Editörler : "eskiyara"Pangaea

salbar
Şef
06 Ekim 2012 01:08

baybars kardeş:

çok sevdiğim canımdan aziz bir dostum bana yapma etme dedi ama ben onu dinlemedim.

keşke dinleseydim.!


neo_x05
Genel Müdür
06 Ekim 2012 03:08

Sayın Hocam kusura bakma ama dost acı söylermiş. Bir dosttan dinler gibi dinle beni. Hangi çağda yaşıyoruz biz? Yerinden 1 metre bile kımıldamadan kontenjanları, okulları, uydu fotoğraflarına varana kadar öğrenebiliyorsun. Aç kontenjan listesini, bak okullara, sitelerine bak, google maps'ten yerine mevkisine bak, telefonları yazar, okul idarelerini ara, oradan bir iki öğretmenle konuş, sonra da karar ver. Öyle Mebbis'eki başvuru ekranında yazı turayla mı seçtin ne yaptın tercihlerini?

Öyle çok destek bekleme bence. Ben şu ana kadar alan değiştirip de pişman olan görmedim. Ben de İngilizce'ye geçtim. Zaten önceden de 6-7-8'lerin İngilizce derslerine giriyordum. Şimdi yine aynı. Girdiğim sınflar 42-46 kişilik ve bir kez bile "susun" demedim. Harkulade hoşuma gitti. Yorulduğum gün de oldu ama süper bir tatminlik duygusuyla çıktım okuldan.

Şimdi sen ve senin gibilerin atamaları iptal edilmiş olsa, sırf senin yüzünden puanı yetmeyip atamayanlar ne olacak? Koskoca Türkiye'de tüm sırayı mı çalıştıracaklar? Üstelik yan alandan da değil, kendi branşına geçmişsin. Öyle de kal bence ki atama bekleyen bir sınıf öğretmeni yerine atansın.


salbar
Şef
06 Ekim 2012 07:23

Neo,

Bu sayfada polemik yapmıyoruz. Lakin senin tarzına sessiz kalmak hata olur.

1. O dediklerinin hepsini burdaki hemen herkes bilir.Ihtimal senden daha iyi bilir.

2.harikulade kelimesini 'harkulade' şeklinde yazısın turkceye vukufiyetini gösteriyor. Eminim ıngilizceyede bu derece vakifsindir.

3. Sinif öğretmenliği ile ıngilizce yan yana gelince bende tuhaf bir gülümseme duygusu oluşuyor.

Kac oldu.

4.keşke becerebileceğin branşında kalsaydında atanmayı bekleyen orijinal öğretmenlerden birinin hakkıni yemese idin.

5.....


Kardelen anitta
Aday Memur
06 Ekim 2012 13:35

Arkadaslar alan degisikliginde ipital falan olmaz,sizin yerinizde olmak isteyen bir suru insan var ben kararsizliktan basvuru yapamadim cok pismanim


swordneo
Daire Başkanı
06 Ekim 2012 17:03

başvur atan başkasının hakkını ye. sonrada iptal et olurmu öyle şey. çacu oyuncağımı bu.

sizin yerinize gelmek isteyen birine engel oldunuz. orayı boş burakamazsınız. madem istediniz katlanacaksınız...


h.çetinkaya
Aday Memur
06 Ekim 2012 17:15

insanlar herzaman hata yapabilir..telafisi olmalı....


neo_x05
Genel Müdür
06 Ekim 2012 17:34

Sayın salbar;

Benim imla hatalarımla uğraşacağına kendi devirdiğin çamları düzeltmeye bak bence...


tercuman2008
Kapalı
06 Ekim 2012 17:38

Salbar Hocam

Dört dörtlük yorum yapmışsınız.


salbar
Şef
06 Ekim 2012 18:11

Bu başlık altındaki bazı yorumlar türkiyede öğretmenlik mesleğinin neden yerlerde süründügunun en güzel kanıtı. Meslektaşına saygı duymayan empati duygusundan yoksun ne kadar arkadaşımız var. Başlığı açtıktan sonra inanın kendimden cok burada uyuyamıyorum, psikolojim bozuldu diyen arkadaslari düşünüyorum. Insan mesleki dayanışma ahlaki babında sessiz kalır hiç değilse. Bırakın destek vermeyi...


boz_dağ20
Şef
06 Ekim 2012 21:57

arkadaşlar tamam iptal edilmesin ama geri dönmek isteyenlere de bir şans verilsin.hepimiz insanız hata yapabiliriz.ve herkes empati yaparak yorum yazsın.


salbar
Şef
07 Ekim 2012 17:51

...


mansur10
Memur
07 Ekim 2012 18:24

ya biz bir hata yaptık bunu kabul ediyoruz ama insanlar hayatta hata yapamazlarmı..yaptıkları işten pişman olan yokmu hiç aranızda.olay basit.istemeyen iptal ettirir 1 hafta içerisinde onun arkasındaki yerine gelir..1 gecede 15 yıllık sınıfçıyı ingilizceci matematikçi bedenci yapıyozda bunumu yapamıyoz..


salbar
Şef
07 Ekim 2012 21:30

boz dağ hocam!

başlık biraz anlam kaymasına sebep olmuş.başlığı okuyan arkadaşlar tümden iptal edilmesini istiyoruz gibi bir anlam çıkarıyorlar galiba.

dediğiniz gibi isteyen yeni görevine başlamadan geri dönebilmeli.

yarın dilekçelerin cevabını verirler belki. herkes için hayırlısı...


boz_dağ20
Şef
07 Ekim 2012 22:09

ben açık açık söylüyorum pişmanım diye. yeni okulda göreve başladıktan 2 saat sonra anladım yapamayacağımı,hemen iptal dilekçesi yazıp ilçeye gönderdim oradan il milli eğitime gönderdiler.kendime değil o çocuklara acıyorum. matematik çok geniş bir ders.onlara faydalı olamıyorum. bakan öğrencileri düşünüp sırf bu yüzden geri dönmek isteyenlerin isteklerini dikkate almalı...


salbar
Şef
07 Ekim 2012 22:34

hocam sizin ki de tam çılgınlık.

gerçi benim bir arkadaşım var. sınıf öğretmeni. adam 10 yıldır özel derslerden başını kaldıramıyor. hem de iatanbul anadolu yakasının en elit sitelerine gidiyor. yetenek işi tabi.

sınıf öğretmenliğinden bedene sosyale türkçeye geçilir. zor da olsa yapılır bu branşlar ama matematik ingilizce resim zihin engelliler gibi branşlara geçmek çılgınlık gibi geliyor bana. türkiyede ingilizce mezunları öğretemiyor dili sınıf öğretmeninden ingilizceci yaptılar. e buna ne denebilir ki.

hadi ben kendi alanıma geçtim. şimdi istemiyorum demek abes kaçıyor ama sizn durumunuzda olan arkadaşların dilekçelerini ayrıca değerlendirmeliler bence.ve kesinlikle geri dönüş şansı vermeliler.

yıllar önce istanbul sultan beylide bir öğrenci matematik öğretmeninin taklidini yapmak için tahtaya çıkmış ve aşağıdaki işlemi yazıp yerine oturmuş: 5x12=62

taklidi yaptıran arkadaşım hala anlatırken gülme krizine girer....


salbar
Şef
08 Ekim 2012 13:59

Sendikayı aradim biraz önce dilekçeleri dikkate almadığını söyledi bakanlığın. Kendilerine gelen bilgi

Bu yönde imiş. Hocam bunlarin işi belli olmuyor bakarsınız kabul ettik derler dedi. Ama bu is olmayacak gibi görünüyor. Ben yarin yeni gorevime başlamayı düşünüyorum.


omerhoca09
Kapalı
08 Ekim 2012 14:01

insanları 1 gecede branş değişikliğine zorlarsanız elbette hata yapanlar olacaktır.

durdular durdular durnayı gözünden vurdular!

08 Ekim 2012 15:10

iptal istekleri kabul edilmelidir bu şekilde çok alelacele yapılan bu atamada hata yapanlar olabilir. ayrıca en önemli husus personelin motivasyonudur bu şekilde istemeyerek göreve başlayan kişilerden hayır gelmez bence...


gönülden
Aday Memur
09 Ekim 2012 16:27

Dilekçesine olumlu yada olumsuz yanıt alan var mı arkadaşlar?


boz_dağ20
Şef
09 Ekim 2012 18:13

arkadaşlar pişman olup geri dönmek isteyenler bütün sendikaları arasınlar. ben şahsen arıyorum. bakanın şunu anlaması lazım:bir öğretmen geçtiği branşta öğrencilere faydalı olamıyorsa zararı tüm Türkiye'nin çekeceğini. ben ilk mata geçtim.yapacağımı düşünmüştüm ama yapamıyorum.çoccuklara verimli ve faydalı olamıyorum.bundan dolayı psikolojim bozuldu,uyku uyuyamıyorum.derste kem küm yapıp duruyorum.ayrıca sendikalara düşüncelerinizi belirten faxlar gönderin.ben gönderiyorum...

Toplam 117 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi