Editörler : Pangaea
11 Mayıs 2012 22:58

fatma şahin'in zaferi

arkadaslar bılıyorsunuz memurlar.net cogu konunun ustesıne korkmadan gıden bır sıte.bircok konuyu gundeme getırerek bızım adımıza hesap soruyordu.son zamanda fatma sahınle ile ilgili olayı hepiniz bılıyorsunuz.sıtemızı susturmaya kadar gıden gırısımde bulundu sayın bakanımız.son sydv alımlarında memurlar.netın sessız kalmasının sebebıde budur dıye dusunuyorum.edıtorumuz toulouse bu konuyu cogu kez bu sydv alımlarının sessız sedasız yapıldgıyla ılgılı bızı uyardı.kendım sartları sagladıgım buro personelı alımlarına basvuruyorum.daha cagrılmak nasıp olmadı.adeletlı ve ulkemızın bakanlıgının personel alımına yakısır bır alım surecı olmasını ıstıyoruz.

memurlar.net sunu unutmasın her zaman onun arkadasındayız ve gerekırse eylemlerle memurlar.nete uygulanacak sansure tepkımızı gosterırız.bu yuzden memurlar.net susma ve gene bızım haklı sesımız ol.ayrıca acmıs oldugum 2010 kpss kopya skandalını unutma baslıgınada destklerınızı beklıyorum.bu ulkede yapılan her turlu adaletsızlıge hangı syası partı olursa olsun topyekun tepkı gostermelıyız.kalın saglıcakla.


kimya.s zafer
Kapalı
11 Mayıs 2012 23:07

memurlar neti bir çok üye haksızca eleştirse de,birçok konuda kamuoyu oluşturmada,çok yardımcı oldu.

ben buna en somut örneği, geçen sene kpss öğretmenlik sınavı optik kağıtlarını yayınlattırmasını hatırlatıcam.

eminim bu sene aynı şeffaflık sağlanacaktır.

kopya olayının kamuoyuna bu kadar yansıması,

memurlar net üyelerinden bazılarının o kimlik nolarını deşifre etmeleri,(ne kadar doğrudur tartışılabilir.ben şerefsiz insanın her daim deşifre olmasından yanayım)sayesinde oldu.

haksızlıklar karşısında yanımızda olmaya devam etmesini istiyoruz.


Mark060
Daire Başkanı
11 Mayıs 2012 23:10

Türkiyenin 1. takip adresi sonuçta alt tabakadan üst tabakaya


hendrix789
Kapalı
11 Mayıs 2012 23:11

tebrikler yagmur....

tam destek tek yürek diyelim

bunların ipliğini pazara dökelim,birilerinin denize döküldüğü gibi


faviron
Daire Başkanı
11 Mayıs 2012 23:18

ha gayret arkadaslar. lütfen kimse vazgecmesin. bu saçma işin üstesinden gene bizim isyanımız gelecek. kurumlar boş kalacak. kimsenin ekmeğinde gözümüz yok.

herkes arasın mail atsın bu bakanlıga


yagmur adam
Müsteşar Yardımcısı
11 Mayıs 2012 23:24

arkadaslar bu konudakı sıkıntımızı guzel bır metın halıne getırıp edıtorlere ıletmemız lazım.hadı bu haftasonu bosdurmak yok.herkes kagıdı kalemı alsın yazsın.burada paylasalım yazdıklarımızı.daha sonra edıtorlerımıze ıletelım.mail falan bos ıs ana sayfaya tasınacagına ınanıyorum.hadı metın yazmaya :))


silentboy
Genel Müdür
11 Mayıs 2012 23:36

haydi bakalım.

destek bizden yazılar sydv adaylarından.


yagmur adam
Müsteşar Yardımcısı
12 Mayıs 2012 00:47

haydı arkadaslar kendımızı ıfade eden guzel bır metın yazmalıyız.


yagmur adam
Müsteşar Yardımcısı
12 Mayıs 2012 13:02

sydv alımlarındakı adaletsızlıgı dıle getıren metın yarısmamız devam etmektedır.


yagmur adam
Müsteşar Yardımcısı
12 Mayıs 2012 13:42

sayın bakanım

sosyal yardımlasma ve dayanısma vakıflarına cesıtlı branslarda personel alınmaktadır.fakat alımlarda izlenen yol ne yazık ki ulkemize yakısmamaktadır.ülkemizin teknolojik anlamda buyuk atılımlar içinde olduğu bir dönemde böyle ilkel bir alım örnegi herhalde dünyanın hiçbir ülkesinde yoktur.kısaca örneklerle açıklamak gerekirse:

1.alımlarda alan kontrolu yapılmamaktadır.örneğin Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için belirtilen şartlar dışında başvuru yapıldıgında sistem bunu kabul etmekte ve puanın yetmesi halinde mualakata cağrılmaktadır.örneğin bir adayın özel sartlarda belirtilen insaat mühendisi mezunu olmak,bigisayar mühendisi olmak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri mezunu olmak gibi ayrı ayrı bölümlerin sartlarının belirtildiği tüm pozisyonlara basvurabilmektedir.örnekleri mulakat listelerinde mevcuttur.

2.alımda 2011 kpss puanının kullanılmasıda ayrı bir çelişkidir.

3.ayrıca yüksek puan almış 6 aday birlikte hareket edip bütün ilanlara basvurduğunu düşünelim.bu durumda oluşacak durum bütün ilanların boşa gitmesi olacaktır.

aylar öncesinden alımı duyurulan ve büyük kesimin umutla beklediği bu alımlardaki aksaklıkları dile getirmek istedim.birçok arkadaşımız ne yazık ki yukarıda belirtilen durumlardan dolayı mağdur olmaktadır.bu sistemle alım ülkemize yakışmamaktadır.bir sitenin yayınını durdurmak icin basvuruda bulunacak kadar teknolojik bilgiye sahip olan sayın bakanımın bu şekilde alıma çıkması gercektende şaşrtıcıdır.


tetis denizi
Müsteşar
12 Mayıs 2012 15:16

bence de çok çirkin bir alım şekli hiç yakışmadı

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi