Editörler : "eskiyara"Pangaea
17 Aralık 2014 21:24

Müfettiş torpili

Arkadaşlar sizlere bir şey danışacağım.okulumuzda birinci sınıf Şubelerinden birinde 5.5 Yaşında henüz okul olgunluğuna erişememiş,anasınıfı eğitimi de olmayan bir öğrenci var.buraya kadar normal bir durum. Şimdi bu öğrencinin durunümu kötü ayrıca psikolojik olarak da sıkıntılı.şöyleki dersini yapana sticker yapıştırılıyor diyelim o yapmadığı için ona vermeyince bile ailesi psikolojisinin bozulduğunu saçmalayıp her zaman ödüllendirilmesi gerekiyor şeklinde saçmalıyor.yok çocukları özlemiş Zara zırt. Yok Sınıfta dersi dinlesinler diye sesimi bile yükseltince psikolojisi bozuluyorum.anlayacağınız Kafayı bozmuşlar.son olarak da Yanlarına müfettiş akrabalarını Alıp Gelmişler, idare Odasında yok o özeldir ama kayırsın demiyoruz, yok öle böle DİE resmen ayrıcalık istiyorlar.şimdide bu Sınıfta olmadı okulun başka sınıfına alacağız DİE diğer velilere Tanınmayan hak veriliyor.öğretmenleri mecbur bırakıyorlar. Ne yapılabilir.yardımmmm....


hay2010
Kapalı
17 Aralık 2014 23:13

müdürünüzün omurgalı olması lazım.

öyle müdür kaldıysa...


etkind7
Aday Memur
18 Aralık 2014 09:50

Hocam tam tersi maalesef, ortamı o yaratıyor baskı yapıyor.


er-form
Müsteşar
18 Aralık 2014 17:47

sınıfını değiştirmelerine müsade edin

siz de kurtulun onlar da kurtulsun


BuyJuva
Daire Başkanı
18 Aralık 2014 21:34

ne müfettişi hocam.soruşturma mı açıldı da müfettiş geliyor.dik dur hocam, muhatap bile olma.varsa bi sıkıntısı soruşturma açsın.o müfettişe de deseydin sen ne sıfatla konuşuyorsun diye.şikayet ederim deseydin.

ailenin de çocuktan dolayı morali bozuk olabilir.sen eğitimci olarak durumu anlatıp, sorunu çözmeyi denediysen ve durum buralara geldiyse yapacağın birşey kalmamış, bırak değiştirsinler.velinin şunu bilmesi gerekiyor, sen bu çocuğu bugün görürsün yarın görmezsin, ama eğitimci olmayan kişilerin müdahalesiyle bu çocuğun gelişimi yanlış ilerler ve ilerde sürekli kendileri sıkıntı çeker.


nick rovelver
Aday Memur
19 Aralık 2014 10:44

zaten şu velilerdeki benim çocuğum çok özel insandır anlayışı yüzünden gerçek verileri onları aktaramıyoruz. bazen beni o kadar bunaltıyorlar ki evet senin çocuğun gerçekten çok özel diyip gönderiyorum bazen. sizin bu durumunuz daha vahim bir durum. veli yetmemiş bir de müfettiş getirmiş. hey allahım ne insanlar var ya. allah bütün öğretmenlerimizi veli hışmından korusun.

yapmanız gereken veliyle çok da diyaloğa girmemeniz. çünkü böyleleriyle hiç bir zaman uzlaşamazsın. 17 yıllık tecrübem bana bunu gösteriyor.


fenneferi
Kapalı
19 Aralık 2014 20:33

bu ülkede öğretmenlik bitmiştir.
bu olay öğretmenlerin aşağılık muamelesi görülmesine örnektir ve mesleki saygınsızlığın sonucudur.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi