Editörler : E.Kayı Han


Yasaklı
06 Mart 2015 09:18

Saray adaleti...

Son bir yılda devletin polisi yargının pençesinde, muhalif gazete kalmadı, muhalif yazarlar kalmadı, dekoratik bir ülkede herkes Tayyip erdoğan'ın hışımına uğramaktan korkmaktadır. İş adamları vergi denetmenlerinden vergi cezalarından korkmaktadır tabir yerinde ise herkesin boynunun yanında bir korku kılıcı hazır bekletilmektedir.

Şimdilerde İç işleri bakanı olan Efkan ala 17 aralık'ta dönemin Başbakan'ı Tayyip erdoğan'ın danışmanı iken Istanbul valisine yeni göreve başlattığı emniyyet amirine kapıları kırın Barasu'nun evini basın, Bilal'e yaklaşanı vurun talimatları verirken siz yapın biz gerekli kanunları çıkartır kılıfına uydururuz diye konuşmakta idi. O tarihlerde bahse konu olan savcılar açığa alındıkar, meslekten men edildiler ve yargılanmaya başladılar, Mehmet baransu bir buçuk yıl sonra Balyoz belgeleri bahane edilerek tutuklandı. Görüyorsunuz değilmi her şey milim milim işlenerek hırsızlık ve yolsuzluğu ortaya çıkartanlar ve hadisenin üzerine gidenler linç edilmekte ağızlarının payı verilmeye çalışılmaktadır. Bu konularda günah keçisi ilan edilen kesimin gazetesi ve bankası bu cenaha yakınlıkları tespit edilen amir ve memurların maruz kaldıkları hukuksuzluklar vs vs uzun uzun anlatmaya gerek varmı.? O tarihlerde inlerine gireceğiz diyenlerin hukuku ve yasaları ayaklar altına aldıklarını hayata geçirilen bütün anti demokratik uygulamalardan anlamak mümkündür, normal güncel televizyon kanalları hadi neysede bu cenaha mensup çocuk kanalı yumurcak tv'ye bile Rtük ceza kesmiştir..

El konulan banka, basılan gazete, tutuklanan medya gurup başkanı atfedilen terör örgütü suçlaması ardı arkası kesilmeyen iftira ve mesnetsiz iddialar gücü elinde bulunduranların yasaları ve hukuku kullanarak, ayarlanmış yargıçlarla neler yaptıkları ortadadır. Defalarca mahkeme kararları ile durdurulan Saray inşaatının durmadan devam etmesi bu ülkede yasaların mahkeme kararlarının tanınmadığı iplenmediği gerçeğini göstermiyormu, Cumhurbaşkanlığı makamına oturan Erdoğan'ın tarafsızlık yeminini ihlal ettiği parti lideri gibi davrandığını, en nihayetinde miting yapmaya başladığını ve yaklaşan seçimlerde 400 millet vekili istediğine tanık olduk. Efkan ala meclis kürsüsünde üzerine yemin ettiği and içtiği anayasayı tanımadığını ağzından kaçırdı, kraliyet zihniyyeti ile iki yıldır idare edilen bu ülkede en tepedeki insanın hukuku ayaklar altına alması yasaları kafasının içindeki şablona göre şekillendirmesi, saray adaleti uygulaması Efkan ala'nın bu rahatlığındaki en önemli donedir. Hsyk'ya partiye üye avukatlar seçildi, yargıtay'ın başına kendisini akbil yolsuzluğunda aklayan hakim getirildi, anayasa mahkemesi başkanlığına kendisine bir dönem danışmanlık yapan hukuk adamı getirildi. Gelin bu işi fazla uzatmayın anayasayı lağvedip tek maddede toplayın, o kadar madde o kadar fıkra'ya gerenkk yok, tek madde olsun "Tayyip ne derse o" Yasadışı dinleme kapsamında sorgulanan polisler tutuklanmadan serbest bırakılınca daha uçakta bu karar içime sinmedi diye beyanatta bulunan Erdoğan'ın uçağı alana inmeden o polisler hakkında yakalama kararı çıkartıldı, adalet saraylarında saray adaleti hakim durumda vesselam. Farkındamısınız bilmiyorum ama Tayyip bey'in ve kiziroğlu ahmet bey'in uçağına binen gaz'teciler aşşağı yukarı aynı kişlerden oluşmakta, dün 13 gaz'teci "diliniz KABA yüreğiniz TAŞ" diye aynı başlığı attı aynı yazıyı yazdılar iki yıldır yalan ve iftira atan sanki bunlar değilmiş, kalemlerini iktidarın emrine verip beyinlerini ipotek altına koyan sanki bunlar değilmiş gibi, utanmadan sıkılmadan aynı başlığı attılar iyimi..? Medya özgür değil, yargı bağımsız değil, anayasa askıya alınmış durumda, meclisi anlatmaya gerek varmı..? Daha bu iyi günler hele bi anayasayı değiştirecek ekseri çoğunluğu eline geçirsin sen o zaman gör pers uşağı Efkan ve Hakan ikilisini../r/


fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
06 Mart 2015 10:27

Bencilvanya uşşakları....


r0tindaa
Yasaklı
06 Mart 2015 11:08

Bu olup bitenleri hala okyanusötesine bağlama kolaycılığı peşindesiniz.


fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
06 Mart 2015 11:32

Olup bitenleri bencillik perdesinin yırtılmasıyla mı farkettiniz bencilvanya uşşakları ¡¡¡

";


r0tindaa
Yasaklı
06 Mart 2015 15:42

Aynaya bakarak yazma uşağumm;)

06 Mart 2015 16:23

Beter olun yıllarca koyun koyuna yattınız. İftiralarla masum insanları içeri attınız çocukları yetim bıraktınız. Şimdi gelip burda zırlama.


memur0660
Kapalı
06 Mart 2015 21:15

yeter artık hoca da sussun cemaat te sussun

siz konuştukça halk gerçekleri görmemek için kafasını kuma gömüyor

açılım saçmalığını konuş doları konuş devalüasyonu konuş


r0tindaa
Yasaklı
07 Mart 2015 15:51

Gerçekleri yazdım her zaman, ister görün ister kör'meyin...


d_koca
Kapalı
07 Mart 2015 16:30

Adama sorarlar; 3 yıl önce, 5 yıl önce de gerçekleri yazıyor veya söylüyor muydunuz?

MİT krizi olmadan önce, neredeyse Sn. Cumhurbaşkanımızı halife ilan edecek olanlar,

17-25 aralık tan önce Sn. Cumhurbaşkanımızı evliya mertebesine yükseltecek olanlar,

şimdi çıkmış gözükara bir şekilde, hınçla ona saldırıyor...

Zaman-Bugün gibi başka ortamlarda da cemaati destekleyenlerin yazdıklarında gerçek payı olsa dahi,niyetin bozuk olduğunu millet görüyor.

Cemaat yandaşlarının muhalefeti, muhalefeti aşıp vatan hainliği sınırını geçmiştir. Yaptıkları iyi şeyler artık göze görülmemekte, milletin tepkisini çekmektedir. Cemaatin biran önce kendine çeki düzen vermesi, devletle uğraşmaması, haddini bilmesi gerekir..

Millet KÖR değil...

(Yukarıdaki satırları, hiçbir zaman AKP'ye oy vermemiş olan biri yazmaktadır...)


r0tindaa
Yasaklı
07 Mart 2015 22:56

Ben yazdım....

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi