Editörler : supporters.
11 Haziran 2014 04:21

KPSS 2015 Ankara dershane !

Ankarada 2015 için önerebileceğiniz dershaneler neler arkadaşlar . Başkent kariyer pegem ve uzman kariyer nasıldır ? Olumlu ve olumsuz görüşlerinizi yazarsanız sevinirim


gıgıgı
Aday Memur
11 Haziran 2014 09:24

yaklaşım kariyeri tavsiye ederim. bu sene orda hazırlandım. şuan girdiğim deneme sınavlarında netlerim oldukça iyi


gıgıgı
Aday Memur
11 Haziran 2014 09:26

ayrıca gkgy hoca seçimi yapabiliyorsunuz.kemikleşmiş bi hoca yapısı da var


kingsofleon
Aday Memur
11 Haziran 2014 09:39

İhtiyaca yazıldım...köklü kurumsallaşmış bi dersaneye seçmeni öneririm.


rmzninc
Aday Memur
11 Haziran 2014 10:08

yörüngenin hoca kadrosu çok kaliteli.cihan,kağan,pınar,ömer,dilhun,soner,kerem,pelin,burak gibi hocaları var.


gülşah büşra
Aday Memur
11 Haziran 2014 11:44

bu yıl çoğu arkadaşım ihtiyaça gitti ankara şubesi ne değil fakat genel olarak ilgi sıfır. Yaklaşım kariyer de hangi hocaları iyidir


mertinhos
Şef
11 Haziran 2014 12:01

2015 e kpss yok kardes boşa yazılmayın


gıgıgı
Aday Memur
11 Haziran 2014 13:50

yaklaşım ister gkgy ister alan bütün hocalar iyi.gkgy dedim gibi kalıplaşmış yapısı var.alan da iktisat derslerini bilge hocadan aldık.soru çözüm derslerine murat konur geldi.


gülşah büşra
Aday Memur
12 Haziran 2014 00:05

henüz 2015 te kpss yok diye bişey yok ortada

12 Haziran 2014 09:12

bu yıl ki sınav geçsin açıklarlar.her kurum kendi sınavını yapabilir

14 Haziran 2014 22:10

heyy hattt kulak kesilin şu garibe iki çift lafım var size..

bilhassa alan bilgisine hazırlanan gardaşlarım şunu bilinz ki alan da başarıyı kurs, dersane, tersane, değil hoca getirir hoca.

(tabi işin öğrencide bittiğini, sıkı çalışılması gerektiğini, dersanenin şart olmadığını daha evvel defaatle tartıştığımızdan şimdilik bu konulara girmiyorum, sözüm param çooq gardaş ille de ben dersaneye gidecem diyenlere)

kulak kesilin öyleyse;

cam geçirilmiş dev yerasa binalar, gökdelenler, türkiye çapında açılmış onlarca şubeler, ışıltılı ortamlar, tertemiz tuvaletler, lüks kantinler, karılı-kızlı ortamlar, kayıt bürolarına oturtulmuş güzel, alımlı hatunlar, "kurumsallaşmışız" lafları, onlarca kitap, dergi, deneme, cd, dvd, ıvır zıvır envanterin SAKIN AMA SAKIN GÖZÜNÜZÜ BOYAMASINA İZİN VERMEYİN ARKADAŞLAR.

Hoca kadrosunu isim isim almadan hiçbir dersaneye kayıt yaptırmayın.

tavsiye edeceğim hocaları ve ders verdiği dersaneleri yazıyorum,aynı hoca pekçok dersaneyle çalıştığından benim bildiklerimin dışında başka yerler de çıkabilir, o yüzden hocalar üzerinden gidelim.

1- Ümit kaymak: İdare hukuku ve idari yargı alanında doğayendir, zaten çoğunuz namını duymuşsunuzudur, duymakla kalmadım, gidip dinledik , ders aldık, hayran kaldık. Ondan ders almanızı şiddet içermeyen bir şiddetle tavsiye ediyorum. Önemli not: ümit hoca artık monopol eğitim kurumlarından ayrılıp kendi dersanesini (themis eğitim) kurmuştur haberinize. eski yazıları okuyup da aldanmayın.

2- Tufan Samet Özdüran: İktisatçı. :) Gökleri delercesine, yeryüzünü titretircesine iktisat anlatır, beyinlerinize çiviynen çakar adeta, dinleyin, dinlettirin. Geçen sene monopoldeydi ama o da bu sene themis eğitime geçti. başka yerlerde de ders veriyor olabilir. ama themis kesin.

3- Erol Bulut: İktisatçı. Devlet hazinesini elinin tersiyle iterek akademisyenliğe dönmüş, eğitim camiasına gönül vermiş müstesna bir şahsiyettir Alanında uzmandır. Monopol de çalışmaktadır. (hazine derken, hazine uzman yardımcısıydı :))

4- Dağlar Ekşi: Makro akademinin kurucularından. Medeni ve Borçlar anlatır, anlatırken güldürür, güldürürken düşündürür, düşünürken tekrar anlatır :) gidin görün elini öpün icazet alın.

5- Soysal Aygün: Anaysa ve Cezanın piridir. Yalnız çok soğuk espiriler yapar hem de seri biçimde hazırlık yapmadan gitmeyin. (yani burda örnek vermeye bile cesaret edemiyorum o kadar yani :) ama gidin muhakkak dersini dinleyin . Themis eğitim de ders verecektir.

6- Murat Bilem: Usta iktisatçıdır. Makro akademinin yıldız hocalarındandır.

7-Ömer Keskinsoy: Anayasa' da sosysal hocadan da diğer hocalardan da daha iyidir. hatta bana göre kpss sektöründe ki en iyi anasayacıdır. Uzun yıllardır monopol de ders vermektedir, seneye de ordaymış. Yalnız oraya giderseniz sorun kpss derslerine gelecek mi diye? bazen sadce hakimlik grubuna giriyor.

8- Abdulkerim Yıldırım: Mdeni, borçlar maşallah sular seller gibi, çok iyi netler yaptırır sizlere, o da monopol de.

9- Soysal Karacan: muhasebesi iyidir, kantinde bi çay ısmarlasın hemen yevmiye defterine kaydeder :) makro akademi de görev almakta, monopolden ayrıldı.

10- Reşit Gürbüz: anayasa da ilk üçe girer. themis de ders veriyor.

11- Cahide Bolat: Tarihi yeniden yazan kadın. makro akademide. gkgy ihmale gelmez.

12- İsmail Engin: iyi maliyecidir. themis de ders veriyor, monopolden ayrıldı.

13: Serdar Şahin: Çoooooookk, ,çoooookk iyi bir maliye hocasıdır. Yaşına aldanmayın, Sakın kaçırmayın. themis de yeni görevine başlıyor.

çok uzattım biliyorum sözün özü benim size tavsiye edebileceğim üç dersane monopol, makro, themis. hangisi derseniz themis bi adım önde sanki. bide ihtiyaç, yargı, uzman kariyer gibi tabela dersanelerine alan için gitmeyin, herkes anladığı işi yapmalı. 2 den fazla şubesi olan dersaneye gitmeyin aga haydi sağlıcakla...


canerkurt
Aday Memur
16 Haziran 2014 15:15

İhtiyaç Akademi yayınıyla video dersleri ve öğretmen kalitesiyle en iyi kpss kursu bence. Alan Hocal


canerkurt
Aday Memur
16 Haziran 2014 15:18

Alan hocaları da çok iyi çok kaliteli


DaSKaPiTaLiST
Aday Memur
16 Haziran 2014 16:40

Neden kimse yükseliş demiyo ya? Eski konularda o kadar yükseliş ismi görmüştüm. Şimdilerde ismini zikreden yok neredeyse. Hiç mi elle tutulur bi hocası kalmadı yoksa? Ankaradan yazmıyorum yabancıyım bu arada..


DaSKaPiTaLiST
Aday Memur
17 Haziran 2014 18:08

Arkadaşlar yükseliş hakkında yazabilecek biri yok mu? Yardımcı olmanız mahiyetinde soruyorum.


jimmyjib
Kapalı
18 Haziran 2014 03:01

karacan'a gitmeyin de nereye giderseniz gidin


gülşah büşra
Aday Memur
19 Haziran 2014 14:04

yükseliş ve başkent kariyer çok iyi deniyodu eski konularda ama şuan pek duymuyorum ismini . evet arkadaşlar bu yıl dershaneye gidenler biraz yardımcı olun lütfen . İhtiyaç kesinlikle düşünmüyorum zaten . Pegem hakkında bilgisi olan varsa ?


furkan060504
Aday Memur
19 Haziran 2014 14:31

kpss söz konusu ise kesinlikle yaklaşımı tavsiye ediyorum.kadrosu gerçekten iyi.hocalarını araştırdım ve kaydımı yaptırdım.


Friedrich_Nietzsche
Şube Müdürü
19 Haziran 2014 14:41

  • __Hocam,Sadece ALAN Grubu Olarak YaKLaŞıM'ın Fiyatları Ne Düzeyde Bilgi Verebilir Misin ? MUHTEMELEN Bir Kaç Arkadaş Yazılacağız Cüzi Bir İNDİRİM Sözkonusu mu ?
furkan060504, 10 yıl önce

kpss söz konusu ise kesinlikle yaklaşımı tavsiye ediyorum.kadrosu gerçekten iyi.hocalarını araştırdım ve kaydımı yaptırdım.


Friedrich_Nietzsche
Şube Müdürü
19 Haziran 2014 14:43

__PEGEM Dershanesinin İktisat+Maliye Hocası Salim GÖL Yeni Başlayanlar İçin Çok İyi Bir TEMEL Oluşturur...Ayrıca Özgür DEMİRCİ Hoca Özel Hukuk'ta Gayet İyi..Diğer Hocaları Bilmiyorum Eskiden Muhasebe'de Pınar Hoca Vardı Sanırım O Ayrılmış...Çok İyi Bir Muhasebe Hocasıydı...

gülşah büşra, 10 yıl önce

yükseliş ve başkent kariyer çok iyi deniyodu eski konularda ama şuan pek duymuyorum ismini . evet arkadaşlar bu yıl dershaneye gidenler biraz yardımcı olun lütfen . İhtiyaç kesinlikle düşünmüyorum zaten . Pegem hakkında bilgisi olan varsa ?


AVRASYA2007
Genel Müdür
19 Haziran 2014 23:13

bende tarih öğretmenlik için hazırlanacağım pegem düşünüyorum bu sene ama yorumları bekliyorum

Toplam 507 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi