Editörler : crops35
17 Ekim 2014 18:04

Kadro almamız için geçmişteki haklarımızdan vazgeçmemiz lazımmış

geçmişteki maaş veya geçmişteki çalışma günlerimiz memurluğa kabul edilmeyecekmiş.bunun için bir sözleşme imzalayacakmışız.ve artık bundan 4 ay sonra asıl işte taşeron çalışmayacakmış ve kadro verilecekmiş.ama kadro için şartlar henüz belli değil.düşünceleri ise şöyle ya kadro alıp geçmiş haklarından vazgeçeceksin ya da tazminat alıp ayrılacaksın.sona yaklaştık yani.umarım kadro gelir de rahatlarız geçmişin bi önemi yok.kadro alalımda herşeyden vazgeçerim.


asim75
Şef
17 Ekim 2014 19:56

Evet geçmişi düşünen kim. Beni elimdeki işi kaybetme ihtimali bile düşündürürken varsın yasa masa da çıkmasın, devam etmeye razıyım bu şekilde. Ekmek aslanın midesinde artık. Ekonomi vs. iyiye hep kağıt üzerinde gidiyor, gerçek hayat böyle değil.

20 Ekim 2014 09:19

mühendis tekniker hemşire gibi meslekler kadroya geçirilecek diğer tüm vasıflar güvenlik ve temizliğe çekilecek buna bağlı olarak temizlik personeli ve güvenlik fazlalığı olacağından birçok taşerona tazminatları verilerek iş akitlerine son verilecektir.


karakan_27
Kapalı
20 Ekim 2014 10:46

memurmühendis peki belediyelerde bilgievlerindeki öğretmenler kadroya geçer mi yoksa onları da dediğin gibi temizlik güvenlik işi diye gösterip devam mı ederler?

erdmm10
Şube Müdürü
20 Ekim 2014 11:22

seçimden önce hükümetin böyle birşey yapıp kendi ayağına sıkacağını zannetmiyorum,ülkeden zaten işsizlik artıyor bu durumda işten çıkarma yoluna gidilmesi hem saçma hemde gerçek dışı,bütün kamu kurulşlarında idari personel olarak çalışan yani bir devlet memurunun yaptığı işi yapan bütün taşeronlar kadroya geçirilecek.kazma kürek gibi işlerde çalışan işçiler ne olur onu bilemiyorum ama idari personeller kadroya geçecek bence


mirza4941
Aday Memur
21 Ekim 2014 08:32

karakan_27 bence geçmez onlar kürşata devam

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi