Editörler : Lanet
14 Ekim 2014 23:26

Vergi Denetim Kurulu 140 Vergi Müfettiş Yardımcısı Daha Eledi

Yaklaşık iki seneden beri devam eden kıyımlarına bu senede devam eden vdk bügünde yaklaşık 140 arkadaşımızı yeterlilik sınavımdan eleyerek bir skandala daha imza Attı. Toplamda bu şekilde elenen yardımcı sayısı 200 ü aşmış durumda . Ikinci sınav Hakkı konusunda hala bir çalışma yapılmış değil. Iki yüz kişi yaklaşık 1000 aile mağdur durumda. Sormak istiyoruz gıda mühendislerine atama yapmadıkları Öğretmenlere yer açabilmek adına bilinçli olarak müfettiş yardımcılarını mı elemektesin vergi denetim kurulu... Resmen müfettiş yardımcılarına son iki senedir sistematik bir biçimde soykırım uygulamaktasın. Işid orta Doğu için ne ise sizde aynısınız. Unutmayın alma malumun ahını çıkar aheste aheste. Sizler Ölümsüz olduğunuzu hiçbir yerde hesap vermeyeceğinizi düşünebilirsiniz. Elbet ona döneceğiz işte Ogün hesap vakti günü birer birer Yaptıklarınız dökülecek. Elenen Arkadaşlarım dikdurun Allah yardımcınız olsun.


Okur yazar
Aday Memur
18 Ekim 2014 22:19

Bir taraftan marketten satın aldığı ürünün üzerinde yazan KDV'den başka hayatında vergi ile ilişiği olmayan mühendisleri, kadroyu doldurabilmek için vergi müfettiş yrd. olarak al. Bir taraftan İİBF fakültesi mezunu, KPSS A'da yüksek notlarla başarılı olmuş, derece almış ve tam 3 yıldır bu konuda eğitim görmüş, müfettişlik hususunda sayısız sınavda başarılı olmuş, refakatlar geçirmiş, mühür alıp inceleme yapmış, devlete trilyonlarca vergi kayıp kaçağının kazandırılması için yüzlerce rapor yazmış bir vergi müfettiş yardımcısını sadece ve sadece "yeterlik sınavı"nda başarılı olamadı diye kedi yavrusu gibi ensesinden tutup kapının önüne at.

Bu zihniyete söz bile fazla, aldığınız "ahh"ların, döktüğünüz göz yaşlarının hesabı elbet sorulacak. Allah'ın adaleti sonsuzdur...


gizugizy
Kapalı
19 Ekim 2014 22:12

vmy 6. ve 7. promosyonları çok merak ediyorum, alım patlaması yaşattılar millete, şimdi süründürüyolarlar..

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi