Editörler : swat3410
22 Aralık 2014 11:23

Geçici görevle Çankırı'dayım , Bingöl'e gidip tekrar geçici görevle Çankırı'ya gelebilirmiyim

ben ağustos ayında eş durumundan geçici görevli çankırıya geldim. Başpolislerin yeniden atanması sebebile bingöl ü tercih ettm ve çıktı. Eşim kendi kurumuna (silahlı kuvvetler) tayin için dilekçe verdi ama olumsuz sonuçlandı. Yani benimle bingöle gelemiyor. Personel daire tercih yapmadan önce bana seni yine geçici görevle çankırıya göndeririz dedi ama bugün aradım '' belli olmaz uygun görüledebilr, görülmeyedebilir'' gibi net cevap vermedi. Kanun mevzuat ne diyo bilen varmı, bir yılıım dolmadı diye kabul etmeyebilirlermi? Yaşanmış bir örneği varmı.Lütfen yardım..Ayrıca geçici görev talep dilekçemde harcırahsız yolluksuz istiyorum diye yazıyorum.Buna rağmen kabul edilmez mi?


roket1980
Aday Memur
22 Aralık 2014 11:25

şunu netleştireyim sanırım biraz karışık olmuş. ben şu an çankırıda geçici görevliyim, bingöle gidi


roket1980
Aday Memur
22 Aralık 2014 11:27

şunu netleştireyim sanırım biraz karışık olmuş. ben şu an çankırıdayım, bingöle gidip tekrar geçici görevli çankırıya gelmek istiyorum.


Hasankeyf38
Genel Müdür
22 Aralık 2014 16:02

Arkadaşım durumun zor, Başpolislik yerleştirme tercih yazısında ne yazıyordu hatırlayalım; EŞ ÖĞRENİM SAĞLIK VE BENZERİ GİBİ MAZERETLERİNİZİ GÖZÖNÜNDE BULUNDURARAK TERCİHLERİNİZİ YAPIN, SONRASINDA BİZ MESUL DEĞİLİZ gibi mealen birşey vardı. Kendi durumuna göre yani eşiyin durumuna göre tercih yapman gerekiyordu. Hakkında hayırlısı.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi