Editörler : F16 Gökçen
«567891011121314151617

arkeomania
Şube Müdürü
09 Haziran 2017 18:09

Antidepresan ben de kullandım hiç bağımlılık da yapmadı. Daha sonra doktor kontrolünde bıraktım. Eski yorumlarıma bakabilirsiniz bu başlıkta.

novidan, 7 yıl önce

peki ilaca bağımlı hale gelirsem ne olcak.. yanetkileri de az buz değil kilo kaybı ya da kilo alımı.. bir de enerji veriyor namussuz böyle çıkıp koşasım geliyor ama kemik kırıklarım var onlar da iyileşmedi..


arkeomania
Şube Müdürü
09 Haziran 2017 18:54

Hatta doktor ilaç tedavisinin yanında psikolojik destek almamın iyi olacağını söylemişti. Psikolojik yardım da aldım.


novidan
Aday Memur
09 Haziran 2017 20:17

benim çekincem şu.. 1-2 ay içinde atanmayı bekliyorum. çalışçağım iş yerinde bunu öğrenirlerse veya davranışlarımda bir gariplik hissederlerse dışlanırım diye korkuyorum..


arkeomania
Şube Müdürü
09 Haziran 2017 22:56

Ben antidepresan kullandığı için dışlanan kimseyi görmedim. Ha çok kafaya takıyorsan kullandığını söylemezsin kimseye ayrıca bu devirde antidepresan kullanmayan insan yok gibi bir şey

novidan, 7 yıl önce

benim çekincem şu.. 1-2 ay içinde atanmayı bekliyorum. çalışçağım iş yerinde bunu öğrenirlerse veya davranışlarımda bir gariplik hissederlerse dışlanırım diye korkuyorum..


Ospina34
Şef
10 Haziran 2017 00:02

İlaç bağımlılık yapmaz seni iyileştirir tabi kendine terapi yapmalısın


novidan
Aday Memur
23 Haziran 2017 13:53

paxil cinsel isteği bitiriyor en kötü yan etkisi bu biraz da karın ağrısı


novidan
Aday Memur
20 Temmuz 2017 17:43

cnsel isteği bitiriyo demek yanlış olmuş düzelteyim.. ejakulasyonu birazcık zorlaştırıyo.. bu ilk başta alışkın olmadığınız için sevimsiz bir durum gibi gözükebilir ama hem partneriniz için hem de sizin için daha uzun süreli bir ilişkiyi vaadettiğinden aslında avantaja dönüşüyor.. masturbasyon için ise sürtünmeyi kolaylaştırıcı ürünler kullanırsanız sorun halloluyor.. yani sonuç olarak antidepresan kullanımında ilk bir ay şok sonrası cinsel hayat da rayına oturuyor.. tecrübeyle sabit

novidan, 7 yıl önce

paxil cinsel isteği bitiriyor en kötü yan etkisi bu biraz da karın ağrısı

31 Temmuz 2017 15:02

Bu sorunlardan kurtulmak sanılanın aksine birçok vakaada gayet kolaydır. Psikoterapi en kalıcı ve hızlı çözümdür. BDT (bilişsel psikoterapi) yi öneririm. Yine konulara derinlemesine inen kitaplar (Kim korkar panik ataktan!) da bu sorunlar ile başa çıkabilmek için birebirdir.

Dolandırıcı, yalancı ve amacı insanları kandırmak olan kişilerden uzak durun. Daha önceki yazılarımda ayrıntısı ile anlattım.


muri55
Şef
06 Şubat 2018 17:58

ya nasıl bir hastalık tam iyileştim derken yeniden beyn,mde bir korku düşüncesi oluşup takıntı haline gelip beynimin içi,nde dönüp duruyor..tvde bir hastalık izledim onun belirtilerini kendi üzerimde arıyorum ve başlıyor kaygı acaba bende mi bu hastalığa yakalnadım.kendimde belirti aramaa başlıyorum..sonra korkulu düşünce olarak beynime yapışıyor sğürekli geliyor ben yok öyle bişey dedikçe geliyor korkuyorum ve çarpıntı terleme üşüme uykuuszluk başlıyor..ve yine başa dönüyoruz.

tvde haber veya hastalık geçen bişeye bekamıyorum.hemen üstüme yoruyorum.

çare allahım çareee


paros
Aday Memur
05 Mart 2018 05:51

arkadaşlar selam herkese yaygın anksiyete bozukluğum vardı 3 sene boyunca ilaç tedavisi gördüm iyileşebileceğine inanmıyordum ama şuan %85 oranında iyileştim şuan sadece uyku problemim var ve sadece uyku ilacımı kullanıyorum. şu insanlarla çok karşılaştım, neymiş efendim antidepresanlar tedavi etmiyormuş falan, uyutuyomuşş muuşş hepsi boş laf bizzat yaşadım gördüm PSİKİYATR' ilere sevgim saygım vardı ve şuan da binlerce kat daha da arttı ben ki hayattan bunalmış yüzü gülmyen gergin yıkık bir insandım, adamlar 3 senede beni hayata bağladılar, bu süreçte kilo aldım kilo verdim doğal olarak .. mesela hep geçmişle yada gelecek kaygısıyla yaşardım ben,tedaviyle teraziyi tutturup, şimdi, şuan yaşamayı öğrendim çok önemli bir konu yaşayan bilir. GİDİN KARDEŞLERİM GİDİN PSİKİYATRİ ye tedavinizi olun hayatınızı kazanın\kurtarın . Allah herkese şifa versin. bu emojileer de benim iyileşme sürecim; önce .sonra


kamuuucuuu
Şef
21 Mayıs 2018 01:30

kpss yaklaştığı için benim de panik atağım hortladı ve ne yapacağımı bilmiyorm ilaca yeniden başlasam mı başlamasam mı dediklerinizi yapıp panik ataktan kurtulan oldı mu?

tan06, 11 yıl önce

Merhaba arkadaşlar;

Yazı başlığını gördüğümde katkım olabilir diye bilgilerimi paylaşmak istedim. İnşaallah istifade edersiniz.

* Öncelikle şunu bilmelisiniz ki; batı tıbbının, diğer adıyla ortodoks tıbbın birçok hastalığa kesin olarak çare bulamadığı ortadadır.

* Panik atak, sosyal fobi gibi psikolojik rahatsızlıkların isimleri de uydurmadır. Dünya'yı yöneten büyük ilaç şirketleri, ilaçlarını satabilmek için önce hastalık uydururlar, ardından ilacını satarlar. Satılık Hastalıklar kitabını lütfen okuyunuz.

* Panik atak denilen olay, Osmanlı tıbbında hafakan olarak da adlandırılmaktadır. Bilgi için lütfen bu dosyayı indirip okuyun:

* Panik atak, sosyal fobi gibi isimler uydurulan ve ilaç satmak için insanların beynini uyuşturan psikiyatrik ilaçları kullanmayın. Bu ilaçlar vücutta çok daha fazla hasara sebep olmaktadır. Yapılan araştırmalarda bu ilaçların bağımlılık yaptığı, beyni uyuşturduğu ve kesin olarak tedavi etmediği saptanmıştır.

*** 25. Kare dediğimiz ve bilinçaltını yönetmek için kullanılan metodlarla, bilinçaltına telkin yapılıyor. Bu yüzden elinizden geldiğince film, dizi izlemeyin. Yabancı rock müzik dinlemeyin. Ayrıntılı bilgi için youtube'dan 25. kare ve subliminal mesaj videolarına bakabilirsiniz.

*** Haber izlemeyin. Bir müddet uzak durun. Kendinizdeki değişimi göreceksiniz.

*** Bir gaye-i hayaliniz olsun. Yani, sizi hayata bağlayacak bir hedefiniz olsun. Bu hedefize ulaşmak için çabalayın.

 videoları izleyin. Psikoloji dersleri mahiyetinde Risale-i Nur sohbetleri var. Bunlar, dünyaya geliş sebebinizi ve yaşadığınız sıkıntıların birer imtihan olduğunu, bu sıkıntıları aşmanın metodlarını öğretecek sizlere.

*** Kuran Terapisi (Kubilay Aktaş) kitabını temin edin. Kitabı çok iyi okuyun. Beraberinde verilen CD'deki bilinçaltı telkin müziklerinin size şifa vermesine izin verir. Müziklerin altına döşenen Kur'an'daki şifa ayetleri bilinçaltınıza aksın. 21 gün boyunca, günde 3-4 saat dinlediğinizde kendinizdeki değişimi görecek ve bana dua edeceksiniz.

*** Düzenli beslenin, düzenli uyuyun. Gece en geç 23:00'te uykuda olmaya özen gösterin. Çünkü bilimsel olarak gece 23:00-1:00 arası beyinde mutluluk hormonları salgılanır. Beden kimyası bu saatlerde uyanık olanlarda değişime uğramaz. Bu saatlerde uyumuyorsanız günü yorgun ve stresli geçirirsiniz.

*** Sabah namazına kalkın. Güneş doğduktan sonra 45 dakika kadar daha uyumayın. Vücutta yeni gün için hormonlar salgılanıyor. Bu saatlerde uyursanız bu salgılardan mahrum kalırsınız.

*** Aidin Salih'in Gerçek Tıp kitabını okuyun ve iyileşmek için tavsiye edilenleri uygulayın.

Rabbim hepinize acil şifalar ihsan eylesin. Ya Şafi Celle Celaluh

Bana özelden ulaşabilir, soru sorabilirsiniz. Derdinize derman olacak daha başka tavsiyelerde bulunabilirim. Allah'a emanet olun.


sasibakkal
Memur
04 Temmuz 2018 12:46

Bu problemlerden kurtulanlara elbette rastladım. İşim gereği o insanlara yardım ediyorum.

Kitaplarım Kim korkar panik ataktan! ve Kim korkar sosyal fobiden! bu sorunlarla nasıl başa çıkılacağı hakkında kolay alıştırmalarla ve tablolarla izah edilen bir proğramı anlatmakta.

Onların yardımı ile sorunlarınızdan kurtulacağınıza inanıyorum. Psikolog ve uzman psikoterapist Hasan Durna.

Toplam 332 mesaj
«567891011121314151617

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi