Editörler : oto-danisman-expert
25 Ağustos 2014 23:06

Deniz Kuvvetleri Sözleşmeli Subaylık

Deniz Kuvvetlerinde sözleşmeli subay olmayı düşünüyorum. Yazılı sınavda genel kültür dışında genel yetenek, askeri mevzuat, askeri bilgi vb soruları var mı? KPSS sorularına benzer diyorlar, doğru mu? Nasıl hazırlanmalıyım? Süreçlerde yardım ederseniz sevinirim.


Nilay K.
Aday Memur
27 Ağustos 2014 01:10

Yardım edebilecek kimse yok mu?


AAA MiLiTaRY-SuRF
Aday Memur
30 Ağustos 2014 16:43

Aslında geçen senelerdeki ilanları inceleseniz sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Genel yetenekten bira kaç soru çıkıyor. İnkilap tarihi, Atatürkçülük, Güncel konular, türkçe ağırlıklı bir genel yetenek sınavı aslında. Askeri mevzuat yok. KPSS ye çok benzer bir sınav.


emrah tğm
Kapalı
06 Eylül 2014 11:00

Bulaşma nizamiyenin önünden bile geçme

egemen13
Aday Memur
06 Eylül 2014 13:03

degerli arkadaslar 2013/3 donem muvazzaf sozlesmeli dzkk subaylik sinavina girdim.Butun asamalari gectim ve mulakatta elendim ve niye elendigimi bilmiyorum kac kisi alindi kontenjan kac kisi asil yedek siralamasi hicbir sey soylenmedi ben daha sonra kendi cabalarimla bimer yolu ile jontenjan ve puan siralamasini ogrendim cok fazla bel baglamayin hicbirseye kesinlikle klasik tanidiginiz birileri olmali mulakatta elendigim icin bilmiyorum yuksek lisans mezunuyum , mali musavirim smmm ruhsatim bukunmakta sinava bu sartlarda girdim ama nasil ve neye gore personel aliyorlar hckimse bilmiyor bimerden bana gelen cevapta mulakat komisyonundaji 4 uyeden sadece bir tanesinin siralamaya gieebilmek icin yeterli olan 40 puandan daha asagiya bana verdigini ve neye gore 40 puanin altinda verdigini tabiki bilmiyorum kisacasi yazili daha sonra saglik kosu sinav mekik va tabiki en onemlisi mulakat . bu sinavda mulakattan gectiniz gectiniz gerisi hikaye en onemli asama mulakat arkadaslar girecek arkadaslara basarilar dzkk az subay alir ama en guzel ve en rahat kuvvettir ve ayricaliktir dzkk da olmak

gokovav
Aday Memur
17 Ekim 2014 12:21

http://www.sozlesmelihaber.com/haber/251/sozlesmeli-subay-olmak.html

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi