Editörler : crops35
12 Eylül 2014 11:29

İİBF mezunlarına verilen değer ve hakkaniyet ?

İİBF mezunlarına (şaka gibi) 2 kişilik kadro açılıp bizim olması gereken kadrolar 4001 yapılıyor. Mühendis ve öğretmenlere zevkine göre kadroları geçici olarak doldurma hakkı tanınıyor. Yazıktır günahtır.

Şimdi memur olarak yerleşeyimde 3-5 ay sonra öğretmen olurum diyenlere hakkımı helal etmiyorum...

Not: Bana kızacak olan mühendis - öğretmen arkadaşlarada kaç mühedis-öğretmen kaç iibf kadrosu açılmış bkmasını öneririm


iskit07
Şef
12 Eylül 2014 11:36

işletme ,iktisat mezunlarını bölümden saymıyorlar malesef 2 kadro veriyorlar şaka gibi


agamemnon
Şef
12 Eylül 2014 11:47

Biraz geç farkına varmissin. Ben daha önce aynı başlığı açtım destek olan çıkmadı. Daha kadrolar belli değilken dpbye iibf için kadroları fazlalastirin diye başvuru yaptım nitelikleri kurumlar belirliyor diye yanıt geldi. Sonrada sanki bana inat sadece 2 nitelikli kadro çıktı. Devletin işine geliyor böylesi şimdi 4000 atama yaptık derler bir sonraki atamada kurum değiştirenleri görmezden gelip yine şu kadar daha atama yaptık derler. Ayrıca iibfliler arasında dayanışma yok. Keşke başka bir bölümde okusaydik. Farklı unvanla iyi bir maaş alırdık ya da en kötü düz memur olurduk. Iibf nitelik olsa da unvan yine memur olacak zaten. Iibf pişmanlıktir en azından gençler kendini kurtarsın.

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi