ikisi farklı alımlar olup mart ayı içerisinde olacaktır.
aile danışmanı 4001 değildir malesef sadece + olarak eğitim fakultesi mezunları başvurabilecektir. Alımlar 2010 p3 puanına göre olacaktır.
Sozlesmelimi kadrolumu
neises ; 3400 aile danışmanının tamamı mart ta mı işe alınacak , başvuru koşulları ne zaman belli olur , herhangi eğitim fak mezunu başvurabilecek mi?
tam olarak aile danısmanın hangi bolumlere acık olacagıını yazabilir misiniz ? ve nereden duydunuz
2010 kpss puanına göre herhangibir eğitim fak. mezunu basvurabilecek
ilan mart son haftası çıkacak. öğretmen alım sebebi 3000 sosyolog alımı rehberlikci olmaması, ögretmenlerin sosyal yönü, dil kullanım becerisi halkla ilişki boyutu ve toplumda gördükleri saygı
Peki formasyonu olan fen edebiyat mezunu başvuramazmı?
neiess peki nereden biliyorsunuz ? bilgi nereeden ? calışıyor musunuz kurumda flan ?
fatma şahin açıklama yapmıştı cnn türkte atanamayan öğretmenler başvuru yapacak diye.formasyon alanda eğitim fakültesi mezunlarıda başvurur herhalde.neden derseniz bir alım daha yapıyorda aile bakanlığı memurlar net ilanlar kısmında var.öğretmen alıyor aynı zamanda orada ayırım yapmamış eğitim fak mezunu ve formasyon alanlar demiş.bu alımda öyle olur büyük ihtimal
Ne yani 4bin1 değil mi?
4001 olmayacağı belliydi zaten. bu ülkede varsa yoksa öğretmen. hepimiz üvey evladız. bu mesleği yapabilmek için öğretmen olmak gerekmiyor.
meb de çalışan öğretmenler de başvurabiliyormuş.nasıl olacak ek iş gibi mi olacak?
Bu blgilere nereden ulaştınız acaba hocam? daha şartlar açıklanmadı galiba. Bu arada sadece öğretmenler ve sadece 2010 puanımıymış, 2011 olmuyor mu yani
2011 sadece öğretmenlik ve A grubu kadrolar içindir.
farikan hocam kağıt üzerinde öyle ama şuan Aile ve Sosyla hiz Bak. SHÇEK memur alımında 2011 P3 kabul ediyor malesef.bence bu alımda da kabul eder.
nasıl bir dinlemeyse bu kadın ne dedi öğretmenler bile başvurabilecek dedi sen diyorsun ki sadece öğretmenler başvuracak kendi kendini mi avutuyosun 4001 olacak bal gibi bir daha izle sitersen o programı...
SÖZLEŞMELİ Mİ?
sözleşemli mi diye sordum du?
2010 dıye bısey demıyor bakan bunu dıyen arkadas nerden alıo bu bılgılerı acaba
hocam daha açık bır bılgı verebılırmısınız,bakanlıkla görüştüm henuz net bir durum yok dedıler sanırım açıklamak istemiyorlar
bu bakanlık bı alım yaptı ve onda 2011 p3 le aldı bu da bole oacak dıye dusunuyorum
ayrıca programı ıyı ızleyın dınleyın her alandan alım yapacaklar sadece sosyolag degıl atanamayn ögretmenler avukatlar ...vb