Editörler : ayşegül bgm
17 Nisan 2015 12:22

öğretmen doktor ataması

arkadaşlar merhaba. mevzuata çok uzak olduğum için birkaç sorum olacak. ben doktorum. nişanlımda öğretmen. nişanlım 6. bölgede 2014 eylül ayında ücretli öğretmenliğe başladı şubatta da kpss ile ataması yapıldı. evleneceğimiz tarihte 6 aylık ücretli öğretmenlik 6 aylık ta aday öğretmenlik yapıyor olmuş olacak. ben ise üniversitede araştırma görevlisi kadrosundayım ve henüz 4 aylık. benim durum ondan da vahim. bizim biraraya gelme durumumuz nedir ya da en yakın ne zaman olabilir. aile birliği mazereti bizim için geçerli mi? eğer o istifa ederse cezası dolduktan sonra tekrar başvurabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim. forumda bu konulara hakim olan var mı acaba sorabileceğim?


geothe_minder
Aday Memur
23 Nisan 2015 02:08

nişanlınız 1 yılı doldurdup adaylığı kalktıktan sonra ilk eş durumu tayinlerinde yanınıza gelebilir.Tabi önce evlenmeniz lazım.

09 Temmuz 2015 17:44

öğretmen doktor nasıl bir meslek diye hayret ederken içeriktr farklı bir durum olduğunu görmüş oldum.ücretli öğretmenliği ay hesabı yapınca 6 değil 4 ay çalışmış oluyor bunun hizmet birleştirmede puan almasına faydası olur.

nişanlınızın istifa etmesi demişsiniz ama bu zamanda kpss alan sınavı branşlardaki yığılma sıkıntı stres derken binbir zahmetle atanılıyor göreve devam etsin istifa durumunda aday olduğu için geri dönme hakkı yok

yapılacak en uygun durum şubat 2016 eş durumu tayini ya da 2015 ağustos ailede varsa sağlık mazereti tayini istemesi

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi