Editörler : Pangaea
«3456789101112131415

emine3861
Memur
04 Şubat 2014 10:07

hocam mesaj kutunuzda herşey :)

krallobar, 10 yıl önce

Emine sanırım seni hatırlıyorum,tebrik ederim girmişsin..bak kaygılı idin ama olmuş işte.peki mülakatı da başarı ile geçmiş birisi olarak bu işin sırrı:) hakkında biliglerini paylaşır mısın. zira kazananlardan pek kimse uğramıyor farkında isen senden başka.neyse sormak istediğim,yani nasıl bir mülakttı senin ki,en önemlisi senin tavrın ve tutumun nasıldı.neye göre karar verdiler bilmiyorum açıkçası..sözgelimi benim mülkatım da fena değil di ama anca yedeklere kalabildim.bir de nerede başlayacaksın ya merak ettim:)

tekrar kutlarım,hayrını gör:)


memet83
Aday Memur
04 Şubat 2014 14:12

Bizimle de paylaşsan güzel olurdu Emine hanım. Gerçekten ben de merak ediyorum. Örneğin sözleşme kaç yıllık olarak belirlendi ve vazgeçme durumunda cezai bir şart var mıydı? Ve arkadaşın dediği gibi mülakatınız hakkında biraz bilgi verirseniz gerçekten iyi olur. Çok artım olmasına rağmen ben de yedeklere kaldım. Sizin için hayırlı olsun ve tebrik ederim.


emine3861
Memur
04 Şubat 2014 15:36

hocan henüz bir sözleşme imzalamadık belki kurumda başlayınca yarın imzalatırlar. cezai sorumluluk hakkında da bilgim yok mülakatta bana metin hoca hep yüksek lisans tezım le alakalı sorular yöneltti genel müdür de lisans ve yüksek lisans ders dönemi ortalamasına biraz dikkat etti... metin hoca beni zorladı biraz doğduğum ilçe 'yomra' nın hangi kökenli olduğu ve anlamı konusunda zaten pek uzun sürmedi...

memet83, 10 yıl önce

Bizimle de paylaşsan güzel olurdu Emine hanım. Gerçekten ben de merak ediyorum. Örneğin sözleşme kaç yıllık olarak belirlendi ve vazgeçme durumunda cezai bir şart var mıydı? Ve arkadaşın dediği gibi mülakatınız hakkında biraz bilgi verirseniz gerçekten iyi olur. Çok artım olmasına rağmen ben de yedeklere kaldım. Sizin için hayırlı olsun ve tebrik ederim.

20 Şubat 2014 23:24

Arkadaşlar, babasının konumunu kullanarak ilk sıralardan girmeye hak kazanan hanım kızımız gece rahat uyuyor mu acaba? Bir de carlamış burada, "ben alnımın akıyla kazandım, ne çektiğimi biliyor musunuz yaa?" gibisinden. Yemin ediyorum sinirden gülüyorum. Yemezler gülüm, yemezler.


Advertiser34
Aday Memur
21 Nisan 2014 23:25

Ben bu sınava kpss puan sıralamasında ilk 10 da listeye girdim. alan müfredatından ve genel kulturden Yapılan yazılı sınavda da 4. oldum. peki mulakatta ne oldu dersınız hocan kım onun hocası kım gıbı sacma sapan bı soru sorup 35 le eledıler neden cunku anca 35 le benı eleyebılırlerdı puanım yuksektı dıye!! Torpilll ve hemşehriciliğin danıskasının döndüğü bir alımdı şimdi çook sükür kat kat iyi bir kurum olan sağlık bakanlığına hemde uzm yrd gibi kat kat iyi bir pozisyonu kazandım. Ama hakkımı da helal etmıyorum!!

22 Nisan 2014 13:09

advertiser34 kardeşim hayırlı olsun öncelikle, herkes o alımlarda ne dolaplar döndüğünü biliyor zaten, ama sesini çıkaran yok. Ne kirli oyunlar döndü tahmin bile edemezsin, arkadaşım girmişti mülakata ve o da elendi, üstelik orada gördüklerim, şahit olduklarım şok etti resmen beni, bu kadar göz önünde yapıldı yani bağzı şeyler. Malum sen harika bi yerde işe başlamışsın, bize bu süreçte neler söylemek istersin? Oraya girme aşamalarını anlatır mısın? Kpss'den aldığın puandan tut, mülakata kadar a'dan z'ye bilgi verebilirsen fevkalade dualar alırsın bu gariplerden emin ol :)


kadinindibi
Aday Memur
20 Temmuz 2014 02:46

eski gönderileri okuyordum da hocam, bu sınava ben de girdim ve 1.sıradan kazanan kız gerçekten torpille girdi çünkü orada çalışan bir arkadaşım da bunu doğruladı...sen kalkmış çocuğa hemen iftira atın hemen çamur atın demişsin. fazla iyi niyetlisin be hocam...millet torpiliyle paşa paşa girdi biz 2014 e kaldık bir de burada ahlak dersi verdik...gerçekten çok dolaplar döndü, bazı arkadaşlar sizin bildiğiniz gibi masum değildı bu sınavda....olan olmuş gerçi ama söylemezsem çatlardım

P3UZMANOLMAZ, 10 yıl önce

Hemen atlayın zaten . Hemen iftira. Ne biçim insanlarsınız siz.. Kendin yapamadığın zaman neden yüksek alan kişileri hırsızlıkla suçluyorsun? ! Ayıp ayıp. Aynısı byegm'de de oldu. Bu insanlar nasıl yaptı aldı dediniz... Sen yapamıyorsan kimse yapamayacak diye bir kural mı var. Hiç bir delilin olmadan insanları böyle suçlayamazsın. Yol yakınken vazgeç sınavlara girmekten senden bir yok olmaz.


publick
Aday Memur
11 Aralık 2014 22:53

arkadaşlar bu yıl basın ilan alım yapacak mı ?

Toplam 288 mesaj
«3456789101112131415

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi