Memurlar.Net - Forum
Anket
Hükümetin toplu sözleşmelerde sunduğu 2012 için yüzde 3+3, 2013 için yüzde 2+3 teklifi;

Siyasi konular
Git
Editörler : xmurat  06fatih06  'Battal Gazi  

0
Sayın Fatma Şahin'e Açık Mektup
   21 Şubat 2012 20:44   Düzenle   Sil

Sayın bakanım,

www.memurlar.net ailesi olarak bir milyon üye sayısının çok üstünde olmakla, bizlerin yani bir milyon iki yüz bin (1.200.000) üyenin hakkını gasp etmekte, bu kadar vatandaşınızın konuşma, derdini ifade etme, paylaşma, güncel haber ve duyurulardan haberdar olma haklarından mahrum etmeye -bilmeden- çalışmaktasınız.

Bizler kendi alanında bir büyük boşlugu doldurmakta,

öğrenci, memur, memur adayı, işçi, emekçi ve bilimum kamu idarecilerine en dogru bilgi ve haberleri ulaştırmaktayız.

Türkiyenin tüm illerinde ve yurt dışındaki yüz binlerce üyemiz, ülkemiz hakkındaki son dakika gelişmelerine bizim aracılıgımızla ulaşmakta,

63 adet forumumuzda görüşlerini paylaşmakta, sıkıntılarını dile getirmekte, sorunlarını çözmektedirler.

Sizin böyle üzüntü verici bir başvuruda bulunmanız, kendi alanında liste başı olan sitemize ve bir milyon iki yüz bin kişiye/seçmene haksızlık olmayacak mıdır?

Sizin, görevinize ne kadar aşık ve duyarlı bir siyasetçi oldugunuzu, sizi bazı danışmanlarınızın yanlış yönlendirdiğini biliyoruz.

Lütfen yaptıgımız haberleri danışmanızlarınızın yorumlarıyla değerlendirmek yerine,fırsat buldukça bizzat kendiniz sitemize, güzide forumlarımıza bakarak değerlendiriniz.

Sizin de takdir edeceksinizi düşünüyoruz büyük bir özveriyle yapılan haberleri, altı çizilen analizleri, %90'dan fazlası üniversite mezunu olan üyelerimizin yorumlarını...

Size görevinizde başarılar diler, bu yanlış başvurudan ricat etmenizi istirham ederiz.

06fatih06
   21 Şubat 2012 20:51   Düzenle   Sil  

Sayın Bakan

neyse ne diyelim abicim yahu, tedirginliğimizden ne konuşacağımızı bilemiyoruz. Neyse iyi akşamlar saygılar.

Bozkır-Kartalı
   21 Şubat 2012 20:53   Düzenle   Sil  

memurlar net olarak banka promosyon paraları ile alınmış makam aracınızında hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz !!!!!!!!!

ben marjinal
   21 Şubat 2012 20:55   Düzenle   Sil  

malesef bazen kantarın topuzunu hazla kaçırabiliyorlar:(

06fatih06
   21 Şubat 2012 20:55   Düzenle   Sil  

Fatma Şahin'in ne niteliği var ki o makama getirilmiş?

tutaşil
   21 Şubat 2012 21:05   Düzenle   Sil  

Sayın Bakanım

Bu konunun takipçisiyiz tüm üye ve editörlerimizle. En kısa zamanda konuyla alakalı düzeltme mesajınızı bekliyoruz.

06fatih06
   21 Şubat 2012 21:06   Düzenle   Sil  

ben memnun olurum belki akpnin oyu azalır:))))))

bardağın dolu tarafına bakmak lazım:)))

göker 35
   21 Şubat 2012 21:08   Düzenle   Sil  

06FATİH06 EY KONUYLA İLGİLİ BİR RÖPORTAJ YAPMAK İSTERİM

mümkünmü??

ben marjinal
   21 Şubat 2012 21:08   Düzenle   Sil  

yokbe göker35 :) azalma olmaz artış olur. herkes halinden menmun.

Bozkır-Kartalı
   21 Şubat 2012 21:09   Düzenle   Sil  

bu başlıkta mı?

06fatih06
   21 Şubat 2012 21:09   Düzenle   Sil  

Birşey sormak istiyorum editör, bu başlıkta neden yorumları sansürlüyorsunuz?!

AjanWXW
   21 Şubat 2012 21:10   Düzenle   Sil  

bu başlıgın sayın bakanımıza ulaşacağından emin oldugum içim uygunsuz yazışma yapmamalıyız. binaenaleyh silinme nedeni budur.

06fatih06
   21 Şubat 2012 21:10   Düzenle   Sil  

bu başlıkla ılgılı oldugu için bu başlıkta

ben marjinal
   21 Şubat 2012 21:11   Düzenle   Sil  

uygun bir üslupla ve konu dahilinde olmak kaydıyla neden olmasın...

06fatih06
   21 Şubat 2012 21:13   Düzenle   Sil  

eeeeeeeee uygunsuzluğu onlar yapıyor onlarıda sansürlesek olmaz mı?

bakan var bakamayan.

sizce bu hangisi

göker 35
   21 Şubat 2012 21:14   Düzenle   Sil  

biz bu forumda en sıkı AKP seçmeni olarak bılıyoruz

son gelısen bu durum karsısında AKP ye olan güvenınızde-bakıs acınızda -en azından bır sendeleme güven azalması meydana getırdımı

ben marjinal
1 2 3 4 5 6 7 8

Bu konu 9,489 defa okundu.

İletişim | Reklam
@2012 Memurlar.Net.