Editörler : Lanet

tanerogretmen
Aday Memur
20 Ocak 2014 15:33

13 yıllık arcelik dolabımı sharpla değişitiridm inanaılmaz en riskli meyveyı bile enaz 15 gun saklıyor kuflenmemem özelliği var sessiz iç hacm, büyük az yakıyor.Servisine gelince bende sizin gibi sordum paraçalar pahalımı dedim aldıgım cevap cok ilginç 10 yıllık bayıyız daha sharp buzdolabı gelmedi servise denildi karar sizin elbette


solelim
Şef
20 Ocak 2014 15:42

Ben bosh kullanıyorum 2 senedir gayet memnunum diğerleri hakkında fikrim yok ama arçelikten 7-8 sene çeken annemi gördükten sonra evime sokmam.


birol33
Aday Memur
17 Nisan 2014 22:56

kısaca özetlemek gerekirse NO FORST: üfleyerek soğutuyor ve donduruyor LOW FROST: üfleme olmaksızın duvardan 1 mm inceliğinde dokununca hissedilecek şekilde buzlanma yaparak soğutuyor üfleme olmadıgı için hem daha az yakıyor hem daha az ses yapıyor hemde yiyecekler daha uzun süre taze kalıyor tek sıkıntısı en az 2 yılda bir fişi çekip temizlemek gerekiyor. bildiğim kadarıyla yazmaya çalşıtım umarım yardımcı olmuşumdur.

Well-Done07, 11 yıl önce

arkadaşlar low frost nedir ? no frost nedir ? buzolabı alırken o kadar seçenek var ki çok da anlamıyorum ?


birol33
Aday Memur
17 Nisan 2014 22:58

sharp liebher amana iyi markalar ama genelde bütçeye uygun değiller ben şahsen LG tavsiye ediyorum.


wwwf
Aday Memur
22 Haziran 2014 08:40

Yaklaşık 4 yıl önce arçelik'ten 5233 nmbe model bir buzdolabı satın aldık. Bu ürün için 2000 lira civarında bir ödeme yaptık. Bahse konu buzdolabının çok gürültülü çalışması nedeniyle aynı hafta servise gönderdik. İlk aşamada eve gelen servis çalışanları bir sıkıntının olduğunu kabul ederek, daha 1 ayını doldurmayan buzdolabının motorunu değiştirdiler. Ürünün değiştirilmesi yönündeki talebimiz reddedildi ve motor değiştirildikten sonra da aynı sıkıntı devam etti. Değişimden sonra buzdolabının sesli çalıştığını öne sürsek de, servis çalışanları ses konusundaki sorunun giderildiğini ifade ettiler. Halbuki aynı sıkıntı devam ediyordu. Ve o günden beri aynı sıkıntı devam etmekte. Sessizliğin kıymetini artık çok daha iyi biliyorum. Bu nedenle, yeni buzdolabı alacak kimselere kesinlikle arçelik markasını önermiyorum. Gerek ürün kalitesi gerekse satış sonrası hizmet kpnusunda sıkıntı yaşamamak için arçelik'ten uzak durun!


Canbilik
Kapalı
05 Temmuz 2014 13:02

Boshc no frost ve Arçelik no frost buzdolaplarından uzak durun. Arçelik'i Anneme ve Bosch'u kendi evme aldım 8 yılda ikisi de servislerde süründürdü bizi. Anneme Samsung aldım. 2014 üretimi, biz ise hala tamirle uğraşıyoruz Bosch'u. Lg , Samsung iyidir ama servis hizmetleri hem çok pahalı hem de çok kötü diye söyledi satıcısı bile. Bu yüzden 5 yıllık ek garanti satmak için çok uğraştı, almadım tabi. Amana, Miele vb tabiki iyidir ama 3 katı fiyatına buzdolabı da alınmaz bu devirde. Aldığım Samsung'un ses seviyesi sadece 41 desibel. Yani neredeyse tam sessiz ötesi. Bosch çok ses yapıyor.


gizem004
Aday Memur
05 Temmuz 2014 13:21

bosh ıyı ama bozuldugunda parcaları nadır bulunan marka


@babil
Memur
23 Temmuz 2014 12:20

2000 verip nofrost siemens aldım almaz olaydım


@babil
Memur
23 Temmuz 2014 12:22

beko vestel kullananlar ve işlerini fazlasıyla görüyor memnunlarda siemens dolabım hem pahalı


BARAD4
Aday Memur
28 Temmuz 2014 13:34

Arçelik al bence servis ağı çok

İŞ4506
Aday Memur
08 Nisan 2015 16:35

arçelik evime incir ağacı dikti arçeliğinde servisininde Allah belasını versin..

gökkayaöz, 11 yıl önce

ya arçelik veya beko alın kurtulun

zor kazandığınız paraları marka uğruna kolaycacık vermeyin

adamlar dünyaya beyaz eşya üretiyor

siz hala siemens bosch diyonuz ya


mehmet_kaya
Aday Memur
25 Haziran 2015 00:29

Arçelik nofrost buzdolabım 8. yıldan sonra arıza vermeye başladı. Buzluk bölmesinin altında havalandırma bölümünden sürekli su akıtıyor. Servis en son olmaz değişecek dedi. yenisini alırsam cüzi bir indirim yapıcaklarını söylediler. Açıkcası memnun değilim. Şöyle bi baktım bu su akıtma tek bende yokmuş. Şuan kararsızım.Günde 4-5 defa su sağıyorum dolaptan.


ebubekir4259
Kapalı
03 Ağustos 2015 06:29

KESİNLİKLE ARÇELİK MARKA BUZDOLABI ALMAYIN.

26.07.2015 tarihinde saat 21:10 sıralarında Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi hürriyet mahallesinde yeni bir sitede meydana gelen yangın sonucu 5230 serisi arçelik nofrost marka buzdolabının içinde önce patlama sesleri çıkararak yangın çıkmasına sebebiyet vermiş olup ilk müdahale apartmanda bulunan yangın tüpleriyle yapılmasına rağmen söndürülememiş dairenin tamamına yakını yanmıştır ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi?nin üç itfaiye aracı ile müdahale ederek evdeki yangını söndürmüşlerdir itfaiye ekiplerinin raporuna göre buzdolabına bağlı olarak kısa devre sonucu yangın çıkmıştır. Arçelik tarafından gönderilen yetkililer buzdolabından parçalar alarak gitmişlerdir ve hiç bir sonuç elde edilememiştir. Olayın üzerinden bir hafta geçmesine rağmen mağduriyet giderilmemiştir reklam filmi için 7 trilyon para harcayan arçelik kendi sattığı ürünlerin çıkardığı sonuçları tazmin etmekten kaçmaktadır kendi paralarımızla aldığımız ürünlerden dolayı rezil olmaktayız arçelik bu konuda ki duyarsızlığını sürdürmektedir ve aileleri perişan etmektedir

Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi