Editörler : oto-danisman-expert
10 Nisan 2015 23:02

Nereden,nereye

ösym de derece yapmış,onlarca sınavı,beden,sağlık taramalarını geçip,ardında senle beraber yarışa giren binlerce kişiyi geçip harbiyeli olmuşsun.buradada 4 yıl dünya ölçeğinde eğitim alıp,1 yıllık snf ğitimindede mesleki formasyonu tamamlayıp,nihayet kıtaya çıkmışsın.artık teoriyi pratiğe dökme zamanıdır.ilk şok birlikte ilkokul öğretmeni,iktisatçı,mühendis v.s sözl.sb.dolu,yan bl.komutanı asb.gelme yzb.,,bl.asb.ın uzmanlıktan gelme ,herkes sana ya koskoca harbiyelinin burda ne işi var,gibi baktığını hissediyorsun,yabancılaşmışsın,günlük rutin işler ahbap çavuş ilişkisinde, bl.kom odasında asb.bacak bacak üstüne atmış koyu bir iddia muhabbeti,okulda öğrendiklerinin uygulama alanı yok.bir an düşünüyosun ya kardeşim ben ösym dereceye girdim.sözl.sb öğretmenin ütğm olarak bana istikamet cizmesi nasıl olur.zaman geçiyor bakıyosun değişen yok.alıyosun eline kağı kalem bu hafta iddia ne olur diye,hesaplara girip.vatan sağolsun diyosun tabi kahrederek.


coldblade2
Yasaklı
10 Nisan 2015 23:31

Özletme kendini bana

Beni benden alma

Troll lük te geriye kalma

Al sana yarım elma

Sakın bana gönül koyma

Esirgeme benden gülcemalini

Kütür Kütür erik gibisin

Sen gözümün nur'usun

Rabbim seni korusun


fven
Yasaklı
10 Nisan 2015 23:56

EE ne yapalım? Sen de vali olsaydın? .gören de savcı vali filan oldun da subaylığı seçtin sanar

11 Nisan 2015 00:21

Ama olmadı doncu bu başlığı daha önce açmıştın :(


yyildirayy
Şef
11 Nisan 2015 12:42

Beğenmediysen istifa edersin olur biter. 10 yıl deme, istersen yolunu bulursun


ChApKo
Memur
12 Nisan 2015 10:15

böyle mahlukatlara Allah sabır versin..egosu had safhada olan lider personel olmaz olsun..


coldblade2
Yasaklı
12 Nisan 2015 17:28

Keko heje hevala nur;

Osym sınav mı kurum mu?

Hevala nur elektrik faturanı ödedin mi?

İddia yattı

elektrik kaçak

Ya kızım ;

sen motor meslek lisesi mezunu sun demi?


mustimanisa
Genel Müdür
12 Nisan 2015 22:12

yok sn.hanfendi,ben boru döşeme bölümü mezunuyum.dar geniş farketmez her deliğe usulune göre fazla parçalamadan döşerim.ihtiyaç halinde ltf arayın.aksi halde sızıntı yapar,leş gibi kokar.


Cagaatayy
Aday Memur
27 Nisan 2015 16:31

Değişik değişik konuşuyor kendini birşey zannediyor harbiyeliymiş harp okullarının giriş puanı barajın bir tık üstünde dünya düzeyinde eğitim yav git arkadaşım güldürme kendine sana sölenen dikte edilen herşeye inanma

buzmavisi176
Kapalı
03 Mayıs 2015 19:01

hadi sözleşmelilere isyan etmiş anlıyroum da uzmanlıktan astsubaylığa, astsubaylıktan subaylığa ge.enlere niye takmış durumdasın? Geçişlerin çok basit olduğunu sanıyorsun herhal


yusuf2233
Aday Memur
07 Mayıs 2015 19:07

1070'ler. Büyük Selçuklu Sultanı 1071 de Malazgirt'te Bizans İmparatoru Romen Diojen'i yenmiş ülkesinin sınırlarını Anadolu içlerine kadar genişletmiş ,doğuda sınırlarını Afganistan'a kadar büyütmüştü. Rakibi yoktu. Bileğini bükecek çıkmıyordu. Orduları her coğrafyaya yetişiyordu. Yine bir gün ordu sefere çıkıyor , Sultan Alpaslan bir tepe üstüne çıkmış ordusunun tadat geçişini izliyor ve "yer yüzünde beni yenecek yoktur" diye içinden söyleniyordu. İşte tam bu sırada zehirli hançeriyle fırsat kollayan bir "Batıni fedaisi" Sultanı bıçaklayarak yaralıyordu. Sultan yaralanmış ordu ise geçişine devam ediyordu. Bunun üzerine Sultan Alpaslan yüzyıllar devam edecek Türk tarihine damga vuracak "Mağrur olma Padişahım senden Büyük Allah var ifadeleri ağzından çıkacaktır. Sultan bir anlık gurura kapılmıştır. O gururun bedelini canıyla öder ve oracıkta emrini verir söyleyin askerlerime bundan böyle tören geçişlerinde "Mağrur Olma Padişahım Senden Büyük Allah Var" desinler.

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi