Editörler : crops35

17 Nisan 2014 12:54

hizmet birleştirme

MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE ÇALIŞMALARINIZDA KOLAYLIKLAR DİLERİM...

BEN ŞUANDA BİR KURUMDA TEKNİK HİZMETLER SINIFINDA TEKNİSYEN OLARAK ÇALIŞIYORUM MEMUR OLMADAN ÖNCE KENDİ ALANIMDA ÜCRETLİ ÖĞRETMEN OLARAK ÇALIŞTIM SİGORTA İLE BELGELEYEBİLİRİM ÇALIŞMALARIMI ŞİMDİ BENİM SORMAK İSTEDİĞİM SORU ŞU BEN HİZMET BİRLEŞTİRMESİ YAPARSAM ŞAYET BU SÜREYLE ŞİMDİ ÇALIŞTIĞIM SÜRE BİR YILI GEÇİYORSA YILLIK İZİN KULLANABİLİRMİYİM ŞİMDİDEN CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...


dfht
Memur
18 Nisan 2014 10:02

th olduğun için birleştirme yapabilirsin. memur olmadan önce kendi mesleğin ile ilgili çalıştığını belgelendirmek koşulu ile memur olmadan önceki çalışmalarının 3/4' ünü memur olarak çalışmış sayarlar. eğer 3/4'ü ve memur olduğun süre 1 yılı geçtiyse yıllık iznin olur ve kademe olarak da 1 kademen olur. sigorta ile belgelendirmen yeterli olmayabilir. yine de dene. eğer kabul etmezlerse kendi mesleğinle ilgili iş yaptığını belgelendirmen gerekir. yani ya okuldan ya da ilçe mebden belge alman gerekebilir. sen yine de araştır eksik bildiğim bir şey olabilir. sonucunu da burada paylaşırsan iyi olur. senden sonraki arkadaşlar için örnek olursun.


makgun64
Şube Müdürü
18 Nisan 2014 14:43

Özel okulda bilgisayar uzman öğretici olarak çalışmam TH sınıfına geçince hizmete sayılır mı?


dfht
Memur
21 Nisan 2014 11:10

şu an th sınıfnda olabilirsin fakat kadron nedir. eğer bilgisayar üzerine th sınıfında isen okulda bilgisayar ile ilgili iş yaptığını belgelendirirsen hizmet saydırabilirsin diye biliyorum. yine de personel bölümüyle konuşman daha etkili olur.

makgun64, 10 yıl önce

Özel okulda bilgisayar uzman öğretici olarak çalışmam TH sınıfına geçince hizmete sayılır mı?

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi