Editörler : Lanet
19 Kasım 2014 22:27

Ankara merkez vkhi olarak çalışan var mı? lütfen yardım

Arkadaşlar merkezde çalışan birisi tam olarak ne iş yapar? iş yoğunluğu, mesai saatleri, servis imkanı, maaş ve yükselme olanakları hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

veznedar ve vkhi farkı nedir? herhangi bir lisans memuru 9 un 1 den mi göreve başlar yoksa kılavuzda yazan dereceden mi?

herkes bildiğini ve çevresinden duyduğunu yazarsa daha iyi tercih yaparak kadroyu ve kendi geleceğimizi yakmamış oluruz.


pelikopel
Aday Memur
20 Kasım 2014 11:21

aynen merak ediyor ve takip ediyorum bu konuyu lutfen bilen kisiler yardimci olsun.


neco-o
Aday Memur
20 Kasım 2014 22:48

arkadaşlar lütfen yardımcı olun en azından hayır duamızı alın


kingsofleon
Aday Memur
21 Kasım 2014 20:50

ankara defterdarlığında çalışıyorum..diğer illere göre sistemle ve ciddidir..yalnız hemen merkeze vermeyebilirler..önce ilçelerine gönderebilirler...servis yok..yükselme md.yrd olabilirsin zamanı gelinnce..eğer soracağın birşey varsa..özelden yazabilirsin..telefondan da bilgi veririm.


stuka
Yasaklı
26 Kasım 2014 20:21

eger merkez teskilat diyorsa ya bakanlık merkez birimleri olur ya da muhasebat genel müdürlügüne baglı bakanlık saymanlıkları,özellikle veznedarlar bu saymanlıklara verilebilir.ankara defterdarlık ya da ilçe olmaz çünkü taşra. maliye merkezde servis yok,ama diger bakanlıkların saymanlıklarında calısacak olanlar o bakanlıgın servisinden faydalanır.paranın kaynagı olan maliyede servis olmayıp da bilmemne bakanlıgında servis olması da ilginc tabii...

veznedar kasada durup nakit giriş çıkışı,teminat mektubu gibi işlerle ugrasır,sorumlulugu daha fazladır,vhki ise rutin memuriyet işlerini yapar.o yüzden vhki yi tavsiye ederim.maaşlar arasında ufak farklar olur bekar memur 1900-1950 tl civarında maaşla işe baslar.


black church
Aday Memur
10 Şubat 2015 14:51

kaçın bu kurumdan kaçın! ne vznd. ne vhki hiç biri 5 para etmez

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi