakatı -fahri mülakatı- 5 haftadır salladığı gibi.

diyanet mülakat açıklamalarına, 5 iş günü sonra sonuçlar açıklanır,yazzaydı, ne kaybederdi.


kardelen_mz
Daire Başkanı
21 Ocak 2012 12:15

fahrilerin rüyasında bile göremeyeceği ALTIN FIRSAT SUNDUKLARINI NİHAYET İTİRAF ETTİLER YA......

SÖYLEYENE DEĞİL SÖYLETENE BAK DERLER YA.....


huleyde-
Şef
21 Ocak 2012 14:11

nasibe değilde nasip edenede bakayı unutmayın sayın mız mız

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi