Editörler : Lanet
02 Eylül 2014 11:31

Belediyeye geçmeli miyim?

ben İlçe mem de memurum kurumlar arası nakille bir büyükşehir belediyesine geçmek istiyorum. ama bugüne kadar bu fikrimi onaylayan olmadı. siz belediye çalışanları olarak çok daha iyi bilirsiniz. ne gibi sıkıntıları var. maaş konusunda hep farklı şeylerden bahsediliyo yatırılmadığı kesildiği geç yatırıldığına dair iddialar var. siyasi ortamlar olmasından ötürü torpili adam kayırması en üst düzeydeymiş. sizce ne yapmalıyım?

04 Eylül 2014 08:47

Arkadaşım şirket personeli olmadığın sürece maaşın gün aktarmadan hesabına yatar o konuda sıkıntı çekmezsin. Fakat belediyelere geçiş kolay değildir çalışma şartları çok rahat olmasına rağmen ast üst ilişkilerin iyi değilse zorluklar yaşayabilirsin


vhkitekniker
Memur
04 Eylül 2014 09:53

Benim de birkaç gündür kafamda bu soru var. Şöyle açılan konulara bir göz gezdirdim. Tek şikayet çok siyasi olması, siyasi olmasından kaynaklı adam kayırmalar. Onun dışında tüm sosyal haklar diğer kurumlara göre daha iyi.


snsn.1906
Aday Memur
04 Eylül 2014 10:03

ast üst ilişkilerindeki problem her yerde var amirinle iyi geçinemiyosan o yer o kadar da iyi değildir aslında. yine de çok kararsızım sonradan pişman da olmak istemiyorum bana karşı yapılan haksızılık ayrı bi sorun ama işimden dolayı bana bir başkasına haksızlık yapmam zorlanıyosa o çok farklı öyle ortamlarda da bulunmak istemem


blacvi
Aday Memur
04 Eylül 2014 12:59

Büyükşehir Belediyelerinde maaş konusunda sıkıntı çekmezsin. Maaş+ sosyal dengen vardır ama bazı yerlerde yol+yemekte var diye duyumlarım oldu. Siyasi ortam olduğun için illaki canını sıkan durumlar olacak ama (benim çalıştığım istanbulda bir ilçe belediyesi) ben bu zamana kadar bir sııntı yaşamadım. Gideceğin büyükşehir belediyesinde bulunan müdürlükler arası bile farklı iş yoğunlukları yada sıkıntıları olabilir. Bence sen gideceğin belediyede yaşamını sürdürüyorsan bir git dolaş çalışanlarla birebir (kurumlar arası geçiş yapacağım dersen yanlış yönlendirme yaparlar mı bilmem) görüş, konuş, gör derim.


kademli
Müsteşar Yardımcısı
05 Eylül 2014 23:20

Belediyede bir maaş iyi ama bazen öyle anlar olur ki memur olmanızın hiçbir önemi olmadığını fark edersiniz. Şirket elemanı bile sizden değerli olur işte o zaman sadece gidip gelmek istersiniz işinize ve ayın 15 i için yaşarsınız. İş yaşamını ciddiye alanlar için belediyeler zordur biline.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi