Editörler : cihan27E.Kayı Han

ozki444
Kapalı
12 Şubat 2013 09:14

la bırakın hepinizin karakterini öğrenmiş olduk.sendikanız gibi üyelerininde ne olduğu belli.itaat edeceklermiş.adamlar sizi kullanıyo haberleri yok.nasıl öğretmen bunlar nasıl karakterleri var anlamıyorum.yüzlerine cemaat tükürse yarabbi şükür diyecekler ya.bide ebs ye tekrar geçerlerse yüzsüzlüğün daniskası.o zaman tam riyakar olacaklardır ve camiamızda bunlara güven azalacaktır zaten.bunlar cemaatten dinden rant devşiren adamlar ya.ne bekliyonuz bunlardan.ek ödeme namusumuz deyip namusu elden giden sendikada hala duruyolar.bunlardan vatana memlekete hayır beklemeyin.


akrepstar
Aday Memur
12 Şubat 2013 13:26

esas millet senin karakterini ogreniyor camianin ! guveni mi var ki


akrepstar
Aday Memur
12 Şubat 2013 13:27

sen once mutabakat metninde serh yok varsa istifa edecegim diyen koncugu kov karaktersiz baskanini..


akrepstar
Aday Memur
12 Şubat 2013 13:28

gecis felan da yok ebs ye herkes gecsin ben gene gecmem..


katronta
Aday Memur
12 Şubat 2013 14:00

arkadaşların yorumlarını okudukça üzülüyorum, bunları yazanlar okumuş adamlar. aktif sen kapatılırsa ortada kalırlar vb.laflar sendika nedir ki sanki sendikasız kalsam ne olacak mecburiyet mi yani sendikan olması? komplo teorileri üretmeye gerek yok- kapanırsa kapanır ondan sonra bakarız ne olacak. ayrıca ben herhangi bir sendikaya geçmeyi düşünmüyorum. mecbur değiliz. ama şunu kesin olarak belirteyim. bir arkadaşı sendikamıza davet ettim- o aynen şöyle dedi: ........ sendikası bir işimi halledecek o yüzden şimdilik geçemem dedi. sendikacılık maalesef iş ayarlama merkezi olmuş..


datembalat
Şube Müdürü
12 Şubat 2013 16:31

ister kapansın ister devam etsin.... her durumda hayırlı olsun.... amacı sadece aktifseni kötülemek olan arkadaşlar webden küçük bir araştırma yaparak aynı görüşten eleştirebileceği kurumlar bulabilir


ozki444
Kapalı
12 Şubat 2013 17:23

koncuk doğru söyledi kardeşim.adam kabul edip imza atıyo daha sonra yalandan şerh koyuyo.git de bak körmüsün nesin.maaş zammı olan yüzde 4 e imza atıyo sonradan çark edip diğerlerine şerh koyuyo.yüzde 4 oranına imza koymuşmu koymamışmı git bak ondan sonra karşıma çık.hadi o yalan söylüyo.kesk in temsilcisi de aynı şeyi söyledi.bu adamların işi yok milyonlarca adamın içinde yalan söyleyecekler.inanmak istediğine değil doğru olana inan.ben sana açıkladım git araştır ebs nin temsilcisi maaş zammına imza atmış sonradan diğerlerine şerh koymuştur.


protar
Şube Müdürü
12 Şubat 2013 18:38

Bu memleketde koncuk kadar delikanlı başkan varsa gösterin adamın arkasından netden atıp tutmayın, o adamın sayesinde hakem heyetinde gidildi yoksa memursen hemen imzayı atmıştı.... yok şerh koymuş , koymamış adam sonuna kadar mücadele etmiştir, biraz mevzuaat okuyun lütfen...


ozki444
Kapalı
12 Şubat 2013 18:44

ben ideolojik olarak kesk e yakınım ama koncuk orda ddoğru söyledi kardeşim.


fecaat
Kapalı
13 Şubat 2013 01:00

Sendikanın feshinden sonra, yöneticilerinin bakanlıkta hangi görevlere getirileceğini takip edin.


kavvas33
Şef
13 Şubat 2013 09:40

Cemaat Sendikası neden kapanıyor?

http://www.memurlar.net/haber/337682/


akrepstar
Aday Memur
13 Şubat 2013 16:47

gecen sene her yere denilen belgenin fotokopisi tum okullara gonderildi ben arastirmami yaptim merak


akrepstar
Aday Memur
13 Şubat 2013 16:48

tes in yuzde ikiye tav oldugu donemleri de gorduk:-) saka gibisin hakem heyeti yarim puan verdi


kozanlı1980
Şube Müdürü
14 Şubat 2013 22:56

Çok uzağa değil şöyle bir Ocak ayına kadar geri dönersek Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Murat Bilgin 2 Ocak 2013 tarihinde ne demiş ona bakalım:
“Tepeyi Terk Etmeyenlere Selam Olsun” …
İsim vermeden yazılan bu yazının muhatabı “Cemaat” ti… Yani Aktif Eğitimciler Sendikası… Yapılan benzetmeleri yenilir yutulur cinsten değildi Murat Bilgin’in… Kulak verelim yazdıklarına:
“…yaşadığımız dönem bir dönüm noktası niteliğindedir. Geçmişten günümüze yaşanan tecrübelerden sonra yeni bir eşikte durduğumuzun bilincindeyiz. ‘Biz’ olmaktan vazgeçip, ‘ben’ olmayı tercih edenler, mücadele sürecinde cepheye gelmezken, bugün kendilerini yeni cephe olarak gösterenler; sendikal mücadelede de ne refikimiz ne de rakibimizdir. …”
Yani diyor ki Murat Bilgin: Siz ey cemaatçiler, ey Aktif Eğitimciler Sendikası, mücadele de cepheyi terk ettiniz, “ben” liğinize yenik düştünüz, sizler ne refikimiz (arkadaş, dost) ne de rakibimizsiniz artık…
Murat Bilgin’i okumaya devam edelim: “…Bulunduğumuz yer; Hz Peygamberin Uhud Dağı eteklerinde, “Üzerimize leş kargalarının konup kalktığını görseniz bile terk etmeyeceksiniz” dediği ve okçulardan bir bölümünün ganimet hevesiyle terk ettiklerinde oluşan zaafın giderilebilmesi için 70 sahabenin şehit olmasına neden olan tepedir.” …
“Bulunduğumuz bu tepe, milletin arkasını kollayan bir nöbet yeridir. Bu tepenin tahkimatına yardım etmeyenler, bu tepenin gözettiği zemini göremeyenler, hataları gidermek yerine derinleştirmek için çaba gösterenler, tepenin altına gecekondu yapmaya çalışıp okçuların zeminini kaydırmaya çalışanlar bunun vebalini ödeyemezler. Biz ne onları izana davet etmekten ne de izan davetine uymayanları bize imrendirecek kazanımlar üretmekten yorulmayız.” …


ayhan19
Memur
15 Şubat 2013 11:20

ben de okudum murat bilgin midir her ne ise, böyle adamların varlığı zaten insanı tiksindiriyor, kendilerini peygamber, etrafındakileri sahabe görüyorlar aç tavuklar. Ama kadar kibirlenmenin cezasını elbet çekecekler. Ama Allah bilir hangi entrikalar ile aktif eğitim sen e takoz koydular, bunları zaman gösterecek. Bunun gibi adamların sözlerine itibar etmemek lazım. yusufum


Memfe
Aday Memur
15 Şubat 2013 12:06

çocuk oyuncağı mı bu?

üyelerine sormuşlar mı kapanırken

ne diyelim gari şimdi

film bitti mi? diyelim


iiee
Şef
17 Şubat 2013 12:54

cemaat kültüründe biat var biliyorsun

abileriniz sendika kurulacak der siz üye olursunuz

abileriniz kapanacak der siz bir şey diyemezsiniz

size soran kim?..

Memfe, 11 yıl önce

çocuk oyuncağı mı bu?

üyelerine sormuşlar mı kapanırken

ne diyelim gari şimdi

film bitti mi? diyelim


kavvas33
Şef
21 Şubat 2013 11:05

il teşkilatları kapatıldı bile.

ilçe teşkilatı zaten kurulmamıştı.

---

en hayırlısı oldu. bu sendika ve siyasi parti fikri cemaati bitirecek girişimdi. Türkiyedeki derin cemaat dedikleri kişiler yaptı bunu. hocaefendi müdahale etti düzeltti.

cemaat içinde uluslararası ajanlar ve ergenekon tarafından sızdırılmış kişiler var. bunlardan birini aydınlık gazetesi yayınlamıştı. cemaat bu kişileri ayıklayabilmeli ama zor. bu kişiler hocaefendinin Türkiyeye gelmesini de istemiyorlar.


mesut42748
Şef
21 Şubat 2013 12:28

yazıklar olsun arkadaş ben bu cemaat içinde olmayan ama samimi dostlarım için üye oldum benim gibi bir çok arkadaşta bu şekilde sendikalı oldu.Eğer anlaşma tarzı durumlar olduysa cemaatada sendikaya hakkımı haram ediyorum.böyle davranış ancak kaypak insanların işidir.35000 üyenin yüzüne nasıl bakacaksınız niye kuruldunuz neden fesh ediliyorsunuz acaba okulllarda görev yapan hizmet ehli arkadaşların durumunu hiç mi düşünmüyorsunuz bu insanlar nasıl diğerlerinin yüzüne bakar diye(tabi yüzü varsa)


pars33pars
Aday Memur
04 Mart 2013 16:34

OLDUĞU KADAR, OLMADIĞI KADER :)

Toplam 237 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi