Editörler : swat3410
09 Temmuz 2014 08:15

Rapor

bugün sabaha karşı rütbeli noktayı denetlemeye geldi masanın üzerinde sırt çantası içinde laptop vardı .sordu çantada ne var diye ve kimin diye bende laptop var benim dedim .denetleme defterine şu şu polis memuru laptop bulundurduğunu beyan etti gibi bişey yazdı .muhtemelen hakkımda rapor tutacak nasıl bi ifadeyle bu işten yırtarım? laptop çantanın içinde olması bi şey değiştirir mi?


erkamyavas
Kapalı
09 Temmuz 2014 08:39

noktada laptop bulundurmanın yasal olduğu nerede yazıyor acaba.Deftere o şeklide yazdıysa hiçbişey olmaz korkma


erkamyavas
Kapalı
09 Temmuz 2014 08:40

yasak yazacaktım yasal yazmışım pardon


valarmorghulis
Kapalı
09 Temmuz 2014 08:45

nöbet talimatnamesi var kendi imzasının bulunduğu orda yazıyor.

09 Temmuz 2014 13:52

laptop açıkmıydı kullanıyr muydun? yok kullanmıyorsan savunmanda iş çıkışı veya işe gitmeden önce pc kursuna yada başka bir kursa gidiyorum bilgisayar kurs egıtımım ıcın gereklı vs. yaz işe gelirken kurstan çıktım yanımda getırmek zorundaydm yada işten cıkışta kursa gıdecem onun ıcın yanımdaydı falan de. yalanın vergisi yok ya. diger türlü gözünün yaşına bakmazlar saglam bir savunma yap. bide yanlış hatırlamıyorsam nöbet esnasında cep telefonu elektronık eşya vs. oynamak yasak mı ne denılıyordu nobet talımatnamesınde sonuçta sen oynamıyordun çantanda duruyordu bunuS belirt.


irfanakbas
Aday Memur
09 Temmuz 2014 14:22

kardeş bunlar raporu dayıyacak olduktan sonra her şekilde dayıyorlar zaten. kurs muhabeti açtığında da kurstan ögrencilik belgesi falan sorabilirler. kendi mallıkları yüzünden bana yazdıkları uyarı aklıma geldi şimdi. bu emniyette ne adamlar var ya? personeldeki tüm verimliliği alıp yıpratmak babında ellerinden geleni artlarına koymuyorlar. saçma sapan şeyler yüzüden ve hemde haksız yere. Allah bu tiplere fırsat vermesin. geçmiş olsun ...


valarmorghulis
Kapalı
14 Temmuz 2014 19:16

Allah razı olsun

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi