Editörler : Lanet
15 Ağustos 2014 18:51

Belediye başkani maaşimizi yatirmiyor

Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar, bugün maaşın yatmadığını görünce muhasebe müdürüne sorduk,başkan bu 4 adama maaş yok demiş.gittim konuştum "vermiyorum gidin mahkemeye verin alın "dedi.zaten yıllardır mobbingin kralını yapıyodu senelerdir bize, yapmadığı ne kaldı,daha ne yapabilir ki dedikçe yine adice bişey bulup şaşırtmadı bizi,fakat şu anda hiç olmadığım kadar aciz hissediyorum kendimi,torpilimiz yok başka biyere de geçemiyoruz,güya itfaiye eriyiz, sabahlara kadar sokak yıkarız,kanalizasyon tıkalıdır açmaya biz gideriz neyse, ya şahsen savaş açacam yada kaderime razı olup ses çıkarmayacam,sizce ne yapayım?


ne olsam
Aday Memur
15 Ağustos 2014 19:41

hocam nerede bu cehennem


memurmu degilmi
Aday Memur
15 Ağustos 2014 23:46

karadenizde 7000 nüfuslu bir ilçe belediyesi hocam,çok kere söylemişimdir kendi kendime,bu küçücük belediyede bile bunca şey dönüyosa bu devlet yinede iyi ayakta duruyor.

ne yapmam gerektiği konusunda fikir verebilir misiniz?


cantas-55
Aday Memur
26 Ağustos 2014 11:39

Hocam anlaşılan büyükşehir olmayan bir ilin ilçesinde görev yapıyorsun. Şunu sormak istiyorum memur musun? şayet memur isen böyle bir şey yapma hakkı kesinlikle yok .Çünkü belediyelerde herkesten önce memur maaşlarının yatırılması güvence altına alındı. tabi buna rağmen yine sıkıntı yaşayan belediyeler yok değil .Ancak personelle birlik olup hakkınızı arayabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun, zor durum.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi