Editörler : crops35

esesli26ibo
Memur
12 Mart 2015 21:28

arkadaşlar editöre de söyleyelim ana sayfaya haber geçsinler


trank
Aday Memur
13 Mart 2015 11:02

Bazı sendikaların bu ay merkez toplantıları var konudan haberdar edelim temsilcilerle görüşelim

http://www.haber7.com/guncel/haber/1319119-egitim-bir-sen-genel-baskani-yalcin

http://www.turkegitimsen.org.tr/haber_goster.php?haber_id=16366

http://www.memurlar.net/haber/504807/

Demek istedikten sonra destek olunabiliyormuş


mustafasarigul
Aday Memur
13 Mart 2015 12:40

Sınav iptali Sadece 60 ın altında alanların işine yarar.Diğerlerine haksızlık olur.İptal de olsa puanlar aşşağı yukarı aynı olur.En iyisi iptal olan soruların puanlarını herkese eşit bir şekilde eklemek.Böylelikle maduriyet giderilir diye düşünüyorum.


trank
Aday Memur
13 Mart 2015 17:26

http://www.memurlar.net/haber/gonder/


eftal42
Aday Memur
13 Mart 2015 21:49

Tarihinde;

Yaptığı tüm sınavlarda bir sınavı bile tam,

eksiksiz, şahibesiz ve mahkemelik olmadan sınav yapmayı beceremeyen

kurum hangisidir...Cevap bekliyorum arkadaşlar ?


tompare
Memur
13 Mart 2015 21:53

Et ve Balık Kurumu! ya teker teker aklımızı mı kaçıyoruz?ne oluyor böyle.işler çığırından çıkmaya başladı.Niye bir mesaj yazıp,her konuya kopyalıyorsunuz ki?varsa bilmediğimiz bir faydası,söyleyin biz de yapalım.ne bu yani şimdi?

14 Mart 2015 16:08

Konu başlıkları ayrı açılmış tüm arkadaşların haberi olsun diye kopyala yapıştır yapılıyor. Bunda bile birlik ve beraberliği sağlayamıyoruz. Konu tek başlık altında toplanabilirdi veya tüm konuları tek başlığa yönlendirebiliriz.

Ayrıca sınavı geçmiş birkaç arkadaşın çan eğrisi yapılmasın sözünü üzülerek karşıladım: Bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali diğer arkadaşlara yapacakları haksızlık er geç onlardan çıkar. Çünkü 2008 yılında sınavı kazanıp da yerleşemeyen arkadaşım var. Sanki barajı geçtin de yerin garanti mi? Barajı geçip de çan olmasın diyen arkadaş , Allah büyüktür istediğin İl'den aynı kadroya senden daha yüksek puan alan biri yerleşir de açıkta kalırsan bu sözümü unutma. Çan yapınca zaten senin puanın alttakilerden yüksek olacak, senin bu bencilliğin niye anlamak zor. Sanki sınav adildi bir kitap verildi de sen çok çalıştın da biz az çalıştık ondan sanki barajı geçecek puanı alıyorsun. 100 kişi barajı geçti 100 kişi yerleşti anlamı taşımıyor. Gidebileceğin birkaç il tercihi yaptın puanın senden yüksek olmadığında yerleşirsin ama senden yüksek yoksa ben bu açık bütün illerde çalışabilirim diyen kaç arkadaş çıkar ki. 100-150 lira bir fark olacak , kendi alanımda çalışacağım diye düzenini ortamını , eşin ve çocuklarının da seninle birlikte yeni bir yere ve ortama alışma sıkıntılarını kaç kişi göze alabilir ki. Çocuklar ayrı bir okulda ayrı arkadaşlarla başlayacak , eşin aynı şekilde.... sanki bu sınav ekonomik anlamda hayatımız da büyük bir değişiklik yaratacakmış diye bir beklentiniz olmasın.

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi