Editörler : Pangaea
01 Ağustos 2013 02:24

Elektrik Öğretmenliği Çalışma Platformu

Arkadaşlar öncelikle aldığımız puanların hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.Puanım düşük diye üzülmek yerine çabalamayı seçeceğinizi düşünüyorum.Puanı yüksek olan arkadaşlar ile el ele vererek birşeylerin üstesinden geleceğimizin inancında olalım.Aşağıda vereceğim görevleri günlük yarım saatimiz ayırarak yaparsak bizim için yararlı olacak inşallah.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.(Aşağıdaki yazılar el birliği ile hazırlanmıştır.)

ARKADAŞLAR !

AĞUSTOS ATAMASI İÇİN BÖLÜMÜZÜ VE MAĞDURİYETİMİZİ ANCAK BU GÖREVLERİ YAPARAK HER YERE DUYURABİLİRİZ !!!

BU SEFER GEÇ KALMAYALIM BIRAKMAYALIM DOSTLAR !!!

ELEKTRİK ÖĞRETMENLERİ BİRLİĞİ GÖREV LİSTESİ

Görev -1: Personel Gen. Md. ve Atama Grup Başk. FAX çekilecek (ÖNEMLİ)

Görev -2: ALO 147 Aranacak (ÖNEMLİ)

Görev -3: AKİM ve BİMER e mail gönderilecek.

Görev-4: Talim terbiye kuruluna mail yollanacak.

Görev-5: Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne fax ve mail gönderilecek.

Görev -6: Önemli olan bazı Bakan ve Vekiller ile diğer bazı kurumlara mail yollanacak.

Görev-7: Tüm bu Çalışmaların Mükafatı için BOL BOL DUA Edelim..

Bu maddeler ile ilgili olarak yapacağın görev kılavuzu sayfa içerisinde ayrıntılı yazıyor.

????????????????????????????????????????????????????????????????

__________________________________________________________________

GÖREV-1: Personel Genel Müdürü ve Atama Grup Başkanı bu Fax lar

Önemli Etkinliğimizin Can Damarı.!

fax1: +90 312 425 28 59 (bu genel müdür ÖNEMLİ )

fax2: +90 312 418 03 81 (Atama grup başkanı ÖNEMLİ)

fax3: +90 312 417 00 83

__________________________________________________________

GÖREV-2: ALO 147 Aranacak buda Önemli Aramaları Ciddiye alıyorlar.

__________________________________________________________

GÖREV-3: Taleplerimiz olan yazımızı AKİM ve BİMER e Göndereceğiz.

[email protected]

[email protected]

http://basvuru.akim.akparti.org.tr/vatandas/

T.C. Başbakanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A

Sayın Başbakanımız:

??????. Bu Kısımda Bizim Kontenjan Talep yazımız olacak

__________________________________________________________

GÖREV-4: Talim terbiye kuruluna mail yollanacak.

Eposta: http://ttkb.meb.gov.tr/www/iletisim.php

Faks : 0 312 213 39 62

Sayın Talim ve Terbiye Kurulu Yetkilileri

??????. Bu Kısımda Bizim Kontenjan Talep yazımız olacak

__________________________________________________________

GÖREV-5: Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne fax ve mail gönderilecek.

Eposta: http://mtegm.meb.gov.tr/www/iletisim.php

Faks : +90 312 425 19 67

Sayın Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Yetkilileri

1999 yılından bu yana ELEKTRİK ÖĞRETMENLERİ Olarak çok büyük sıkıntılar çektik, çok büyük Mağduriyetler yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz yaşanan tüm bu olumsuz süreçte sizleri yanımızda görmek isterdik ama maalesef sizlerde bizi unuttunuz. Oysa bizler en büyük destek ve yardımı sizlerden beklerdik inşallah bu tarih bir milat olur ve artık sizleri de yanımızda ve destekçimiz olarak görürüz.

??????. Bu Kısımda Bizim Kontenjan Talep yazımız olacak

__________________________________________________________

Görev -6: Önemli olan bazı Bakan ve Vekiller ile diğer bazı kurumlara mail yollanacak.

[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected];

BİMER Fax: +90 312 425 13 75

BİMER E-Posta Adresi: [email protected]

cumhurbaskanligi:

Faks : +90 312 470 13 16

E-posta : [email protected]

AKLINIZA GELEN DİĞER GAZETE BAKAN VE VEKİLLERİN ADRESLERİNE YİNE MAİLLER ATABİLİR O ADRESLERİ BURAYADA EKLEYEBİLİRSİNİZ.

__________________________________________________________

Görev-7: Tüm bu Çalışmaların Mükafatı için Bol Bol DUA Edelim..

Başta Kendimiz olmak üzere Anne Baba ve tüm yakın çevre ve Arkadaşlarımızdan Bizler için dua etmelerini isteyin.

Yer Gök Dua Üzerine Derler Bir şeyin olabilmesi için Önce Rabbimin dilemesi gerekli O diler ise olmayan olur dilemez isede olacak olan olmaz işte bu yüzden Önce dua ile Rabbimizin müsaadesini alalım sonra tüm bu etkinlikler ile Fani insanlardan yardım isteyelim.

__________________________________________________________

ATAMA KONTENJAN TALEP YAZIMIZ:

TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ELEKTRİK ÖĞRETMENLERİ BİRLİĞİ

Günümüzde insan yaşamının her alanında çok büyük bir öneme sahip olan ve her geçen gün bu önemi katlanarak artan, yaşamın her anı ve her alanında kullanılan Elektrik Enerjisi artık bizler için vazgeçilmez bir olgu olmuştur. Onun içindir ki bu alanda yetişmiş ve Kalifiye elemana olan ihtiyaç bir zorunluluk haline gelmiştir. Hal böyle olunca da Elektrik alanında bu Kalifiye Elemanları yetiştirecek Teknik Öğretmenlere olan ihtiyaç gün geçtikçe artarak devam etmektedir.

Türkiye genelinde Elektrik Öğretmeni ihtiyacı binleri bulmasına rağmen, 1999 yılından bu yana, bizlere ayrılan kısıtlı atama kontenjanlarından dolayı 12 yılı aşkın süredir mağdur edilmekteyiz. Yıllarca yapılan her atama döneminde bizlere çok az sayıda kadro verilmektedir. Öyle ki 2012 Eylül ayında yapılacak olan 40.000 kişilik Öğretmen atamasında dahi, Tüm Branşlara bölümlerindeki toplam ihtiyacın 1/4 ü oranında kadro verilirken, bu oran dikkate alınarak yapılan hesaplamaya göre Elektrik Öğretmenliği bölümüne en az 250 kadro verilmesi gerektiği halde yalnızca 85 Kontenjan verilerek bir kez daha mağdur edilmiştir.

Tüm Türkiye genelinde bir çok Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi İdarecisiyle yapılan görüşmelerde, Elektrik Öğretmeni ihtiyacının çok fazla olduğunu birçok okulda 7 yada 8 Öğretmen Kadrosuna ihtiyaç olduğu ve kendilerinin Milli Eğitim Bakanlığından ısrarla kadro talep etmesine rağmen bu okullara Öğretmen kadrosu tahsis edilmediğini bunun içinde ders verecek Öğretmen bulunamadığından derslerin boş geçmek zorunda kaldığı ve yine bazı okullarda kadro sıkıntısı sebebiyle derse girecek Öğretmen bulunamaması sebebiyle Mezun olan Lise Öğrencilerinden Öğretmen olarak derse girmelerinin istenmek zorunda kalındığı öğrenilmiştir.

Türkiye genelinde birçok Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde böylesine acı durumlar yaşanırken 40.000 Öğretmen atamasının yapıldığı 2012 yılı Eylül atamasında Elektrik Öğretmenlerine verilen 85 Kontenjan, Atama bekleyen biz Elektrik Öğretmenleri ve Ailelerini derinden yaralamış ve üzmüştür. Ayrıca kadro eksikliği nedeniyle şuan görev yapmakta olan Öğretmenlerimizin de büyük sıkıntılar yaşamasına sebep olmuş ve olmaya devam edecektir.

2012 yılı Şubat ayında yapılan 17000 Öğretmen ataması ile 2012 Eylül ayında yapılacak olan 40.000 Öğretmen ataması kıyaslandığında, Tüm Branşlarda 4 ila 13 kat arasında artış gözlenirken, Elektrik Öğretmenliği ihtiyacı Türkiye'de ki bütün illerde çok fazla olmasına rağmen verilen 85 Kontenjan ile neredeyse hiç artış göstermeyerek yerinde saymıştır.

Yıllardan beri mağdur olan biz "ELEKTRİK ÖĞRETMENLİĞİ" Branşı için yaşanan bu mağduriyetlerin giderilmesi adına, diğer birçok branş gibi 5 Bin 3 Bin yahut 1000 Kontenjan değil... hiç olmazsa 200 ve üzeri kadronun verilmesini talep ediyoruz.

Elektrik Öğretmenleri olarak 28 Şubat süreciyle başlayıp, günümüzde de devam etmekte olan yaşadığımız tüm bu sıkıntılarımızı Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımıza da ilettik. Yaşadığımız sıkıntıların giderilmesi için sizlerin de hassasiyetle çalışmalar yapacağınıza inanıyor ve şimdiden teşekkür ediyoruz.

Artık Atanmak İsteyen Elektrik Öğretmenleri?

ETKİNLİĞE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN :

FAX SİTESİNİN KULLANIMI :

Bedava fax sitesi : https://www.hellofax.com

Üye olduktan sonra ;

Hello fax sitesinde fax gönderme:

Göndereceğimiz yazıyı worde kopyalayıp kayıt ettiğinizi farzediyorum.

Hello fax sitesine girdikten sonra ;

1-Sol üst köşede send a fax oraya tıkla

2-Açılan sayfada upload butonuna tıklıyorsun

3-Orada açılan pencerede kaydettiğin word dosyasını bul sonra aç

4-Dosyayı upload ettikten sonra hemen alt tarafta telefon numarasını yaz veya kopyala yapıştır yap.

5-sonra sayfanın herhangi bir köşesine tıkla.

6-telefon numarasının yanında united state yazısı çıkması lazım

7-O yazıya tıkla turkey i seç

8-Sonra send it now butonuna tıkla

**************************************************************************

EXTRA FAX HAKKI KAZANMAK İÇİN :

Arkadaşlar hellofax sitesinin sol alt köşesinde

"Earn bonus pages" yazan yazıya tıklayarak extra fax hakları kazanabilirsiniz.

Tıkladınız farzedelim ;

1-First things first, let's set a Password.

*Yeni parola girdiğiniz takdirde yani parolanızı değiştirerek + 5 fax kazanabilirsiniz.

2-Create a Signature.

*Burda imza oluşturuyorsunuz.Misal adınız soyadınız yazan bir resim dosyasınız upload edip kaydediyorsunuz. + 5 fax kazanabilirsiniz.

3-Tweet about us on Twitter.

*hellofax'ı Twitter hsesabından tweet yaparsanız. + 5 fax kazanabilirsiniz.

4-Share on Facebook.

*hellofax'ı facebookta duvarınızda paylaşarak.+ 5 fax kazanabilirsiniz.

5-Import your contacts from Gmail or Yahoo!

*Gmail adres defterini ekleyerek.Adres defterine uydurma bir adres olması yeterli.+ 5 fax kazanabilirsiniz.

6-Invite your friends to Join HelloFax.

*Son olarak arkadaşlarınızı ekleyerek + 5 fax kazanabilirsiniz.

Toplamda 30 fax az değil arkadaşlar.


uns.
Daire Başkanı
01 Ağustos 2013 02:36

Evet arkadaşlar bugünden itibaren başlıyoruz.Görevleri yapanlar bana mesaj atsın bende size bilgi vereyim gün sonunda.


volcanic0
Yasaklı
01 Ağustos 2013 09:34

akim bimer ve meb e fax çekılecek arkadaslar.facebook taki gruptan gerekli yerlere mail atıyoruz gerekli yerlere giydiriyoruz :)


uns.
Daire Başkanı
01 Ağustos 2013 14:03

Arkadaşlar ancak gelebildim çalışmaya katılmak isteyenler görevleri bitirince bana özelden yazsın.


uns.
Daire Başkanı
01 Ağustos 2013 15:45

Beyler ben bitirdim.Kimse yazmadığına göre herkes puanından memnun galiba.


kayapa85
Şef
01 Ağustos 2013 17:16

uns. hocam ben görevleri bitirdim ama facebookta grup var oraya yazdım zati


uns.
Daire Başkanı
01 Ağustos 2013 17:35

Tamam arkadaşlar buranında güncel olması için burayada yazın.


uns.
Daire Başkanı
01 Ağustos 2013 21:08

güncel


uns.
Daire Başkanı
02 Ağustos 2013 01:31

güncel


marikanwap
Memur
02 Ağustos 2013 10:30

Hocam facebooktan takip ediyoruz, o yüzden buraya yazmıyoruz.


smyaci
Aday Memur
02 Ağustos 2013 14:53

güncl


kayapa85
Şef
02 Ağustos 2013 15:21

güncel faxlar dışında bütün görevler yapıldı birazdan faxlara başlarım


uns.
Daire Başkanı
02 Ağustos 2013 15:24

Bugünkü görevleri bitirdim arkadaşlar.Hadi bakalım işleyen demir pas tutmazmış.


smyaci
Aday Memur
02 Ağustos 2013 18:30

mühendislik açıklanmış arkadaşlar.. :-)


uns.
Daire Başkanı
02 Ağustos 2013 19:02

72.5


smyaci
Aday Memur
02 Ağustos 2013 19:14

61.25


uns.
Daire Başkanı
02 Ağustos 2013 21:19

güncell


volcanic0
Yasaklı
02 Ağustos 2013 21:52

gncl


no_fearr
Aday Memur
03 Ağustos 2013 14:13

hocam fax, akim, bimer tamamdır.


uns.
Daire Başkanı
03 Ağustos 2013 16:06

Teşekkürler hocam bende bitirdim.


azim_ve_sabır_34
Müsteşar Yardımcısı
03 Ağustos 2013 16:57

özellikle faxlara ağırlık verelim zira akim bimer ve maillerin yerine ulaşması 15 20 günü buluyor bu süre zarfında kontenjanlar belirlenmiş olur

aldığım duyumlara göre kontenjan belirlemek için kurul çalışmalara başlamış. personel şube müdürlüğünde taslak kontenjanlar tamam sayılır bundan sonra baskıyı fazla yapan kontenjanı arttırabilir

geçen yılda öyle oldu iyi baskı yapan 6 bölüm beklenti üzerinde kontenana sahip oldu

lütfen boşlamayalım... ders çalışmak ve sınava girmek kadar bu mücadelede önemli..

çünkü sesi çıkmayan tabiri caizse ağlamayan bölüm kontenjanı kısılıp baskı yapan ağlayanların kontenjanı artıyor çünkü toplam kontenjan sabit o yüzden hakkını yedirme sen sesini çıkarmazsan bırak kontenjan arttırımını hak ettiğin kontenjandanda olursun

geçenyıl 468 açıkla 117 kontenjan verilmesi gerekirken 85 kontenjan verildi sonuç...???

32 kontenjanımızdan olduk ağustos ataması nekadar çok olursa olası şubat atamasında taban puan okadar düşecektir

bende dahil 3 arkadaşımla bugün gün boyu atabildiğimiz kadar fax attık akim ve bimer de olsun ama artık ağırlık fax olsun

not: geçen yıl atama sonrasında mücadeleye basladık geç kalmıştık ama haksızlığı hazmedemedik ve bu haksızlık karşısında güçlü bir birliktelik sağladık okadar çok fax göndermiştik ki murat yelin hocamız MEB Bakanlığa randevu talebi için gittiğinde TEF mezunuyum deyince "Hocam yoksa ELEKTRİK Bölümümü" diye sormuşlardı.!!!

arkadaşlar yine sesimizi öyle duyualım ki MEB de çalışan herkes helal su ELEKTRİK çilere desin bizi duymayan kalmasın..

herkes gücünün yettiğince çalışsın çabalasın bakın biz 3 arkadaşta internet kafeye geldik ve bugünü bu çalışmalara ayırdık kafe sahibine durumu anlattık bize indirim dahi yaptı..

lütfen arkadaşlar 94 puanlı volkan arkadaşım 86.5 puanlı hakan arkadaşım canla başla bu onur mücadelesinde katkıda bulunuyor

sizlerde elinizden ne geliyorsa yaparak yardımcı olun

belki bi arkadasımızın dahi atamasına sebep olacak bi hayır duası alacaksınız.

Ankarada olan yada yakında olan ELEKTRİKÇİLER Organize olup MEB e bi uğrasın bi çiçek yaptırıp teşekkür mahiyetinde geldik deyip göüşmelerde mağduriyetimizi anlatsınlar

MEB de adam yemiyorlar geçen sene biz 10 kişi gittik bu yılda müsait olan 4-5 arkadaş anlaşarak bi gitmeye çalışsın

Toplam 103 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi