Evet arkadaşlar 2012 KPSS Klavuzunu detaylı bir şekilde incelemem sonucunda sınava 10 gün kala ösym'nin sitesinden Aday İşlemleri Bölümünden Sınava Giriş Belgesinin adaylar tarafından çıktısı alınmak suretiyle ulaşılabileceği yazmasına rağmen sınava 8 gün kalmıştır ve halen sınava giriş belgesi işlemleri başlatılmamıştır.Ayrıca ÖSYM'den de herhangi bir açıklama yapılmamıştır.
1 milyona yakın vatandaşımızın sınava girileceği düşünüldüğünde ÖSYMnin bu ciddiyetsiz tavrı ve vurdumduymazlığı sınav sonrası şüpheleri de artırmaktadır.Umarız sınav sonrası başımızı ağrıtan bir gelişme olmaz.
Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
artık alıstık tepkı bıle yok bakarsın son gun sınav taırhı degısır hazırlıklı olun boyle seylere
Ösym'yi BİMER'e şikayet etsek etkili olur mu acaba sonuçta ikisi de devlet kurumu.En azından bir uyarı dilekçesi gidebilir.
bence doğru bir uygulama..mümkünse birgün kala açmalılar hatta..kopya olayları bir nebze azalır belki...
İyi de kopya olayı olcak olsa onlar için daha kolay olur kimin sınava gireceği listesi onlarda var zaten.kimsenin ruhu duymz işlerine gelir.bence hemen açıklanmalı.
a) 2012-KPSS LİSANS SINAVA GİRİŞ BELGESİ
Adaylar başvurdukları her oturum için o oturuma ait Sınava Giriş Belgesini T.C. Kimlik
Numarası ve şifresi ile sınav tarihinin on gün öncesinden başlamak üzere ÖSYM?nin
http://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden edineceklerdir.
sanırım 10 gün öncesinden başlamak üzere dediği için geç kaldı ama ben yine de Bimere gecikmenin sebebini öğrenmek için yazı yazdım.Her şey zamanında olsun
sonucu bizede bildir kardeşim.
evet bende sinmiş tedirgin bi halde bekliyorum.hergün mutlaka bakıyorum henüz çıkmaıştır diyo.
yalnız değilmişim , çalıştığım halde her akşam mesai sonrası gelip aaa bugünde çıkmamış diyorum.
son 8 ..
Ben Bimer'e şikayet ettim , @toofun48 senin yazına biraz katkı yapıp forumun bir bölümündeki arkadaşlara da şikayet etmelerini söyledim.Lütfen duyarlı olalım.Çekinmeden şikayet edelim.
ilginç şimdiye kadar açıklamamaları. yarın açıklarlar büyük ihtimal
Arkadaşlar panik yapmayın büyük ihtimalle ösym tercih işlemlerinin bitmesini bekliyor.aslında tam on gün kala bu işlemleri bitirmiş olacaktı ösyme ama kılavuz yayınladıkdan iki saat sonra düzeltip tekrar yayınladı sırf o nedenle tercih süresi ıkı gün uzadı.şimdi giriş belgelerinide yayınlasa sistem çökecek yoğunlukdan tercih yapan tercihlerini bildiremeyecek bu defada ösym tekrar uzatacak tercih süresini bu böyle devam edip gidecek:))Yarın gece yarısından sonra bi ihtimal giriş belgeleri yayınlanır ya da en geç pazartesi sabah yayınlanır diye tahmin ediyorum.
Sınava Giriş Belgesi görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır
hala aynen böle yazıo.
Sınav ertelenirse hiç şaşırmam.
evet daha okulumuzun yolunu öğrenicektik sınava vaktinde gidebilmek için
çok mantıklı bır acıklaması var arkadasım tercıh dönemı bıtmeden eger sen sınav gırıs yerlerını acıklarsan o site çöker hem tercıh yapanlar hemde sınav gırıs belgesı almak ısteyenler hucum eder bu drum bızım alehımıze olur azda mantkla yaklasın su olaylara
Halen yok. Posta ile de gönderilmeyecek sanırım.
bu sene posta ile gönderceklermiş ama ptt bu yoğunluğu kaldıramamış, tekrar internetten yayınlamaya karar vermişler,
falan filan
yalanlar yalanlar...
:)))
Demek ki neymiiiiişşşş
Memur alım sayısını arttırmak lazımmmmıııııışşş....
PTT yoğunmuş lafa bak ya...
sinavvvvvvvvv girişşşşşşşşşş bilgesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadiiiiiiiiii ösymmmmmmmmmmmm çalışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
seray napcan belgeyi ya atanacan zaten:)