Editörler : E.Kayı Han
13 Mayıs 2015 17:09

Görevde yükselme sınavında süre şartı neden sınavın yapıldığı tarihte aranmıyor diyenlerin dikkatine

Arkadaşlar, Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan görevde yükselme sınavında gerek yıl olarak şartı tutmayıp sınavın yapılacağı tarihte şartı tutanlar gerekse eğitim durumu itibariyle sınavın yapıldığı tarihte mezun olacak olanlar, yayımlanan haberde (http://www.memurlar.net/haber/514148/) bu hususları dile getirmişlerdir.

Kamu Kurum Ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmeliğin 9. Maddesinde süre şartının hangi tarih bakımından aranması gerektiği düzenlenmiştir.

Duyuru ve başvuru (1)

Madde 9 ? (Değişik: 6/5/2013-2013/4957 K.)

Görevde yükselme suretiyle atama yapılacak kadro veya pozisyonlar yazılı sınavlardan önce duyurulur. İlan edilen kadro veya pozisyonlar için belirlenen başvuru tarihinin son günü itibarıyla aranan nitelikleri taşıyan personel, başvuru şartlarını taşıdığı farklı unvanlı kadro veya pozisyonlardan sadece biri için duyuruda belirtilen şekilde başvuruda bulunabilir. Aylıksız izinde bulunanlar dâhil olmak üzere, ilgili mevzuatı uyarınca verilen izinleri kullanmakta olanların da sınava katılmaları mümkündür

14 Mayıs 2015 18:45

Data Yayınlarının Adalet Soru Bankası kitabı bugün elime geçti. 1500'den fazla soru ile bütün konuları kapsıyor. Fiyatı ve soru kalitesi ile güzel bir kitap. Herkese tavsiye ediyorum.

http://www.datayayinlari.com/?urun-591-2015-adalet-bakanligi-gys-soru-bankasi-data-yayinlari

Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi