Editörler : swat3410


Kapalı
06 Mayıs 2015 18:02

Hakkımda amirin emrine yerine getirmemek ve göreve mazeretsiz gitmemekten soruşturma açıldı

Arkadaşlar merhaba Hakkımda Göreve mazeretsiz gitmemek ve Amirin emrine yerine getirmemekten soruşturma açıldı . Olay 20/02/2015 tarihinden 10/03/2015 tarihine kadar parti bekleme görevine yazıldım. Yazıldığım gün Amirimin yanına gidip haftaya mazeretim olduğunu , memlekete gideceğimi benim yerime başka bir arkadaşın gidebileceği uygunsa ben sonra gitmek istedim. Fakat Amirimiz tüm personeli sırayla göndereceğini kimseye haksızlık olamayacağını söyledi. 06/04/2015 tarihinde Amirimiz izine ayrıldıktan 1 gün sonra Bürolar Amir vekili Komiser Yardımcısı tarafından kasti olarak art niyetli olarak 2. Sefer görevlendirildim. Bende tarafıma yazılan görevlerin çıktısını dilekçe yazarak istedim ve Şubede göreve gitmeyen personel varken tekrar ben görevlendirildim. Baskı yaparak tebliği imzalamamı ve imzalamazsam elinden ne gelirse yapacağını söyledi. Ben de bu görevin bana haksızlık olduğunu söyledim fakat zorla tebliğ tebellüğ imzalatmaya fakat imzalamadım ve imzadan imtina yazdılar. Tebliğde il emniyet müdür yardımcısının bi alakası olmadığı halde İl Emniyet Müdür Yardımcısını tebliğ eden olarak yazdırıldı. Tebliğ imzalamadım fakat görevime gittim herhangibi görev konusunda aksaklığa meydan vermedim. Ayrıca arkadaşlar komserle aramızda birkaç konudan tartışma oldu ve artniyetli olduğunu ev arkadaşım dahil herkes biliyor. Göreve gittiğim yerde abilerimiz bizide tanık yaz , göreve geldiğini söyleriz dediler. Saolsunlar lehime ifade vercekler. Konunun sonucu ne olur ?


krmoz33
Kapalı
06 Mayıs 2015 18:05

Ayrıca şuan 3. parti bekleme görevine yazıldım


iyiniyetliyorumcu
Genel Müdür
06 Mayıs 2015 19:27

hiç bir şey olmaz, sen yeterki sana haksızlık yapıldığına dair görev evraklarını ve varsa şahitlerini hazırla.ayrıca aşağıdaki maddeye göre sende amirinden şikayetçi ol,

DMK (657)

Madde 10 ? (Değişik: 12/5/1982 - 2670/3 md.)

Devlet memurları amiri oldukları kuruluş ve hizmet birimlerinde kanun, tüzük ve yönetmeliklerle belirlenen görevleri zamanında ve eksiksiz olarak yapmaktan ve yaptırmaktan, maiyetindeki memurlarını yetiştirmekten, hal ve hareketlerini takip ve kontrol etmekten görevli sorumludurlar.

Amir, maiyetindeki memurlara hakkaniyet ve eşitlik içinde davranır. Amirlik yetkisini kanun, tüzük ve yönetmeliklerde belirtilen esaslar içinde kullanır.

Amir, maiyetindeki memurlara kanunlara aykırı emir veremez ve maiyetindeki memurdan hususi bir menfaat temin edecek bir talepte bulunamaz, hediyesini kabul edemez ve borç alamaz.


abdullahselam80
Kapalı
06 Mayıs 2015 20:06

EMNİYET ÖRGÜTÜ DİSİPLİN TÜZÜĞÜ ÜZERİNE OYNAYACAKSAN BEN YARDIMCI OLURUM.


krmoz33
Kapalı
06 Mayıs 2015 22:46

Nasıl olcak hocam


bursa-polis
Aday Memur
07 Mayıs 2015 07:48

Bisey cikmaz ondan kardesim sen rahat ol ;) ayrica bu yapilanlarla ilgili sahitlik yapacak arkadasin varsa bu haksizligi yapan amir konumundaki kisi hakkindada siz rapor tutabilirsiniz, 4 tane memur imzasi yeterli

abdullahselam80
Kapalı
07 Mayıs 2015 08:47

Şöyle olacak, savunma ve dilekçelerinde EÖDT nin Anayasaya ve DMK ya aykırı olduğunu hukuki olarak hükümsüz sayılması gerektiğini şahsına ancak ve ancak DMK da yazan hükümlere göre disiplin uygulanabileceğini vs.vs. Söyleyeceksin onlar sana disiplin tüzüğüne göre ceza verecek , idare mahkemesi senin dosyanı Anayasa mahkemesine gönderecek Tüzük kaldırılacak.

Hukuki bir satranç maçı yapılacak.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi