Editörler : F16 Gökçen

pump priming
Aday Memur
03 Haziran 2015 23:02

dıger lcw baslıgına bakın bence, orda maas konusunda farklı bılgı var.


ibilgi
Aday Memur
06 Haziran 2015 20:12

AVRASYA32 tüm dediklerine katılıyorum ancak sadece maaş konusunda dediklerine katılmıyorum.aşamaları süreci bu kadar zor olan hatta insana kafayı yedirtecek aşamalardan geçirtecek olan bu sürecte,maaş en az ama en az diyorum bak dikkatini çekeyim 2500 den aşağı değildir.


firlama86
Şef
16 Haziran 2015 19:46

Arkadaslar merhaba . Bende sizler gibi yaklasik 3 yil once bu surece dahil olmus ve 6 aylik binbir turlu cabadan sonra emegimle istedigim pozisyona magaza 2. Mudurlugune hak kazandim. 6 aylik surecin sonunda mudur acigi olan magazalar bir liste halinde belirlenmisti ve basari sirasina gore sizden bir sehir secmenizi istiyorlar o yuzden 6 aylik surecte gireceginiz sinavlardan alacaginiz puanlar cok onemli. Bu 6 aylik surece gelene kadar tabi bir cok asamadan gececeksiniz. Olmazsa eger uzulmeyin . Maas konusuna gelince tabikide maaslarimizla ilgili net bilgiler vermemiz yasak ama yonetici adayligi surecinde bahsi gecen rakamlarda bir maas ve sabit tutarda bir prim alirsiniz multinetiniz calistiginiz gun kadariyla yatar. Bu surede istanbula egitime gidersiniz bir cok defa ulasim konaklama ve yemek masraflariniz sirketimiz tarafindan karsilanir. 6 aylik surenin nasil gectigini anlamazsiniz bile. Yalniz sinir ve strese biraz fazla dayanikliliginizin olmasi lazim cunku her siniftan insanla muhattap olacaksiniz. Olumlu yonleri oldugu gibi olumsuzluklarida olacak. Kesinlikle is kanunlariyla ortulu olarak her turlu sosyal guvenceyle ve size deger veren bir sirketle calisirsiniz. Ama yeri geldigindede fedakarlik yapmaniz gereken noktalar olacaktir. 2. Mudurlukten baslayacaksiniz ama kariyer yollariniz acik. Mudur olduktan sonraki maaslariniz tabikide degisecek calistiginiz magazanin satisina gore primleriniz degisecek ve magazanin satis disinda kpi verilerinin iyi olmasiyla 3 ayda 1 havuz primleri alirsiniz. Multinetiniz yine calistiginiz gun kdr yatar. Sigortaniz istisnasiz yatar. Kendinizi evinizde hissedeceginiz bir ortami vardir. Ailenizden daha cok isinizde vakit gecireceksiniz ve aile ortamini orda calisanlarinizla yakalayacaksiniz. Eger mudur olursaniz size tek onerim egolariniz asla olmasin varsada bir kenara birakin en kisa zamanda. Cunku sirket sahiplerimiz asla egolari olan insanlar degildir.


firlama86
Şef
16 Haziran 2015 19:56

Sinavla ilgili surectede benim donemimde 2 asamadan olusan bir eleme sistemi vardi. Bilgisayarda yapilan sinavi gecince mulakat icin arandim. Ilk mulakat klasik cv uzerinden gidilen biraz tanisma amacli sizin hal haraket tavirlarinizi olcecek ve asla karsinizdaki kisiden mulakatin nasil gectigine dair bir tuyo dahi alamayacaginiz gayet profesyonel bir mulakat olacaktir. Bu yuzden mulakatlarla ilgili ciddi bir arastirma yapmalisiniz her soruya mantikli yanitlar verecek sekilde kendinizi hazirlamalisiniz. 2. Asama iste ilk mulakati gecenlere yapilmisti dogal olarak. Ilk mulakattan sonra 270 soruluk bir kisilik envanteri alacaksiniz ordada karakter analiziniz yapilacaktir. Bu konuylada ilgili internette arastirabileceginiz bir cok sayfa var. 2. Asamada ise rol playlerin yapildigi,olaylara durumlara bakis aciniz neye ne sekilde tepki verdiginiz fikrinizi hangi mantık cercevelerine sigdirarak acikladiginiz ve karsinizdakileri ikna etmeye calistiginiz bir kac oturumdan olusan ir mulakat sureci olacaktir. Bundan sonrasini tevekkulu Allah deyip dua ederek beklemeniz gerekecek ta ki referanslariniz aranana kadar. Referanslariniz aranip olumlu yanitlar alinirsa yeni isiniz hayirli ugurlu olsun diyebiliriz. Ondan sonra bol kosturmacali ve heyecanli bir donem sizi bekleyecek. Simdiden herkese basarilar.


Balkes0310
Aday Memur
19 Haziran 2017 14:58

merhaba arkadaşlar 33. dönem lcw yönetici adayı programına katılan arkadaşlar yokmu hıç ben 3 gün önce balıkesirden katıldım sürece daıl olan arkadaşlarla burdan baglantı kurabılırız herkezın hakkında hayırlısı


zesssss
Aday Memur
24 Haziran 2017 22:03

Bende sınava katıldım henüz bir dönüş olmadı online sınavdan ne kadar süre sonra dönüş yapılıyor bilgisi olan var mı?

Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi