Editörler : Lanet
06 Ocak 2015 21:36

Gıda teknikerliği mezunu bir hizmetli belediyeye gıda mühendisi olarak geçebilir mi?

ark ben gıda teknikerliği mezunum ama devlette bu bölümden atama olmadıgı için hizmetli yazdım şuan o kadroda memurum...üstüne aöf den işletme bitirdim,,simdide gıda müh okuyorum son sınıfım.. ben şimdi belediyeye gıda müh olarak gecebilirmiyim,yoksa tekrar kpss falan mı yardımcı olursanız eğer...


pasha_09
Aday Memur
06 Ocak 2015 22:03

bilgisi olan yok mu arklar


hüseyin albayrak
Aday Memur
07 Ocak 2015 14:00

Kadron hizmetli olması sebebiyle mühendis olarak naklin olma imkanı yok. Ama Görevde Yükselme ve Ünvan değişikliği sınavları var. Ama bu sınav için çalışma süresi ve mezuniyet gibi şartlar var bunları araştırmalasın.


matrakcı
Aday Memur
18 Şubat 2015 09:18

dostum şu anda hangi kurumda çalışıyorsun ve çalıştığın kurumda mühendis kadrosu var mı? çalıştığın kurum ünvan değişikliği sınavı açıyor mu? eğer boş mühendis kadrosu var ve kurumunun mühendise ihtiyacı var ve kurumun ünvan değişikliği için mühendis ilanına çıkarsa sen gıda mühendisi olduktan sonra o sınava girersin kazanırsan kurumunda mühendis olarak atanırsın. bu saydıklarım yoksa, mühendis kadrosu olan bir başka kuruma (belediyeler olabilir) naklen atama ile atanırsın ve o kurumda az önce saydığım aşamaları kat edip mühendis kadrosuna atanırsın. veya atandığın kurumda ilk önce teknikerliğe geçersin daha sonra mühendisliği bitirdiğin zaman mühendisin mali haklarını alırsın. ama tüm bunlar için ufak bir şey gerekli; şöyle kalın enseli göbekli bir tane dayı. ve bu dayının ensesi gerçekten kalın ve göbeğinin geniş olması gerekir.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi