Editörler : crops35
13 Mayıs 2012 00:18

Aday İzmir ikm alımı için Edirne den Erzurama boy-kilo ve mülakat için mi gidecek? Zihniyete bak

Aday İzmir alımı için Erzurama boy-kilo ve mülakat için mi gidecek? Zihniyete bak

İzmir ikm öğrenciliği alımı için Erzuruma boy-kilo ve mülakat için gidilmesi gerekmektedir. Bu adaylar için çok büyük bir maddi ve zaman kaybıdır. Ülkenin bir çok ilinden ilçesinden İzmirde bu memurluk görevini layığı ile yerine getirmek isteyen arkadaşlara bir engelde ne yazık ki bakanlık tarafından çıkarılmıştır. İzmir e başvurmak isteyenlerin büyük çoğunluğu İzmir ve çevresinden olacaktır. Ancak boy kilo ölçümü ve mülakatın taaaa Erzurumda yapılması adaylara daha başından itibaren "buraya başvurmayın" demek değil midir? Adaylar başvursa daha onları neleri beklediğinin açık ifadesi değil midir? İzmir komisyonu büyük komisyondur bu alımı ve daha fazlasını yapmış ve yapabilecek kapasitede olduğu halde, zavallı insanları yüzlerce km ötede bilmedikleri bir şehre göndermenin anlamı nedir? Uyanın.. yazık tır günahtır.

Buna itiraz edilmesi gerekir. Böyle bir şeye nasıl sessiz kalıyorsunuz.

Hadi arkadaşlar İzmir için Edirneden Erzuruma eziyeti önlemek için itiraz edelim. Destek verin.

bu yazıyı okuyup da haklı buluyorsan destek diye yaz.

itiraz edelim.

Ayrıca forumun diğer tüm alanlarında aynı başlığıda açalım

bütün editörlere özellikle adalet, önlisans, lisans lise editörlerine mesaj gönderelim. Böyle bir insaf olur mu?

memurlar net editörleri bu eziyeti çileli yolculuğu haber yap haber hooop alooo

daha sonrda bakanlığa mesaj hadi beyler. hak

14 Mayıs 2012 10:28

güncel


cradle-stone
Aday Memur
17 Mayıs 2012 03:25

erzurumdakiler izmire edirneye ankaraya giderken bişey yok da izmirden erzuruma gitmek mi dert. ister git ister gitme sana ihtiyaç mı var. ekmek aslanın ağzında değil midesinde kardeşim.

17 Mayıs 2012 08:15

cradle-stone

kards sana katılıyorum ıster gıt ıster gıtme basvuracak adam mı yok ben her ay hakkarıden ankaraya mülakatalara gıdıyorum biz gıdınce oluyordu arkadas gelıncemı olmuyor ...... Bİ ZAHMET GELMESIN

17 Mayıs 2012 11:51

bu kardeşimizin dediği eğer işe gerçekten ihtiyacı olupta maddi durumu olmadığı için ERZURUMa gelemeyecek arkadaşlar açısındansa söyledikleri gerçekten doğrudur fakat duruma bu kardeşimiz anladığım kadarıyla şöyle bir yorum getiriyor ERZURUM bilmediğimiz bir yer orda başımıza ne geleceği belli değil eğer düşüncen böyle ise kardeşim şöyle bir şey söylemek istiyorum bende bir ERZURUMluyum inan buraya geldiğide gerçek bir ERZURUMlu ile tanışırsan sana bütün işlemlerinde yardım eder eğer kalacak yerinde yoksa seni kendilerinde misafir dahi eder bu yandan hiç bir ssıkıntın olmasın maddi durumunda el veriyorsa kardeşim gel hem bi ERZURUMu gez hemde işini hallet derim

17 Mayıs 2012 17:22

Söylemek istediğim sadece şu:

Erzurum adliyesine veya ceza evlerine memur alındı mı, alındı. sınavı kim yaptı? erzurum adliyesi yaptı?

izmir alımı için erzurum adliyesinin mülakat yapması akıllarda soru işareti oluşturuyor. izmir koskoca bir komisyon yüzlerce kişi almış bir komisyon. amaç belli. erzurum komisyonu kendini **" önceki senelerde nasıl bir imajla ispatladığını google dan araştırabilirsiniz"

hey gidi hey.

birisi başlık açmıştı gitmeyeceğim ama başvurucağım diye...

demek ki adam sizin gibiler yüzünde böyle demiş...

Alım erzurum cezaevine yapılsaydı hiçbir sözüm olmazdı. Ama izmire yapılacak ve taaaa erzuruma verilmiş.

hey gidi hey...

17 Mayıs 2012 21:05

atamavardedigeldim kardeş acaba bunu yapmalarının sebebi bizim burada ikm öğrenci yetiştirme merkezinin (personel eğitim merkezi yani) olması sebep olmuş olabilirmi

18 Mayıs 2012 11:58

Benin erzurumla alıp veremediğim birşey yok, zaten olamazda. nasıl böyle düşünürsünüz bir komisyonun alımını neden başka bir komisyon yapıyor ben bunu söylüyorum. demişsiniz ki hakkariden ankaraya mülakata gididoyurum demişsiniz iyi de sen ankaradaki alım içni hakkariden mülakat gidiyorsun. hakkari alımı için ankaraya mı gidiyorsun mesele gelip gitmek meselesi değil öyle olsa... mesele erzurumu komisyonunnu başka bir komisyon için sınav yapacak olması. erzurumu komisyonunu biliyoruz... illa zorla başvuru yaptıracaksınız. yazılanları okuyunca başvurmaktan başka çare kalmıyor. allaha şükür puanım listele girmeye yeter ama siz böyle haksınızın yanında olanın zihniyetiyle milleti galaneye getirmeyin. hakkın yanında olun bir gün adalet size de lazım olur.

erzurum listesine adımı yazdıracağım belli oldu.

18 Mayıs 2012 16:54

gardaşlar ERZURUMda izmire başvuru yapacaklar puanlarını yazsında bi sıralamayı görelim

21 Mayıs 2012 20:46

gardaşlar ERZURUM komisyonuna başvuracak arkadaşlar sabıka kaydı istenmiyor haberiniz olsun evraklar içinde sabıka kaydı yok


rasskolnikov
Genel Müdür
22 Mayıs 2012 01:12

buyrun klavye ile şikayetten çekinmeyin

bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

01 Haziran 2012 09:52

puanlar kaça kadar düşmüştür beyler bi tahmini yada duyumu olan gardaşlar paylaşırlarsa güzel olur

05 Haziran 2012 16:32

Buyrun şırnak için liste 4 haziran da açıklanıyor. 5 haziranda boy kilo ölçümüne gelmek gün veriliyor. Bu kadar da olmaz.

İzmir için 4 haziran akşama açıklanan liste için 6 haziranda boy kilo için gün veriliyor.

SAdece kendinizi milletin yerine koyun. Şırnaktasınız bir bakmışsınız akşama doğru liste açıklanmış ve yarın erzurumda boy kilo ölçümü yapılacak.... bu kadar da olur mu ya.

Arkadaşın biri mağduriyetle ilgili başlık açmış. Allah aşkına bir okuyun.

http://forum.memurlar.net/konu/1539129/?page=1

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi