Editörler : "eskiyara"Pangaea

mimikri
Memur
31 Temmuz 2012 02:23

Hocam iyice sohbet havasına girdi olay ama merak ettiğim bir şeyi sorayım madem.Akyazı daki anadolu imamhatip lisesini yazabiliyor muyum ki ben? Bir deMerkezden Akyazıya her gün geliş-gidiş kolay olur mu?


mimikri
Memur
31 Temmuz 2012 02:26

Tekirdağ Çerkezköy var hocam ama hiç bilmiyorum nasıl bir yerdir..


biyo111
Memur
31 Temmuz 2012 02:36

çerkezköy güzel ve rahat biryer.. sakaryadansa burayı tercih et derim ..ayrıca hergün onlarca öğretmen adapazarından akyazıya gdip geliyor biraz yorucu ama adapazarında yaşamaya değer.. akyazıda da kalabilirsiniz küçük bir ilçedir.


mimikri
Memur
31 Temmuz 2012 02:45

Kocaeli ve Sakarya da arkadaşlarım da var.O yüzden de oraları istiyorum .Tekirdağ da kimseyi tanımıyorum.Bu yüzden de çok sıcak bakmıyorum açıkcası...Neyse...Hepinize ilginiz için teşekkür ederim...


medici
Kapalı
31 Temmuz 2012 09:19

Hendek yokmu orasi daha iyi..


zeynepboz
Memur
31 Temmuz 2012 09:43

mimikri hocam ;

benimde branşım biyoloji kaç puanınız var acaba bende sakarya isticemde aslında eş durumundan dolayı ama il dışı şansımıda deneyeyim demiştim akyazıda ablam oturuyo halkı biraz kıro diyorlar yolda kendi aracınızla 20-25 dk ancak sürer.benim 104 puanım var ama kararsız kaldım eş durumundan merkezde yada daha iyi bir ilçede yer açılırmı diye pek yazmak içimden gelmiyo akyazıyı yada karasuyu.Bu arada karasu merkeze 1 saat mesafede.Puanınızı yazabilirseniz sevinirim :) şimdiden teşekkürler


uglykidjoe
Müsteşar
31 Temmuz 2012 10:04

Karasu'nun tek iyi yanı Adapazarı'na yakınlığı bence.Ama Sakarya'nın iç ilçeleri daha iyi.Sakarya'nın genel sorunu Karadeniz'in diğer yerlerinden aldığı göç.

Halkı (Bazıları kızacak bana ama ) kaba saba , yobaz (Dindar değil )ve silaha düşkündür.Kardeşim orada doktordu geçmişte...Adam Passat'la gelir, elinde yeşil kartlı...''Sen benim kim olduğumu biliyor musun?''

Oradan Eskişehir'e gitti. ''Dünya varmış'' diyor şimdi.


biyosel
Memur
31 Temmuz 2012 10:50

kocaeli çayırova nasıl bir yer peki fikri olan var mı?


biyosel
Memur
31 Temmuz 2012 23:13

güncelll


fatihkan
Daire Başkanı
31 Temmuz 2012 23:58

memleketine insanlar farkediyor.buna dikkat edin.

internette bir yerde okumuştum.

fındık memleketiymiş.

Karasu'nun tek iyi yanı Adapazarı'na yakınlığı bence.Ama Sakarya'nın iç ilçeleri daha iyi.Sakarya'nın genel sorunu Karadeniz'in diğer yerlerinden aldığı göç.

Halkı (Bazıları kızacak bana ama ) kaba saba , yobaz (Dindar değil )ve silaha düşkündür.Kardeşim orada doktordu geçmişte...Adam Passat'la gelir, elinde yeşil kartlı...''Sen benim kim olduğumu biliyor musun?''

Oradan Eskişehir'e gitti. ''Dünya varmış'' diyor şimdi.


berre-ist
Aday Memur
01 Ağustos 2012 00:06

ben karasu da 5 yıl kaldım.küçük şirin bir yer.2006 da ilk gittigimdeki haliyle geçen sene ki arasında çok fark var.bayagı gelişti.kiralarda istanbula göre uygun.ben tavsiye ederim.

01 Ağustos 2012 00:12

Bir Akyazılı olarak size yardımcı olmak isterim hocam...Ben de İstanbulda görev yapıyorum Akyazı Anadolu İma Hatip Lisesi benim mezun olduğum okuldur. Şu anda en samimi arkadaşlarımdan biri orda çalışıyor. Ayrıca hocalarımdan da halen orda göreve devam edenler var. Akyazı küçük 45 bin nüfüslu bi ilçe aslında pek çok ilçeye göre küçük sayılmaz. Malesef eski döenmlerde Teksas olarak bilinirmiş ama memleketçilik yapmak açısından söylemiyorum eskisi gibi değil, halk dışardan gelen öğretmene karşı son derece saygılıdır yardımcı da olur...okulum bana da açık fakat ben Akyazıya tayin istemeyi düşünmüyorum hem kendi mezun olduğum okulda çalışmak istemiyorum hem de memleketim olmasına rağmenAkyazı küçük bi yer İstanbul'dan sonra zor geleceğini düşünüyorum. Karasuya gelince sahil kasabası, fakat ben pek sevmiyorum halkı da değişik biraz fakat orda arkadaşlarım çalışmıştı memnundular...Akyazı İmam Hatip Lisesini tercih ederseniz ve çıkarsa okuldaki hocalarımız size yardımcı olurlar...


dilayım
Daire Başkanı
01 Ağustos 2012 00:57

eşimin memleketi. karasu halkının %95 i karadenizlidir. bol olay olur kavgayı severler. kumsalı güzeldir yazın tatil için ideal bir yerdir. kiraları çok ucuzdur yeme içme alışveriş biraz pahalıdır. ama adapazarı yakın olduğu için genel alışverişe oraya gidersiniz. misafir perverdir. ilk gittiğin zaman yardımla karşılaşırsın insanları sıcak kanlıdır. ama gerçekten çok küçük bir ilçe. eğer büyük şehirden gidiyorsan orda zorlanırsın. ama villada havuzlu vs 300 tl kiraya oturabilirsin. ev çok rahat alırsınız. her yer villa yazlık tipi evler. son 2-3 yıldır çok göç alıyor.


dilayım
Daire Başkanı
01 Ağustos 2012 01:00

akyazı ve karasu derseniz iki memleketide yakından tanıyorum. kesinlikle karasu derim. hem denizi var hemde insanları akyazı insanına göre çok sıcak ve misafirperverler. öğrenmenseniz onların namususunuz. ama akyazı tam teksas hala daha öyle. insanları çok dedikoducudur akyazının. çokda pahalıdır. kiralık ev bulma şansınız karasu kadar çok değil. orda havuzlu villalarda kalırsınız 300-400 kira ödersiniz.


mimikri
Memur
01 Ağustos 2012 02:52

Bu kadar ilgi beklemiyordum doğrusu.Hepinize çok teşekkür ederim saygıdeğer hocalarım...Küçük bir ilçeyse yapamam ben..Merkezden geliş-gidiş şansı olsaydı düşünüyordum...Bu arada puanım 112..Soran bir hocamız vardı.


Mayajeak
Aday Memur
09 Haziran 2021 19:13

Karasu ile ilgili yazımızı okuyabilirsiniz.

https://neredeneresi.com/karasu-nerede/


memurolm
Genel Müdür
11 Haziran 2021 15:55

ben karasuyu çok seviyorum çok sevdiğim bir makyör oraya tatile gitmişti oradan biliyorum


benaykut
Yasaklı
05 Nisan 2022 22:15

Güzel bir yer. Çok sayıda yazlık da bulunuyor.

https://www.karasudayazlikfiyatlari.com/

https://www.karasudasatilikyazlik.com/

Toplam 38 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi