Editörler : swat3410E.Kayı Han

azzufuk
Memur
14 Temmuz 2012 03:06

Arkadaşlar merhabalar..Bu yaş meselesi ile ilgili memurlar.net'in hazırladığı bir program buldum.Her nekadar bunun gerçekçi bir bilgi olduğu tartışılsada,memurlar.net'e güveniyorum..Burada 01-ocak-85 doğumlu biri için 15-08-2012 de ki başvuru tarihli bir alım için 27 yaşından gün aldınız yazıyor ve 15-aralık 2012 de 28 yaşından gün alacağını bildiriyor..(alım tarihi 2013 yazıldığında)

Yorumlarınızı bekliyorum

http://www.memurlar.net/haber/11762/

16 Temmuz 2012 03:40

Sanırım onu kullanırken doğru sonuç alabilmek için başvuru yılını 1 yıl büyük yazmak gerekiyor yoksa 1 yaş küçük gösteriyor.


ayzaokan
Aday Memur
19 Temmuz 2012 23:14

arkadaşlar merhaba buğün pomem eğitim daire başkanlıgına gittim ordaki memurlarla açık açık konuştum hdaani şu 28 den gün alanlar askerde başvurması nasıl oluyor felan diye eğer birisi 28 den gün almışsa hiç bir şekilde askerde başvuru yapamaz oo başvuru sırasında terhis belgesi elinde olucak ki 30 yaş muhabbetinden faydalanması için askerde başvurma olayları 28 den gün almayanlar için 26 yaşlar için o muhabbet artı şunu da sordum sizinle paylaşıyorum eğer 2 dönem halinde olursa 28 den gün alamadıgımız için yine başvuramıyoruz cünkü 2 dönem halinde başvuru şu şekilde gercekleşiyor ilk alımlarda giremeyip diğer 2 ci alımlarda ilk alımlarda sıralamaya giremeyenleri alıyorlar yani şöyle bir mantık yok ya ben askerliği yaptım ilkini yetişemedim 2 ciye başvuruyum diye birşey yok muş başvuru 2 kere olmuyormuş sadece bir kere oluyormuş bilginize

20 Temmuz 2012 01:44

.

EK İŞ İMKANI

arkadaşlar evden yapabileceğiniz bir ek iş fırsatından bahsetmek istiyorum ama sanrım burada anlatmaya kalksam baya bir uzun olur..

http://www.ekiszamani.com/nasil-bir-is

Ben Lorems Martketinte çalışıyorum ek iş arayan arkadaşlar yukarıdaki linkteki PERİHAN SAVAŞ sunumunu mutlaka izleyin. www.ekiszamani.com daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

http://www.ekiszamani.com/ek-is-imkani.html

.


SonHatıra
Aday Memur
20 Temmuz 2012 14:31

ARKADAŞLAR İNŞALLAH YETKİLİLER SESİMİZİ DUYARDA BİZDE HAKKIMIZI ARIYORUZ GEÇEN YIL ALIM OLMADI HAKSIZLIK DEĞİLMİ HERYIL ALIM OLDUGU HALDE GEÇEN YIL ALIM GERÇEKLEŞMEDİ BİZLERDE YAŞ MAGDURLARINDANIZ LÜTFEN YETKİLİLERDEN YARDIM BEKLİYORUZ BİZİM YARDIMCI OLMALARINI BEKLİYORUZ ŞİMDİDEN HERLESTEN ALLAH RAZI OLSUN


ayzaokan
Aday Memur
20 Temmuz 2012 17:25

polis olucak cocuk yazdıklarıma ne diyorsun


sebeb-i telif
Aday Memur
21 Temmuz 2012 22:14

ya arkadaşlar kafamız ne çok karıştı. örneğin 20 şubat 1985 doğumlu biri kaç yaşından gün almış oluyor? ben pomem e başvurabilirim diye düşünüyordum. ben 28 den gün almış mı oluyorum??

22 Temmuz 2012 01:50

sebeb-i telif

21 Şubat 2012'de 27 yaşını doldurup 28'den gün almışsın. Mevcut şartlara göre askerliğini yapmadıysan veya bayansan başvuru yapamazsın ama şartlar değişebilir başlığı takip et.


cumabolat
Aday Memur
23 Temmuz 2012 17:19

ARKADASLAR BU POMEM ALIMLARINDA YAŞ OLAYI KESİN VE KESİN ÇÖZÜLMESİ LAZIM.ÇÜNKÜ ÇOK İŞSİZ ÜNİVERSİTE MEZUNU VAR.ARTI GEÇEN SENE ALIM OLMADI.YANİ BAZI ARKADAŞLAR YOK=YAŞ ELLİ BEŞ OLSUN DEDEMİ DE ALIP GELEYİM,BABAMIDA ALIP GELEYİM DİYORLAR.

AMA BUNU YAZANLARIN TUZU KURU OLANLARDIR.YA POLİS OKULUNDA OKUYONLARDIR,YADA İYİ YERDEN (ANLARSINIZ ONU SİZ)TORPİLLİDİRLER!!!

ZATEN BAŞIMIZA NE GELDİYSE ONLARIN YÜZÜNE GELMEDİMİ_?

BEN 2010 DA SINAVA GİRDİM.BÜTÜN MÜLAKATLARI GEÇTİM,KAZANLAR BURAYA ELENENLER GİDEBİLİR DENİLDİ.BİRDE BAKTIM Kİ BANA SÖZLÜ MÜLAKATTA ÇOK AZ VERMİŞLER..ŞİMDİ SORUYORUM BEN !BEN BİR TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI MEZUNUYUM VE ŞÜKÜR KONUŞMAM DA İYİ ,DİKSİYONUM İYİ.

BURDA NEYE DAYANARAK BANA AZ ÖTEKİSİNE FAZLA PUAN VERİYORSUN SEN_?

ASLINDA BU MÜLAKATLARIN KAYIT ALTINA ALINMASI LAZIM!!!

ÇÜNKÜ BEN KENDİ ÇEVREMDEN DE ,AKRABALARIMDA DA BİLİYORUM (ABİ FEYTULLAHÇILAR KAZANIYOR).VARMI DAHA FEYTULLAHÇI OLUPTA KAZANAMAYAN BANA GÖSTERİN HADİ!!

YOKTUR YOK!!!

BENİM İSYANIM BU İŞTE!!

VE BEN HEPSİNİ GEÇMEME RAGMEN YEDEKLERE DAHİ GİREMEDİM.

BİR ÖNCEKİ SENE BENDEN 1 PUAN DÜŞÜK ALAN ARKADAŞ ŞUAN POLİS!!

ARTIK BU FEYTULLAHÇI DEVRİNİN BİTMESİ LAZIM!!

BEN 30 DAN GÜN ALDIM..BU YAŞ OLAYINI BU SENE EN AZ 32 YAPMALARI LAZIM..YETER ARTIK BE ..ETRAFIMDA FEYTULLAHÇİ BEBE LER POLİS OLDU ..

ADAMA BAKSAN SİLAHTA NEREYE BASACAGINI BİLMEZ,ÖTLEK İNSANLAR HEP..

BU YAŞ EN AZ 32 OLMALI (LAMİ CİMİ YOK)


soğuk ateş
Aday Memur
23 Temmuz 2012 18:52

2011 de pomem sınavlarına girelim dedik ertelendi martta açıklama olcak dediler boş durmayalım dershaneye yazılalım ders çalışalım derken mart oldu yine bir açıklama 2012 kpss den sonra açıklama olcak dediler takibi bıraktık pomem sayfalarını, şimdi bakıyorum müracat şekillerinde virgül bile değişmemiş bende askerlik şartına takılanlardanım geçen sene bu zamanlar 26 yaşındaydım ve 27 den gün bile almamıştım ve şuan askerlik şartından sınava giremiyorum keşke geçen sene alım olmayacak deselerdi ve planlarımı ona göre kursaydım kandırıldık hakkımız yendi vs artık ne desek boş..

çabaladık mı? vicdanımız rahat mı? olmuyorsa zorlamıcaksın...

ramazandan sonra tecili kırdırıp askerliği aradan çıkarıp iş hayatına bir yerden başlamak gerek artık yaşımız geçti bile seneye pomem sınavına girim desem alım olmaz ertelenir bu seferde yaş haddinden giremem nasılsa..


janserey35
Kapalı
23 Temmuz 2012 19:18

Fethullahcılar :D yazan arkadas dogru dıyosun ama şöyle bişey de var benım fethullahcılara karsı olan 3 erkek arkadasım komsu cocugu beraber buyuduk yanı hanı ınanmazsın emınım :) bırı 62 bırı 63 bırı 70 le oldu kımı yedekten kımı asıl olarak bı sekılde gırdıler sımdı mezunlar yanı anlıycagınız nasıpten otesı yok bende 28den gun alıyorm bayanım bızde askerlık kaldırılması falan da yok gecen yıl alım olmadı kaldım al ben napıym kısmet bu ısler sallayın mılletı bızene fethullahcıdan bızım kısmetımızde varsa olucaz kasmayın artık duyuruları bekleyın derım..


i m a j
Yasaklı
23 Temmuz 2012 23:02

ADAMA BAKSAN SİLAHTA NEREYE BASACAGINI BİLMEZ,ÖTLEK İNSANLAR HEP.. cumabolat ....

arkadaş nerden biliyon silahın neresine basamayacağını sen çok mu iyi silah kullanıyosun ???


janserey35
Kapalı
23 Temmuz 2012 23:31

imaj,

Tarafsız ve kavga gurultu sevmeyen bırı olarak (bunu ustune basa basa soyluyorum) ben bı bayan olarak cook gordum otlek polıslerı ki yakınen de tanırım ben bı bayan olarak onlardan cesaretlı hızlı ve ogrenmeye daha acıgımdır hatta ben sunu cok dusundum sanıyorum mulakatta boyle saftrık mulayım uyumlu boyun egen tıplerı secıyolar artık heralde ya dedım ve eger yas yukselırse ben normalde zaten efendı bı tıpımdır de hanı mulakatta baya bı saf ayagına yatmayı dusunuyorum ben bır degıl bes degıl paso saftrık golgesınden korkan pomemlılere tanık olmaya devam ettıkce arkadasın o dedıgınden emınım tanıgım yanı :) o sılahı bırakın abı ya tıpe baksan ıkı lafı bı araya getıremez golgesınden korkan bı tıptır ama polıs olmus ben bı bayan olarak bıle hay o mulakattakı mudurlerın ben falan dıye ıcımden gecırmıyo degılım bu polıslık ya cesaret rısk meslegı nerrden de buluyonuz saf tıplerı anlamadım onlar erkekse ben bayan degılım o kadar yanı :)

24 Temmuz 2012 01:31

Arkadaşlar ocu giriyor bucu giriyor demekten ziyade meseleyi daha derinlerde aramak lazım. Bu ülkede her kurum siyasi iradeye göre şekil alıyor. Siyasi irade hangi kesimin önünü açarsa o kuruma tepeden tırnağa onlar doluşur, onlar da ellerindeki güçle siyasi iradeye ciddi anlamda destek olurlar. Bugünkü siyasi iradenin başarılı olmasındaki en büyük roller onlarındır. Günümüzde de torpil denilen şey kibarlaştırılarak ve normalleştirilerek+caizleştirilerek referance adını almıştır. Tüm mülakatlarda referancesi olanların borusu öter işi kapar hale gelmiştir. 50 kişilik kadro için 5.000 kişi başvurur referancesi en kuvvetli olan 50 kişi başvuruya bile gitmeden sadece gerekli evrakları götürerek işe alınırdır. Anlayacağınız referancenin derecesi bile vardır.

Yeri geliyor ben de düştüğüm durumun verdiği sıkıntıdan dolayı burada duruma yönelik abuk sabuk fikir sunanlara çatıyorum. Benim sizlere naçizane tavsiyem bu sıkıntılı süreçlerde birbirinizi incitmeden yazışmanız ve kimseyi incitmemenizdir. Yarattığınız negatiflik döner dolaşır size yansır.

Başlığı açtığımda yazdıklarımı okuyanlar nasıl bir duruma düşürüldüğümü/zü görmüştür. Yaşta veya askerlikte bir değişiklik olur inancıyla bekliyorum. İlk başlarda çok daha koyuyordu ama her şeye rağmen olursa ekime olmazsa mekime kadar demek lazımdır. Aşırı odaklandığımız için olmayınca hayal kırıklığı yaşıyoruz. Rahat olunuz ve sakince bekleyiniz size ne lazımsa o ayağınıza gelecektir pozitif olunuz ve gülünüz. Sizin hiç hoşunuza gitmeyen bir şey hakkınızda hayırlı olabilir, çok hoşunuza giden bir şey de hakkınızda hayırlı olmayabilir. Bunu ancak Allah bilir, siz bilemezsiniz. Olmazsa çok dövünmeyin olursa da aşırı sevinmeyin. Allah herkese hak ettiğini versin her şey gönlünüzce olsun.


cumabolat
Aday Memur
24 Temmuz 2012 13:54

janserey35=TEŞEKKÜRLER!!!

YA VARYA BEN BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM YANİ SİZE.(janserey35)BİR BAYAN OLARAK BU OLAYI KAVRAMIŞ AMA SİZ BİR ERKEK OLARAK BU GERÇEĞİ KAVRAYAMAMIŞINIZ DEMEKKİ!!!

ŞİMDİ BENİM BURDAKİ İSYANIMI(janserey35)TEN BAŞKA KİMSE ANLAMAMIŞ!!

ARKADAŞLAR BEN ANLATAMIYORUM GALİBA SİZE ,BEN GERÇEKLERİ SÖYLÜYORUM..

YANİ BU MİLAKATLARDA BAYAGI BİR HAKSIZLIK YAPILIYOR VE SAF,SESSİZ,MASUM,BAŞINA VURUP EKMEGİNİ ELİNDEN ALINACAK TİP,(F...ÇI.)OLMAZSAN MAALESEF SANA AZ PUAN VERİP ELİYORLAR...

BUNU BENİM DURUMUMDA OLAN İNSANLAR ANCAK SADECE..

AMA BEN BİRŞEY DEMİYORUM KARDEŞİM ÇÜNKÜ BURADA BENİM DURUMUMDA OLAN İNSANLARA ARKA ÇIKAYIM,HAKLANIRI SAVUNAYIM DİYORUZ FAKAT ADAMLARIN YAZDIGI YAZILARINI GÖRÜNCE DİYORUMKİ.....SİZ BU ŞEKİLDE OLURSANIZ ,SİZ BUNLARI HAK EDİYORSUNUZ KARDEŞİM!!!!!

BURADA BENİ SAVUNAN TEK KİŞİ(janserey35)DİR..

VE DE BİR BAYAN OLARAK..HELAL OLSUN SANA DİYORUM..

BANA KARŞI YORUM YAPANLARDA İNŞALLAH DAHA DA KÖTÜ OLUSUNUZ DAHA NE DİYEYİM!!!

24 Temmuz 2012 16:19

cumabolat

Bazı kesimlerin bizlere yaşattıkları adaletsizliklerden dolayı dile getirdiğin sitemini anlıyorum ama buradaki bazı kişilerin seninle fikirleri uyuşmadı diye onlara beter olun demen doğru değil kardeş..

İlahi adalet herkesin karşısına çıkacak bir gün. Burada sana bana hesap veremeyeceklerdir ama orada elbet hesap vermek zorunda kalacaklar.. Bunları kafana çok takma yoksa aklı selim davranmakta güçlük çekersin. Allah'a havale et. O her şeyi gören bilen ve işitendir. Bu dünyada olmasa da asıl hayat olan öteki dediğimiz dünyada herkes hak ettiğini bulacaktır. Yüce Allah kul hakkı yiyenin yanına kar bırakmaz.


SonHatıra
Aday Memur
24 Temmuz 2012 16:25

cumabolat ne bu isyan böyle herşeyi bazı nedenlere baglamayın kısmet değilmiş bak ne guzel diyorsun edebiyat öğretmenisin senin ne işin olacakkki polislikle felan sen kendi mesleğini yapsana hem neye dayanarak bazı kişilerin isimlerini kullanıyorsun ki boş ver demek nasip değilmiş diyeceksin. birde benim bu arkadaşım bukadar puanla diğeri bukadar puanla deme belki mulakat ve sporu iyi geçmiştir bunu sen bilemezsin ki bence suçlamalara gerek yok cumabolat okey.


janserey35
Kapalı
25 Temmuz 2012 01:48

PolisOlacakÇocuk, Ocu bucu derken bızde aynı seyı kastedıyoruz ıste su ankı sıyası ırade, daha acıgı fethullah gulene davetıye basanlardan bahsedıyoruz ıste bızde..Ayrıca cumabolat hakkımızı savunmaya davet edıyo kımseye beter olun demıyo ve evet bu dunyanın obur dunyası da var tabıkı ılahı adalete havale hepsı ama sustukca olan bızlere oluyo..Insallah sende bende ısteyen herkes polıs olur Allah gonlumuze gore verır cok guzel yazmıssın evet O en ıyı bılır tabıkı bızım ıcın en ıyıyı de kotuyu de yazdıkların cok guzel bı alıntı :) olmazsa cok dovunmemek olursa da cok sevınmemek lazım herkes boyle dusunup ıcını ferah tutmalı cunku adaletsızlıkler bı taraftan hırslı olusumuz bı taraftan psıkolojık olarak yıpratıyo..

cumabolat tesekkure hıc gerek yok senı anlamamaları anormal malum burası turkıye dogru soyleyenı dokuz koyden kovarlar yureklı konusan adamın yuhlayanı coktur anlayan anlar...

SonHatıra arkadasım Allah yazmadıysa kısmette yoksa da tabıkı ısteyelım ıstemeyelım zaten kaderımıze razı olmak zorunda kalıyoruz evet okey de ınsanoglu bu, bı adaletsızlık gordu mu dayanamıyo haksızlıga susmakta bı anlamda hz alinin bi sözü var haksızlıga boyun egmeyınız bu yanı cumabolatın ısyanı bu adaletsızlıkler nereye kadar gıtcek abı olan bızlere oluyo susarsak hep fethullah guler bız aglarız :) Ayrıca mulakatta sporda gecmıs adam polıslık ıcın yeterlı mıdır bunu da sorgulamalı anlatabıldım mı saf dıye alıp o ısın sorumlulugunu alamayanlardan bahsedıyoruz bız adamı he der her emre boyun eger bıraz da duzgun konusuyo bılgılı dıye polıs yapıp cevıklık gerektırcek bı durumda mal mal bakan golgesınden korkan adamı da yapmayın arkadas ya polıs dedıgın cın gıbı olmalı haksız mıyım ben ızmırde adım bası bın tane pomemlı asayıse rastlıyorm konusmaya acızler neyse dıyorum ya egıtım sıstemınden ısıne gucue dek hangı ulkeyı sorguluyoruzkı al hakkımızı arasak noluyo adamlar yıne bıldıgını okuyo face te yas magdurları grup acmıs kendı caplarında oyalanıyolar maıl yolluyolar bende yolladım onlarla dur bakalım nolcak bekle bekle palmıye olduk ılanı da gorcez bakalım :)

Bosverın arkadaslar ya az kaldı ılana takmayın artık olmazsa olmıycak sızde yıne bı umut var, ya ben napıym :(

Innsallah cok ısteyenler polis olur cunku cok ısteyen ısını de ıyı yapar mulakattı kpss ydı hep bos aslında da anlamazlarki...

25 Temmuz 2012 03:01

janserey35

Yazdıkların açıklama ihtiyacı uyandırdı. Beter olun ifadesini cumabolat kardeşimin son cümlesine dayanarak kullandım sen de tekrar bakarsan göreceksin zaten. Onun dışında genel olarak aynı fikirdeyiz. Alıntı derken de ayetlerle konuşmamı kastettin sanırım.

Diğer meseleye gelince, kimin ne mal olduğu her geçen gün daha fazla ortaya çıkıyor arkadaşlar merak etmeyin her geçen gün prim kaybediyorlar..


cerasuse
Kapalı
26 Temmuz 2012 13:56

Arkadaşlar inşallah bu sene alımlar geç olması sebebiyle, mülakatlara giremeden yaştan elenen arkadaşlarımız için 1 OCAK tarihi esas alınır.

Siz ne dersiniz ?

Toplam 99 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi