Editörler : crops35

seko77
Aday Memur
03 Ağustos 2015 15:08

ben çalılıözde oturuyorum 1+1 350 kira ama dediğiniz gibi 1+1 bulmak zor apart var yer bulursun geçici olarak misafirhane var birde erken gelen yer bulur

IanisHagi, 10 yıl önce

Kırıkkale'de ev konusu sıkıntı. Şöyle temiz,eşyalı,1+1 ev için 650 lirayı gözden çıkartın. Böyle bir ev bulma konusunda da şansa ihtiyacınız olacak. Apart var yine merkezde belki orda boş bir yer bulabilirsiniz. Kirası 600 diye duymuştum.

Çalılıöz mah. var merkezde. Burası en iyi mahallelerinden biri. Ev kiraları diğer yerlere göre yüksek. Tabii tüm bu söylediklerim bekarsanız geçerli. Evliyseniz ev konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Uygun fiyata,temiz bir ev bulursunuz.

İlk geldiğinizde misafirhane var orda kalabilirsiniz.


seko77
Aday Memur
03 Ağustos 2015 15:17

ankaradan gidiş geliş yapan çok servis var ama parasını herkez kendisi ödüyor kurumun servisleri kırıkkale içinde fiyat 300 filandı galiba aylık

şifremiunutmadım, 10 yıl önce

arkadaşlar ankara'da oturup kırıkkale'de mke'de çalışanlar nasıl gidip geliyorlar ya da orada ev mi tutuyorlar bilgisi olan var mı? yani servis falan var mı yoksa kendi imkanlarınızla mı gidip geliyorsunuz? eğer servis varsa nereden kalkar kaçta kalkar ve ücret olayı nedir nasıl olur?

kasımda eğer açılırsa orayı yazmayı düşünüyorum.bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.


makelonur
Daire Başkanı
07 Ağustos 2015 08:33

Ankara becayiş için mesaj atınız, Mühendis

Toplam 63 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi